Veckan

Hej på er! Vilken mysvecka jag har haft, massa fina kvällar med bland annat filmkväll, jag bjöd mina tjejer på tre rätters, Tacos igår och idag har jag haft en fin söndag med pappa. Först var vi barnvakt till vår favorit, sen åkte vi på en biltur och åkte på söndagsfika hos faster. Sånt gör mig glad, den här tiden på året så går jag verkligen in i ett mys-mode och stannar i det till januari. Jag går verkligen all in med jul, musiken spelas högt, det bakas allt som finns att baka, det ska fram med ljusslingor och grankvistar ska in. Haha jag kommer bli en fantastisk julmamma. 

Så idag fortsätter jag kvällen med att baka saffransbullar, ni hör jag är världens bästa hemmafru. 

Hej hallå tjaaaa
Jag förstår om ni funderar på om jag lever eller ej, men det gör jag iallafall. Jag är inne i en sån bitterperiod, det blir jag nämligen alltid vid den här tiden så jag lägger all energi på att försöka förminska bitterheten så mycket som möjligt. Tycker ändå det går ganska bra. 
Snart är iallafall årets värsta månad över och jag som älskar jul kan äntligen börja lyssna på julmusik, baka och kolla på julfilmer. I lördags gjorde vi ett tappert försök att få tag i lite julklappar, istället så kom vi alla hem med massa påsar åt oss själva, som vanligt med andra ord. Sen tog jag med mig frugan ut, det var länge sen och jag hade roligt, som vanligt. Undrar verkligen när jag ska växa ifrån den här festperioden, den har hållt i sig i ett år nu så snart borde den tiden vara förbi, men nej blir samma sak varje helg tragiskt nog. Ibland blir man stolt över sig själv
Låt oss alla bara lägga en minut på denna bild och minnas när jag alltså köpte en Lasse Stefanz t-shirt, 4 tändare och tydligen gav min älskade sjal till Olle Jönsson. Tack ska ni ha. 

Bra dagIdag är en stor dag, tog med mina favoritmänniskor Erica, Emma och pappa och åkte till Karlstad. Hem kom jag, med en bil. Såååå skönt, trodde inte jag skulle va så glad över en bil haha. 
Så det firade vi först med Thaimat och sen vin, en väldigt bra dag med andra ord. 

Nu är det bara en golden retriver och barn som fattas och en man då givetvis. Så är allt komplett. 

RSS 2.0