😳




a day to remember

 
 
 

hejhejhajhajtja

Vad får dig att må bra och vara glad? När jag gör något bra, gör någon glad, när jag är med mina amigos, när saker bara stämmer liksom. 
 
och ledsen? Ja det är väl tvärtom mot den andra frågan, när jag gör något dåligt, det drar ner mig väldigt mycket. 
 
vem gjorde dig senast glad? Fia, Olivia och Olle 
 
vad håller du på med just nu? pluggar körkort, dricker kaffe, skriver facebookmeddelanden till fia, kollar på baluppsättningar, skriver sms med olivia samt olle. Allt detta kan jag göra på en och samma gång. Fantastiskt. 
 
Vad gör du om fem år? Jobbar i Oslo, har inga barn, är en grym frisör och älskar livet. 
 
Och om tio? Bor nog i Karlstad, är fortfarande en grym frisör, har nog barn, eller vänta hur gammal är jag då...? 28.. ja jag har nog ett barn iaf. Förhoppningsvis. Och jag älskar fortfarande livet. 
 
Favoritmat? Räkor och mos. Inte tillsammans då som ni kanske förstår. 
 
Favoritdryck? Måste jag välja en bara? Nej, så kaffe, cola och Redbull blåbär. 
 
Vad ska du göra imorgon? Gå till skolan, vara trött i skolan, få huvudvärk, vilja gråta och sen gå hem. Som en vanlig måndag, haha pessimisten amanda carle. Nejra, men jag ska gå till skolan och på kvällen ska jag på Schwarzkopf's visning på CCC, mycket roligt. 
 
Och i övermorgon? Då ska jag på färgkurs. Sen hoppas jag på att få börja flytta. Åååååååh <3
 
Gillar du dig själv? Ja
 
Varför/varför inte? Men vad jobbig, jag vet inte varför. Nöj er med att jag trivs med mig själv bara!!!!!!!! Gaaaaaah. 
 
Älskar du någon? gör man inte det borde man ringa till rådgivningen. 
 
Vad längtar du till? Jag längtar tills jag får gosa med Aliciabebis, tills jag och fia flyttar, till jag tar studenten och få gå på balen och blablabla ni vet allt sånt. Tills jag får körkort. Och tills jag ska göra ett helt gäng snygga tjejer ännu snyggare till balen. Japp. Tack och bock nu orkar jag tamejfan inge mer

miss you wifey

long time no see :(
 

tre amandor 2010/2011

 
 
 
ingen bra dag idag, så här får ni en mindre amanda för typ tre år sen

@kr;?




Helt ärligt, den här låten utlöser psykiska problem, jag blir galen av att lyssna på den. Lyssna om ni vill bli dumma i huvudet, eller ännu mera dumma i huvudet, som i mitt fall. 

Fyra (?!) inlägg på en dag, är bloggdrottningen tillbaka? Praise the lord. 

PR tjejen is heeeeeere




Nu har mina kokosbebisar fått en kokosmamma. Det här är alltså världens bästa leave-in inpackning med tio egenskaper. Typ färgbevarande, värmeskydd, hårstärkare och solskyddsfaktor bland annat. Luktar guuuudomligt. Värt varje öre. 

Köp detta, skippa hårtransplantationerna! Är jag inte världens bästa säljare? Tack och bock 

Före och efter nu igen vavava




Voila! Efter typ sju timmars jobb så är det mörkbruna och röda färgen borta. Och nu har pinglan (mest använda ordet) gått tillbaka till sin naturliga hårfärg, som ni ser är den typ guld/brun. Guuuuuuu se fin daaa. 

