Allt som vi inte räknar med


Jag mår så bra just nu, tänkte bara säga det. Hejdå alla fina.

hej lovet är otroligt fint, hejdå


På lov ska man sitta i goströjor i solen, man ska äta god mat, må väldigt gött och titta på en massa bra filmer, serier och umgås med bara såna människor som man älskar.

får jag lov och presentera mr harryboy


Först var Harry lugn och okej, han kunde ställa upp på ett kort. Sen började han pussa och kittla mig, då började jag skratta väldigt mycket. Sen fick Harry damp och började bråka och jag blev väldigt arg och bitter.
Då fick Harry dåligt samvete och började kittla mig igen, den busen.
Men nu är jag glad igen, så det var väl ett smart drag av honom.

so put your hands up to the sky

Vilken underbar dag, vilket underbart lov. Jag har ingen agenda som är fullproppad utan jag bara glider runt jag. Och det behöver jag, jag behöver lite egen tid.
Inatt fick jag sova med min fina, somnade och vaknade till O.c. Sen har jag ätit lunch med min fina syster och solat, och varit ute på en promenix. Ikväll, då ska jag på bio. Så ja, ni är väl avundsjuka på mitt lovliv antar jag.
Jag mår bra.

Like a ray of light

Jag gillar verkligen lov, jag gillar att välja själv vilket tid mat vill sova och när man vill klä på sig för dagen.
Jag och mamma har hälsat på gosemormor och handlat mina bästa vänner, Kesella och Kiwi.
Så vad mer kan jag begära? Egentligen inget mer än att henrik skulle vara här, ja det var väl allt.

what goes around, comes back around

Sportlov i all ära eller? Jag hade sett fram emot att umgås med min vän solen idag men icke, så jag har spenderat lite tid med Marissa Cooper och Seth Cohen istället, det var helt okej det också.
Ska fortsätta med att göra ingenting idag och imorgon ska jag antagligen agera lite frisör åt en kär kär vän.
No one wants forever #2
Idag är en sån dag som för mig, utspelar sig för ett år sen. Exakt såhär kände jag och exakt det här gjorde jag. Jag lyssnar på samma låtar och sjunger lika fult till, som för ett år sen.

lördag i all ära

Det har varit en fin lördag. Jag invigde mitt lov med att sova till nio. Jag klädde på mig en hejdundrans mycket kläder och gick ut och satte mig och läste en bok. Och sen fick jag hit Emma för lite cupcakesbak.
Vad har liksom hänt med mig? Går upp fem timmar tidigare än vad jag brukar göra på helgerna och sen går ut och läser en bok? Järnmedicinen gör tydligen susen.


lalalalala

I ärlighetens namn är jag helt slut. Jag och min kropp behöver ha lov, vi behöver sova och vi behöver slippa oroa oss för saker. Som permanentrullning som jag inte klarade idag heller, tårarna liksom brann bakom ögonlocken för jag var så arg. Men nu, nu tar jag lov. Och nu ska jag hem till torsby i 11 dagar. Som jag har längtat.
Nu hoppas jag på att våren och solen även finns där.you can get addicted to a certain kind of sadness


känn ingen sorg

Ha-ha. Ibland förvånas jag över mig själv. Jag förundras också över det faktum att jag svänger så otroligt snabbt i humör när någonting inte blir som jag önskar.
Jag kan vara på toppenhumör och känner själv hur min mun i minsta form har frusit fast i ett tillstånd. Sen så kommer en liten motgång och jag förvandlas till världens bitterfitta. Och då krävs det endel för att jag ska komma tillbaka till det tillståndet jag var en sekund innan. Men sån är jag. Och nej, jag ska inte byta p-piller eller någonting sånt och nej, det beror inte på tonåren heller. Utan jag föddes sån helt enkelt.

Sen har jag ju mina fina sidor också. Hehhehe. Är ju en riktigt hejare på att slösa pengar.Alla får plus!

