Struuutsis



Vet ni vad jag har kommit på? Jo, att jag ser lite ut som en struts. Inte bara för mina två meter långa ben, utan för min extremt långa hals jag får på endel bilder.
Ja, ni ser väl själva på denna bild. (vet ni inte vem jag är, så titta efter den som ser ut som en struts) Om jag tycker om att se ut som en struts? Nej, faktiskt inte. Jag tycker att strutsar är ganska läskiga, fula och ja.. äckliga.
Men, jag får väl leva med att jag ser ut som en struts... de kan väl vara söta ibland också..typ

Crimes



Såja, nu är jag nästan redo för att gå på träning. Jippiyeej vad skönt.
Just nu sitter jag och lyssnar på den finaste låten ever, 9 crimes. Åååååh, den är ju så fin så man kan.... gråta.
Okej, det är inte så svårt att hitta låtar jag kan ligga och nööögrina över, men jaja. Ändå.

One minute



Oh, här får ni en bild från i fredags. Som jag skrev förut så var det en förjävligt bra kväll eller natt kan man också kalla det. Vi kom fram till att vi älskar att lyxa till det, jag menar. Ansiktsmask, vindruvor, vitlöksbröd, hårinpackning i en bubbelpool alldeles ensamma är ju jävligt gött.
Åh, ni är bäst!

vi flyger



Det är söndag, jag har en hel ledig vecka framför mig och trots att vi förlorade båda våra matcher igår och att det har kommit så jävla mycket snö, så känner jag mig ganska glad ändå.
Jag hade en underbar kväll i fredags med Fia och Emms. Jag visste inte att man kunde ha det så bra som vi hade i fredags. Vi bor i en vääääldigt tråkig by, men ändå så finns det så mycket att göra. Bara om man är tillsammans.

<3



Såja, nu är jag nästan redo för en helkväll med Fia och Emms. Det ska bli hur jävla skönt som helst, vi ska göra sånt vi är bäst på. Dricka fanta Exotic, äta less fat chips, ha ansiktsmask och bada bubbelpool.
Pussis

Noooorling



Okej, denna vecka ska världens sötaste Amanda bli länkad och vara den första som blir Veckans bästa.

Denna tjej är en sån som alltid har ett leende på läpparna, hon är en otroligt ödmjuk person som är värd det allra bästa. Hon är otroligt söt, ni ser väl själva på bilden hur söööt hon är?
Hon lyckas med det mesta, hon säger sjukt roliga saker ibland och det roligaste är att hon inte vet hur rolig hon är ibland.
Amanda, jag vill bara säga dig, att du är en otroligt bra tjej som jag alltid komma finnas vid! Puss på det.

Och du har ett väldigt fint namn också. Höhö

Neeeew



Jag tänkte börja med en ny sak här på min lilla blogg. Jag ska bara göra en ny kategori, sen ni!
Jag tänkte ha en Veckans bästa, som kan vara allt ifrån en blogg, till en person, till en film, ja ni fattar. Eller bara till någon/något som är värd en stor eloge. Såja, det kommer snart upp den första.

SNYGGG!!!




Men herregud, men ojojoj, men ååh vad jag tycker att Kate Moss är vacker. Titta på henne, jag finner inga ord nu heller. Jag vill vara brun och jag vill ha sommar!!
Vi har sportlov nu och yeeeeeeho vad otroligt skönt det ska bli, jag har räknat ner dagarna nu i ungefär... 6 veckor? Men nu är det här och jag ska ha en otroligt bra lov, det har redan börjat bra. Jag och Sis har druckit kaffe och ätit gräddkola och gifflar. Det är ju great!!
Och sen ska jag vara med bästa Fia och Emms, kan ju inte bli så mycket bättre faktiskt. NEPP!!!!