Att sova till två på en onsdag är väl ingenting jag är van, men det är heller ingenting jag klagar över. Att mamma har hälsat på är heller ingenting jag är van, men är heller ingenting jag klagar över. Det var sååå mysigt och sååå gott med tacotallrik på Söta Grodan.
Och nu har min trötthet tagit över mig återigen och ska nu krypa ner i pyjamasen och må gött.finfinfinfinfin dag

Ville väl egentligen bara säga att jag har haft en toppendag idag och att jag är ledig imorgon. Det var väl inget mera intressant jag ville komma med. Ska passa på att snosa på mitt hjärtegull nu. Vi hörs va.

vi bägge började och kommer sluta vid samma punkt

Vår startpunkt var på kartan ingenstans. Vi hade ingenting i ryggsäcken utan vi hade enbart någon slags vilja och något slags hopp som fick oss att fortsätta trampa. Vi ville bägge två hitta hem.

Vi gick igenom allt. Vi började igenom Sahara, där stegen vi tog var korta men livsviktiga. De var heta och det brann till av varje litet steg, varje litet steg närmare varandra vi kom.
Vi gick igenom djungeln, det färgglada då ryggsäcken fylldes med tillit och kärlek. Vi hamnade sen i det oroliga och livfarliga, tilliten tappade vi längs vägen och vi tvingades stå med varsitt gevär av högsta kvalitè för att skydda vår medpartner. Ingen fick komma nära.
Vi gick igenom det iskalla som gjorde att hoppet ur ryggsäcken minskade succesivt. Vi båda hade viljan kvar och vi båda hade kärleken kvar i ytterfacket av den där ryggsäcken som hade gått igenom allt. Vindar, stormar, solsken och regn. Men ryggsäcken är hel och det är vi likaså. Vi är hela.
Vi fick medvind påväg till det som vi tillslut hittade, hem. Och där är vi nu. Även om vi vore 1000 mil ifrån varandra så är vi fortfarande hemma, vi vet att vi är hemma vart vi än befinner oss.

Vår ryggsäck kommer aldrig gå sönder. Trots vindarna och stormarna.
bra amanda


Ha-ha min föregående matvecka. + Kesella och kiwi.

vi ser bara tillbaka till det som har konturer

Idag har vi haft prov under varje lektion, det borde inte vara tillåtet. Och så har jag varit sådär äckligt trött idag, somnade nästan gåendes och det slår väl iallafall rekorden eller? I vilket fall som helst har jag fått mediciner för detta nu så snart flyger jag fram istället.
Annars då? Det är måndag, jag är ganska glad trots allt. Har en hel säsong av ljuvliga O.C att titta på, Kesellan står i kylskåpet, jag är ledig på onsdag, mamma kommer hit även då och nästa vecka har vi lov! Så allt är väl helt okej.toppenhelg

Ja, jag är medveten om min frånvaro. Jag har liksom inte suttit bakom en dator på flera dagar och det har varit så otroligt gött. Denna helgen har varit bra, jag behövde en såndär supertoppenälsklingsbra-helg.
Min kropp är sådär genomfrysen efter ett par timmar på skotern med min älskling. Vi gick upp klockan 09.00 imorse och började dagen med tacos. Nu har jag dock en hel del plugg att sätta mig med, men fasen det kan jag stå ut med.natti
Se vad fint den pryder mitt bort tillsammans med permanentspolarna. Nu ska jag se O.c sen sova till 07.55 imorgon.

-

De ynka minuterna jag får umgås med henrik varje dag förändrar mitt humör från botten till toppen. Det kanske var detta som behövdes? Jag uppskattar varje liten minut jag får skratta med honom och bara prata och gnälla över allting. Så nu är jag jätteglad, jätteglad över att ha honom och jätteglad över att jag har Kesella och kiwi hemma nu.