I want you to know



Hejsansvejsan Torsdag! Vet ni vad jag ser när jag tittar ut genom fönstret? (förutom villa villekulla då) jag ser snöööööööö och det snööööar ännu mera just nu. Jag blir inte glad på er vädergudar.
Jag är inte så glad på mig själv heller, för jag har fått en stor  äckel fetfläck på mina Miss Sixty jeans. Yeeeehooo vad duktig jag är.
Nu ska jag dricka kaffe och sen tagga bowling och Friskis.
(mina kära undrar säkert om jag inte ska steka mig ägg nu, ääsch. Det har jag redan gjooooort!)

Ooooonsdag



Jag har haft en toppendag alltså! Har varit med världensbästaälsklingsFiiiia. Vi har lekt vuxna och skrivit mejl, vi har ätit våfflor, vi har haft en fint samtal med Fias mamma (som måste vara världens bästa kompisförälder), vi har skuttat och hoppat och vi har solat. Åh vad underbart.
Vardagslyx kan det kallas.
Påtal om lyx, nu ska jag äta stekt ägg, som pappa har stekt. Sa jag gött? JAAAAA!!!

bääääst



Ååååh, snyggingarna själv på bild.

Just nu sitter jag i biblioteket och jobbar på ett spanskaprojekt. Eller nääh, de andra jobbar med spanskaprojekt. Jag gör annat, som att blogga. Det är ju myyycket viktigare. Höhö.
Jag slutar om typ en timma, då blir det solning med Fiiiiia och sen träning. Gött sa jag!!

Veckis

alexandrarahm

Jag skulle vilja be er om en pyttetjänst! Eftersom jag har bloggat så bra idag, haha. Gå in på Alexandras blogg och rösta på mig! Veckans blogg, bara ni skriver i numret som min blogg står på.
Fast samtidigt vill jag inte bara att ni ska gå in och göra det för att vara snäll. Ni ska ju bara gå in och rösta om ni tycker att jag är värd det, annars känns det ju ändå meningslöst att bli Veckans blogg.

Pussis



Denna kväll var för bra, jag åt finfin middag med brudsen. Allt var så bra, allt var så otroligt bra!!
Varför njuter man inte av stunden istället? Jag hade allt vid denna tid och ja, jag var glad. Men jag kunde ha varit gladare, jag kunde ha njutit mer. För nu är det inte alls lika bra.
Man gör alltid samma misstag. Alltid. Ska det vara så svårt? Nä, nu ska jag njuta... av min tekaka.

Fyndat



Denna bild är ju en klassisk hotellpicture alltså! Den är tagen i Stockholm förra helgen.
Jag har ju inte visat vad jag shoppade här i bloggen, finna väl flera anledningar.  En av dom är att jag har haft annat att tänka på, annat att skriva om. Men jag kan ju visa, att jag shoppade endel faktiskt. Haha, många hundra. Jag fyndade två grymma toppar från Zara som jag kan visa någon dag. För 29 kronor styck!!!
Det var ju grymt roligt faktiskt.

Näh, nu ska jag nog köra lite styrka tror jag. Ahh

Svettis



För cirka 1 år sen började jag på friskis & svettis. Jag trodde då att det var värsta kärringträningen om jag ska vara ärlig. Men jag märkte mycket smabbt att det tar himla bra. Och det är inte alls så att det bara är äldre, utan det är nästan fler yngre. Det finns massa olika pass att välja mellan, jag gillar de flesta.
Och jag har märkt att träningen har gett resultat, nu gör jag inte längre basarmhävningar utan jag gör de lite jobbigare.
Jag är en friskisbrud.

Soon



Så kan man väl se ut när man ska åka skidor, jag tycker jag ser rätt cool ut. Hahaha. Fast sis ser lite coolare ut. Och starkare och allt det där. Men jaja.
Jag kom på att jag ska till tandläkaren sen!!! Neeeeeej. Jag hatar tandläkaren, men jajajaja.

Walking



För fin alltså. För fin.
Jag ska inte skriva att jag inte hade levt om inte Fia fanns, för det är väl klart jag hade levt. Men, jag vet inte om jag hade varit lika glad som jag är nu. Hon är en sån person som kan få mig glad när jag är nere. Det räcker med att hon säger  " heeeej Carle" Så blir jag glad. Alla borde ha en sån som Fia. Om jag är värd en sån som Fia, så är alla det.

Nu borde jag verkligen gå ut med vovven, sen borde jag steka mig ägg och sen borde jag skicka ett sms till Fia.
Ja, det får nog bli så.

Jag är bara en ensamvarg som vandrar till ljuset



-Vad vore jag utan mitt Försvarets hudsalva? 
- Inte så värst mycket faktiskt.

Ohoo, jag har haft en lång sovmorgon. Det var alldeles jag-finner-inga-ord-skönt. Nu sitter jag givetvis och njuter av en kaffe och lyssnar och sjunger till min spotifylista. (Ja, jag är ensam hemma).
Igår kväll var det en ganska fin kväll. Saker som behövdes att lösas, löstes. Jag slipper att gå runt och ha en jävla klump i magen.
Jag kan vara lycklig nu också och jag är jävligt lycklig. Även om jag blev äckligt sårad fö cirkus en vecka sen.
Men nu känns det bra igen, eller okej iaf. Jag är som sagt inte sur längre.
Jag har liksom fått tillbaka lite av " jag älskar livet känslan". Och det är ju toppenbra.
Och jag ljög förra veckan, jag skrev att det inte betydde så mycket. Detdär med att bli lämnad och det. Jag ljög så jävla mycket. Det fina som jag har gått igenom de senaste månaderna har varit det finaste i mitt liv tror jag.
Jag har aldrig varit så glad.
Så varför skrev jag att det inte betydde någonting? - Jo, för jag byggde upp en mur, som skulle visa att jag var stark utan honom. Och jag blev jävligt arg och visste ärligt inte hur jag skulle reagera.

Jävla Amanda, det betydde så himla mycket. Det kan du inte säga emot, se tillbaka på det fina istället.
Och du är stark, ja det är du. Se så, ryck upp dig.

Killing



Nu har jag varit och tränat och ojojoj vad skönt det kan vara ibland. Jag kom på att vi är lediga imorgon!! Åååh, det kan inte bli så mycket bättre. Jag behöver det, alla behöver det.
Så imorgon får det bli en låååååång sovmorgon, hoppas ni förstår hur lång. Just nu sitter jag och ogillar att jag var på träning klockan 8. Det var nämligen då anmälningssidan till en bowlingtävling i Örebro startades och nu är det bara kassa starter kvar, vaaaadfan.

Du har



Det är måndag och endast en vecka kvar till ett efterlängtat sportlov! Wiiiiihoo!!
Det har varit en ganska vanlig måndag, jag bar min våriga tunika, det känns åååh.
Jag har även hunnit med att besöka fru skolsköterska, fick veta att jag har gått upp tre kilo (!!!!) Åh herregud, vi får verkligen hoppas att gymträning, friskisträning och springträningen är anledningen, fyfan annars.
Nä, nu jävlar blir det bowling sen blir det friskis. Jag är en riktig friskus asså. Höhööö

ehhee



Vad säger ni? Ska vi ta lite sensommar nu eller? Jaaaaaaaa.
Nää, nu ska bannemej ska mina converse på, tillsammans med orkesterkavajen. Yiiiiiho!

Idag har jag varit ovanligt aktiv alltså, åkte ju skidor förut. Usch och usch vad jobbigt det är, ändå lyckades jag åka cirkus en mil (!!!) Jag känner mig duktigt. Sen blev det ett jävligt tråkigt Friskispass. Men men.
Det hände mig något läskigt förut, vill ni veta vad? Klart ni vill.
En kille la till mig som vän på Facebook, sen skrev han till mig på chatten. Han frågade om jag var i Stockholm förra helgen och om jag var på hotellt Tapto. Och det är jävligt läskigt faktiskt, hur fan kan han ha fått tag i mitt namn?!
Jag la märke till denna kille faktiskt, han satt ett bord ifrån oss. Mina ögon liksom drogs till honom, han var sööööt! Thiihi. Åhåååh, vad jag tycker det var läskigt.