Fick även svar på mina blodprover idag och jisses. Inte konstigt att Amanda Carle har varit lika social som ett lik de senaste 5 månaderna, jag hade nämligen järnbrist. Så nu jävlar amanda, är det du som börjar äta riktigt mat och inte äter sju kiwis till middag. Bra, nu ser du till och skärper dig. Skitunge.I've heard you were a wild one

Det var väl ingen som missade att det var allahjärtansdag igår va? Bra för guds skull. Jag och min fina firade både det och våran hela 9 månaders dag. Vi åt gott och bara mådde som man ska, dock var jag väl inte den romantiskaste när jag somnade runt 22.00 men jaja.
It was great.idag får disken mögla upp om den nu känner för det

Det luktar vanilj i rummet, sängen är obäddad och lakanet ligger ihoprullat längst ner i sängen. Det lyser tre Ikealjus på bordet som gör att rummet blir varmare. Och så sitter Amanda Carle i soffan. Soffan som är full med en massa skit. Amanda har en saker som hon måste ta tag i. Hennes disk står fortfarande i rummet, hennes svenskauppgift har fortfarande inte skickats iväg och hon måste verkligen ta tag i den fula dammråttan som ligger på golvet och glor på henne retsamt.
Men hon struntar i alla måsten idag och hon är så värd det. Hon är så värd att bara sitta och titta på hennes tre Ikealjus och titta på O.C, för idag mår hon bra. Idag ska hon bara få vara ynka 16.5 år. Inte en månad äldre. Hon är lycklig. Så lycklig. Och så vacker.


idag mår vi gött vaaa

Måndagar är till för att bli hatade. Men just idag har allting känts så lätt, idag har dagen varit som en lördag. Jag har varit med mina gosesnosar Ems och Johanni. Och jag överträffade mig själv på engelskan och imorgon ska jag vara med min älskling. Så allting är väl väldigt bra just nu.
Ska dock sätta mig och skriva en väldigt arg och argumenterande text om abort som jag har 4 timmar på mig att lämna in. Men det är väl lugnt va.


you need some rock'n roll

Fan också, denna helgen har gått för snabbt och jag har inte känt någon myskänsla överhuvudtaget denna helg. Helgerna är min och henriks tid, men denna helg har varit allt annat än våran. Och det är tråkigt, för nu vet jag att det är vardag igen snart och vi kommer vara ifrån varandra.
Fast förvisso, det är allahjärtansdag och jag har endel plugg att göra under veckan, så det skitbra egentligen.
Annars har min helg varit helt okej, otroligt fint väder har det varit iallafall. Och jag suger på att blogga känner jag, så hejdå.det som är förflutet och aldrig återvänder

Har ni någonsin känt att man inte kan vara med en person men man kan heller inte vara utan den? Varje individ har en max antal chanser att utnyttja, men efter att chanserna är tagna då är de inte värda att få kärlek, de är inte värda ens tid.
Vi är så naiva, så naiva och lättlurade. Vi tror att människor förändras, men de sitter fast i samma urgröpna håla som de började. De är listiga och vi är dumma. Men frågan är om det är vi som är problemet, vi som är naiva,eller om det är de som offrar alla chanser som är fullkomligt hjärtlösa? Faktum är att jag tror inte att det är värt det, det är inte värt att falla från den blommiga toppen till den betonglikna gropen. Och sedan förtränga och acceptera, tills man ytterligare en gång är vid den blommiga toppen, tror man. Men tillslut blir den blommiga toppen endast konturer, den är genomskinlig och falsk. Och när man upptäcker det, finns det inte så mycket hopp.

Det är vi naiva, som är fullkomligt idiotiska och korkade.

skulle behöva återuppliva detta


idag är en härlig dag

Tänka sig, nyss hemkommen från skidbacken. Det har varit en härlig dag med bror och mammi, behövde det. Det härligaste med att vara ute en hel vinterdag är ju att komma hem och dricka varm choklad. Inget undantag idag heller. Det har varit en fin dag helt enkelt.


MMMBop


är jävligt glad att det är fredag, ha det gött.

puss

Ska ladda hem Gossip Girl och kanske försöka förstå vad det är med Gossip Girl som alla älskar. Yes bra, då vet ni va.

I will do what it takes

Det har varit en ganska bra vecka och framförallt så har den gått väldigt snabbt. Jag sitter just nu hos pappa och lyssnar på nostalgimusik och äter lite ur den godispåsen som är obligatorisk hemma hos pappa på fredagarna.
Imorgon ska jag åka slalom! Det ska bli otroligt roligt, älskar att åka slalom. Dock har jag inte stått på ett par sådana på några år. Så, det kan bli intressant.goderafton
Idag har jag ont i huvudet, väldigt ont så jag äter kiwi som har blivit lite beroende av. Längtar efter att sova också, det är väl förvånansvärt eller så men ändå.
Nästa vecka är det kärlekens dag och jag ser verkligen fram emot det. Saknar min henrik hela tiden, men på ♥'s dag ska vi bara umgås. Då struntar vi i att det inte är helg och ska bara må gött. Jag ska fixa den gosigaste presenten och vara den bästa amanda. Den gosiga amanda. Ho ä att go ho.

skulle vilja ha någon som bankar mig på axeln och säger att det blir bättre amanda

Idag är en sådan dag då jag saknar att vara liten. Saknar mamma och pappa. Och så saknar jag Henrik. Och någon slags trygghet. Snyftig helt enkelt.

söndag

Åh fan, det är söndag eftermiddag och jag börjar nu inse att det snart dags att åka tillbaka till Karlstaden. Helgen har varit bra. Jag och Henrik tvingas vara ifrån varandra på veckorna så helgerna tillsammans är så viktiga och så underbara. Vi har liksom sovit utan varandra cirka 10 gånger på 9 månader. Så allting har förändrats så mycket nu.

Imorgon ska jag och Camilla titta på en lägenhet, ska bli roligt. Ahja, hörs.det där med att flytta

Okej, detta med att flytta hemifrån när man är 16 år är nog det roligaste men också jobbigaste jag har gjort. Man är bara 16 år när man är 16 år och jag, jag känner mig som 43 år ibland. Maten lagar liksom inte till sig själv, råvarorna hamnar inte i kylskåpet utan att jag handlar, tvätten blir inte tvättat. Allt det där måste man göra.
Mitt råd till er alla som ska välja gymnasium nu, eller redan har gjort skitsamma. Snälla, flytta inte bara för att komma iväg från Torsby. Jag vet, det är skittråkigt här men det finns så mycket fördelar med det också.
Och det är så mycket fördelar med att ha mamma och pappa hos sig varje dag.

Det är givetvis skitspännande att flytta och ta hand om sig själv, men det kan man göra när man blir äldre. Däremot om det finns en linje någon annanstans som ni brinner för, som ni verkligen verkligen vill in på. Då är det liksom skillnad, då råder jag er istället för att flytta.Ta den chansen att bli det ni vill bli. 
Skitsamma, tycker bara att den där teorin om att flytta enbart för flyttens skull är otroligt dumt faktiskt.
Gött vi säger så.
underbara lördag

Henriks fina frukost igår regerade och mina cupcakes likaså. Ni kan väl lägga märka till hjärtat med choklad i Henrik hade köpt, vi firade lite av allahjärtansdag redan igår tydligen. '
Pappa bjöd oss även på kycklingrullader och parmesanmos, det ni. Så man kan väl säga att igår var det en underbar matlördag. Och nu taggar jag om för studentmatveckan, youghurt, keso, te och rostat bröd med andra ord. Mmm.

lovely

Att vakna upp av att henrik min fina pussade på mig är det bästa som finns. Att han sen hade åkt och köpt bröd och gjort varm oboy till mig, gjorde inte saken värre. Underbara lördag.
Ikväll står jag för överraskningen och den kommer bli ännu bättre. Älskar helger.

tanthaha gjorde en tantfrisyr idag, fin va?

fredag i all ära right?

Idag har amanda besökt farbror doktor, detta med att sova hela tiden kan liksom inte vara bra. Så några blodprov senare sitter jag hos pappa precis som alla andra fredagar. Det är skönt, himla skönt.
Och ikväll ska jag mysa och sova med min älskling. Och kanske dricka lite cola, det är jag så värd.

Svalkar vinden
Godkväll. Ska sova nu efter en helkväll på lillerud, det var...speciellt och väldigt roligt. Imorgon ska jag på ett träningspass på SATS och träffa Julia, så fan. Godnatt.

RSS 2.0