So is it goodbye?



Såja, jag är vaken och snart iordning för att åka längskidor!! Herregud att jag går med på detta, visserligen är det ingen big deal eftersom jag har åkt skidor när jag var liten och förra året åkte jag hur mycket som helst.
Men iår, jag har inte stått på några längdskidor och det känns sådär att jag ska göra det också.
Menmen, tydligen gör jag allt för min mamma och sis.

Spring för ditt liv.



Åh herregud ja.

Jag har slutat att blogga om ingenting, det kanske ni har märkt? Jag skiter fullständigt i om jag får några kommentarer, det är inte det viktiga. Just nu bloggar jag om det jag vill, jag skriver inte något jag egentligen inte vill skriva. Jag har kommit ifrån detta med kommentarer och kommentera andras bloggar.
De som vill läsa min blogg, läser min blogg. Jag ska inte tvinga hit några läsare.
Men, trots detta så har inte min statistik sjunkit, det är ju för bra. Då vill jag liksom bara skriva mer och mer.

Förresten, har jag inget liv eller? Jag har suttit framför datorn i flera timmar och lyssnat på samma musik hela tiden. Det får man, om man vill det.

Thing



Jag har en såndär bara-slappa-och-må-förjävligt-gött eftermiddag. Och det har varit underbart skönt, jag har varit ensam i flera timmar. Och jag gillar det!
Varför jag gillar att vara ensam hemma? Okej, jag ska förklara.
1. Jag kan koka en hel kanna kaffe och dricka det, SJÄLV! Ingen som dricker upp det alltså.
2. Jag kan prata med mig själv, vilket är goody. För jag får ju de svar jag vill ha, jag blir aldrig besviken liksom.
3. Jag kan gå och småäta hur mycket jag vill utan att någon tycker att jag är helgalen.
4. Jag kan sjunga till min spotifylista huuuuur högt jag vill.
5. Jag kan sjunga kareoke om jag vill det, utan att det känns pinsamt.

Såja. Att vara ensam hemma är nog det bästa som finns ibland.

Gooooooody



Såhär ser man ut om det är fredag den 19 februari, om man heter Fia, Emma och Amanda, om man gillar att ta hand om sig själv och om man har jävligt kul. För det har vi, jämt.
Det är så jävla skönt att vara med de man verkligen kan säga allt till, de man kan göra allt utan att man tycker att det är pinsamt, de man är sig själv med, de man älskar helt enkelt. Dessa två är såna för mig. Jag skäms inte för något i deras sällskap, även om jag säger saker som man egentligen borde skämmas för. Även om jag ramlar av stolen av skratt ibland, sprutar vatten ut munnen för jag skrattar så mycket, gör konstiga saker i sömnen, somnar ifrån dom och helt plötsligt vaknar och är hur vaken som helst, så skäms jag inte.
Vadfan, detta är ju jag. Jag, Amanda Carle. Som älskar att tillbringa mina timmar tillsammans med dessa två.

Njut av livet vettja, va dig själv och skäms inte för att du är du. Va stolt, det finns ingen som du.

I adore yoooouu!



Ungefär så såg jag ut idag I think. Jag använde min finfina skjorta som jag fick av mammi i julklapp, den är ju för fin.
Jag har kommit på att jag har väääldigt mycket kläder just nu, eller mamma påpekade det förut. Och jag kan väl inte göra så mycket mer än att hålla med. Men vadfan, shopping är min hobby. Tillsammans med bowling då, men bowling är ändå inte i klass med shopping, så är det.

Näh, nu ska jag fortsätta kika på Nelly, för att se om jag hittar några snygga skor. Höhö.

Som om jag vore, kär?




Ett inlägg till, jag är tvungen. Är dessa två inte underbart snygga? Man avlider nästan när man ser dom, både KAN mode, så jävla snygga. Bilden är tagen ifrån Andreas, hans blogg är otroligt bra, hans bilder är grymma, hans outfits är grymma och han är så snygg så daaaahdaahh! (Thiihi).
Skorna tjejen har på sig är ju to die for också.
Nä, nu ska jag skaffa mig en snygging till pojkvän och tvinga honom blogga om mode, klä sig efter det senaste och klippa sig som Andreas, på bilden. Perfekt, perfekt.
Sen ska jag bli snygg, tvinga mig själv att blogga om mode, klä mig efter det senaste och klippa och färga mig som tjejen på bilden. Ännu mera perfekt.

Du är fin, du är för fin.



En sån bild som man blir glad av trots att jag ser fullkomligt, jag finner inga ord ut.
Jag har nyss kikat igenom min blogg de senaste månaderna och fy, usch fyfan vad dålig den har varit! Jag har bara skrivit något bara för att det ska någon text. Uschusch. Piiinsamt dåligt. Ni kunde ha skrivit " vadfan Amanda, skärp dig med bloggningen nu, din blogg är k-k-k-ass just nu".
Tycker man inte att det är kul att blogga så ska man inte blogga, that's it.

Nu fick jag lust att.. lyssna på musik i min sköööööna säng och gråta igen. Gråta kan vara fint ibland det också.
Men vad fan, klockan är 20.34, sova? Nu? Nääää.

Shoho



Onsdag! Det går ovanligt lätt nu, dagarna rinner iväg och jag går och tänker på att sportlovet snart är här, heeela tiden. Det kommer bli otroligt skönt med lov, jag orkar inte gå i skolan.. Fyy.
Så för att göra allt lättare, tar jag på mig extra fina kläder, sminkar mig lite noggrannare, fixar mig lite extra i hår och är med mina pinglor Emms och Fia! Då känns allt så jävla mycket lättare.

Klockan är halv åtta och jag har hela kvällen ledig, så skönt så jag skulle vilja.. äta choklad. Men, det ska jag inte göra nepp.

Crazy life



Vill ni veta något lite småpinsamt? Jag har aldrig sett The Notebook, som alla pratar om denna film. Jag tror att jag skulle älska den, för kan man göra annat än att älska kärleksfilmer eller, speciellt om man är tjej. Nepp.
Jag skulle behöva se en såndär jättefin kärleksfilm och gråta och gråta tills tårarna tar slut. För jag är en sån, som gråter till fina filmer. Det bara blir så.
Ibland gråter jag t.om över en låt, hur går det till? Jag kan lägga mig i sängen på kvällen, med hörlurar i öronen och ta på t.ex Flightless bird, ni vet den som är med i Twlight? Iaf, så kan jag ligga där och nögrina över låten.
Och när jag är riktigt ledsen, som igår som ett exempel, så räcker det att någon säger " hur är det Amanda?" Så kan jag börja gråta.
Och vill ni veta något mer pinsamt? Igår på Friskis, när första uppvärmningen har varit, så kom en såndär finfin kärlekslåt, då började jag gråta. Givetvis storgrina jag inte, men det rann tårar. Heeeelt sjukt. Men så är det när man är tjej.

Men, jag älskar att vara tjej.

Much to young



Såna bilder som är tagna underifrån är ju gaaaaaaaaah! Men, jag bjuder på mig själv. Hahaa.
Jag är på ett sånt där Jag-tycker-att-bloggning-är-kul-humör. Mest för att jag är på skrivhumör, jippi! Äntligen är det humöret tillbaka.
Det är konstigt, jag känner mig jättetoppensuperglad! Jävligt konstigt faktiskt, men det är lite coolt också.
Nu ska jag snart gå på konfirmationen, fyfasen vad kul. Höhö. Skämthumör var jag tydligen också på. Roligtroligt.

hejhopp



Hej jag har långa ben och jag älskar sommar!

Denna jävla sorg som gick in i mig i söndags, har lättat (redan jag vet). Jag trodde kanske att det skulle vara jobbigare än vad det är, det känns helt okej faktiskt. Det är bara att acceptera skiten och leva vidare. Så tydligen så betydde det inte så himla mycket som jag trodde, visst det är lite småjobbigt och man skulle vilja uppleva dessa sms-timmarna igen. Men whatever, det kommer igen.
Shit, allt känns som vanligt igen. Jag skrattar (självklart inte hej jag har fjärilar i magen skratt) utan mera, hej jag kan ha jävligt roligt utan fjärilarna i magen. Och jag går alltid och tänker på Åh, vad jag vill ha kaffe och en chokladgrotta nu. Ja, allt känns som vanligt i princip och det är ju toppelitoppen.

Åh, en massa ord nu igen. Men det känns skönt, att skriva igen. Jag gillar att skriva och jag har saknat att inte skriva av mig här på bloggen. Så från och med nu kommer det bli fler ord och texter från mig. I hope you like it!

Over and over.



Igår var det då alla ♥ dag. Som för min del blev helt totalt värdelös. Jag hade gärna skrivit åh, jag är så lycklig och jag är så kär. Alla ♥ blev den bästa någonsin.
Men, det kan jag inte. Jag hoppades såklart att när jag kom hem från Stockholm skulle allt kännas bra, men det gjorde det inte.
De flesta som känner mig vet att jag har varit världens gladaste under den senaste tiden och ja. Det fanns väl lite kärlek inblandad. Eller vad man ska kalla det, men det gör det inte längre. Det är slut på den roliga. Slut.
Det har aldrig varit något "hej jag har pojkvän". Men det har varit något, något speciellt som har gjort mina dagar nu i snart två månader. Men ja, alla sagor har väl ett slut.
Så det blev inte riktigt som jag ville, vilket jag fick kände igår gått och väl. Alla ♥ dag suger, iaf detta år.
Så jag har varit lite nere idag, för det är aldrig kul när man förstår att det aldrig mer kommer bli som det har varit nu, alltså sådär Jag-har-verkligen-inget-att-klaga-på-jag-är-lyckligast-i-världen-och-jag-har-allt.
Det gör ont, men jajajajaja. Jag har försökt att intala mig själv att jag är stark. Men, det tar över. Då kommer alla andra tankar in i stället och de är inte positiva.
Så nu lyssnar jag på kärlekslåtar och tycker liiiite synd om mig själv, mest för att slutet kom på alla ♥ dag.
Nu ska jag tröstäta, sen tröst spela match och sen tröstträna och tröstduscha. Ja, ni fattar.

Pusseli



Nä, varför sitter jag här nu, när jag egentligen ska vara påväg till Stockholm? Svaret är enkelt, jag har en seg pappa som var tvungen att hämta någonting någonstans, men jaja. Ett blogginlägg innan jag åker blir ju toppen.
Jag har packat och jag har inte packat med lite, utan ungefär hela garderoben. Det är bra tycker jag, herregud jag ska ju vara borta i tre dagar. Nog om det, nu ska jag dricka lite mer kaffe.

wonderwall



Jag har haft en minipaus när det gäller bloggandet, anledningen är helt enkelt att jag inte har haft tid. Det har varit så himla mycket denna vecka, men jag gillar det! Jag har varit med Fia och Emms nästan varje dag, ni är bäst. Jag skulle aldrig klara mig utan er!
Jag har solat, gymmat, varit på Friskis, tränat bowling (vilket behövs för imorgon gäller det) och så har jag gjort andra saker som gör mig glad. Hoppas det inte har varit allt för jobbigt, hihih.
Ja, imorgon åker jag då, (äntligen!) till Stockholm. Som jag har väntat på detta. Det ska bli grymt kul alltså. Så, ingen bloggning på ett par dagar till.

Ha en bra helg för det ska jag ha!

Mumselimums



Emms ser ut som min isprinsessa asså.

Jaja, nu är det iaf måndag. Ny vecka och nya möjligheter. Och om fyra dagar åker jag till Estocolmo, bara jag tänker på det får jag lite smått gåshud. Varför tänker ni? Ja, de närmaste vet det och en anledning är ju självklart shopping! oho.
Igår var jag också och shoppade, tröstshoppade för det gick så kasst i bowlingen. En vårjacka, som är så fin. Hihih. En t-shirt, klänning och en en massa underkläder. Mest för det var på rea liksom.

ciao!

Skuttis



Glädjeskuttis.

Jag har tillbringat ett dygn med mina favoriter, det har varit toppen verkligen. Har skrattat, pratat, spelat bowling, sett på nya wallander som var skitbra. Och så har vi solat, det var så himla skönt. Värmen, kom nu?
Nu håller jag på att bleka bort min utväxt, en aning skönt och välbehövligt.
Imorgon åker jag och tävlar, wish me luck.

Jump to it



Just nu väntar jag på mina sötfisar som antagligen kommer snart. Vi ska gå upp och äga alla på bowling, sen ska vi hem och mysa med godis och film! Det blir inge shopping imorgon, jag har en bror som inte tyckte om att jag skulle med. Så jaja, jag åker dit på söndag med mammi istället. Då blir det tääääävling! Wiho.


Fly away




Titta vilken sötelisöt tjej! Hon följde med mig hem på en kaffestund, det var gorr och väldigt skönt att prata ut. Eller ja, jag pratade ut. Hon mest håller med, eftersom hon har inte en chans att svara för jag pratar för mycket. Sorry! Men det är så mycket som händer i mitt liv just nu, haha.
Äntligenäntligen är det fredag, ååååh vad jag gillar det. Ikväll ska jag mysa med Fia och Emma, bowling hej! Och imorgon blir det en minishoppingtur. Det blir götteligött.

21guns



Åh, denna dagen. Jag minns det så väl, jag skulle på klubbfest på kvällen. Jag var alldeles fnittrig och galen kommer jag ihåg. Sånt gillas.

Om femtio minuter är det Andra Avenyn, åh. Jag gillar verkligen den serien, kommer jag alltid göra. Fast, inget är ju bättre än O.C, så är det ju. Mums på det.

P!nk



Onsdag, du är för bra alltså. Dock så är inte matteprovet jag hade idag lika bra. Usch fy.
Jag tröstar mig med spotify, den är en ganska bra tröstare faktiskt.
Ja ni, igår serverade jag som sagt. Det är  väl egentligen inte speciellt med det, eftersom jag gör det ganska ofta. Men igår var det något särskillt, jag kände mig tvungen att vara superduper-trevlig. Hur det gick? Njaa, jag är inte trevlig och jag kommer nog aldrig bli trevlig.
Trevlighet är liksom inte min grej.

Snedden



Hej Amanda du är sned.
Friluftsdag idag, igen då. Det var en mycket skön sådan också, frisk luft är nice. Och har man bra sällskap så klarar man av allt. Så är det ju. Och så slutade vi ju 12 också, stort plus.
Så jag har varit ute och sprungit en stund och nu ska jag snart springa upp till bowlinghallen och duscha och fixa sig. För ikväll ska servetrisförklädet på och "hej jag är trevlig leendet på". Wish me luck vettja.
Så jag mer eller mindre skolkar ifrån konfirmationen idag, to bad asså. Not.

Oh susie



<3

Ja, nu är det ny vecka och nya möjligheter, hoppas dena vecka blir ännu bättre än förra. Den var toppen, men det går alltid att göra den bättre.
Nu ska jag iaf starta veckan med en joggingtur innan Friskis. Så jag jag har börjat veckan med lite träning, det är alltid skönt!

RSS 2.0