Såhär asmegataggad är jag för körlektion




Jahapp, jag må säga att jag är otroligt effektiv idag. Nu ska jag strax köra bil, sen ska jag tvinga med emma på en promenad. Bra emma då vet du det, har glömt bort att skriva det till dig men så är det iaf. Och sen ska jag plugga (?!?) woooepp jag vet att det låter konstigt men som sagt, idag är jag duktig och lite carpe diem. Bra. Jättebra. Nu kommer läraren tror jag. Hejdå ra fulingar.

bööööööh

 
 
Det här med tekniska prylar och jag, vi är inte världens bästa kombination. Det håller helt ärligt på att göra mig galen.  Det här med att plugga och jag är inte heller världens bästa kombination. Stavas det så förövrigt? Eller stavas det kombonation? Haha jag vet inte, ni ser, jag är dålig på sånt här.
 
 

buhu

Jag har skrivit om det här inlägget sex gånger. Ingenting blir rätt och ingenting blir bra. Det går inte idag helt enkelt, det här med att försöka få ur mig något vettigt. Jag är inge bra på vett. Tvärtom faktiskt. Söndagar är det iaf och jag ska återigen bege mig mot karlstad där jag inte har något hem. Snart får jag dock ett riktigt hem och det ska bli väldigt skönt. Jag gillar inte att bo på i en resväska. Men jag har fina vänner som låter mig sova på deras soffa och i deras sängar.
 
Jaha hur går livet då Amanda? Jo det går bra. Jag bor alltså hos diverse folk sön-ons, går i skolan och klagar mycket över hur tråkigt det är med religion och hårkemi. Men det gör inget, jag trivs ändå. På onsdagar åker jag hem och det är alltid så extremt skönt att komma hem till pappa, harry och våfflan. Jag håller på med körkortet vilket håller på att driva mig till vansinne. Eller nej, jag driver mig själv till vansinne för att jag är så fruktansvärt trögfattad, sen när blev jag så? Jag hade det ju jävligt lätt för mig förut. Det har försvunnit gott folk. 
Jaha och sen har jag praktik torsdagar och fredagar. Det är så det funkar helt enkelt. Har saker att göra hela tiden och det är förvisso väldigt skönt eftersom jag är en rastlös människa. Ja, såhär långt inlägg har ni nog inte fått på några år. Grattis till er. Min mobil är fortfarande död, hemskt är vad det är. Överlever inte detta. Här får ni en bild sen i december eller något. Grattis igen. Er lyckodag idag
 
 

'

Det här med att min mobil inte funkar, det är en riktig dret det. Dels för att det tar mig cirka 20 minuter att kunna svara på ett sms, om det ens går. Men också för att mobilbloggerskan herself inte kan blogga efter ordning. Okej, nu tänker ni säkert "det gjorde hon tamejfan inte innan heller" och nej, det håller jag med om. Men nu har jag iallafall en väldigt bra ursäkt. Och det känns ju skönt. 
 
Så jaha, vad har jag mer att skriva då? Ja, idag har jag varit i skolan, sen åkte jag tåg med tiotusentals barn som skrek och var allmänt jobbiga hela vägen till sunne. Väl i sunne gick jag av för att snosa på fina Alicia i några timmar. Sen körde jag hem och nu har jag ätit toast. Älskar såna här beskrivningar på folks dagar. De är underbart roliga.... Happ, godnatt då. Eller godkväll. Vettefan vart tidsgränsen mellan kväll och natt sker. 
 
 

Så mycket kärlek




jag är så stolt över henne

gogosiga

 
 
hej på er och förlåt för min frånvaro återigen. Jaha det har alltså varit marten under helgen. Det var både roligt och kaos i huvudet. Det blir lätt så av karusellåkning förstår ni. Men det har varit en bra helg. Helgens höjdpunkt var break dance och langos. Idag dämpar jag min söndagsångest med toast och Kent, som vilken vanlig jävla söndag som helst. 
 

Lyckligaste dagen




Idag klockan 11 fick jag ett samtal som fick mig att skrika gråta och skratta. Jag blev alltså moster idag till världens sötaste lilla prinsessa. Kan inte förklara med ord hur glad jag är, varit så sjukt uppe i varv hela dagen. Och imorgon får jag änligen pussa på lilla Alicia. Sjukaste känslan någonsin. Jag är så glad och så lycklig. Herregud

Makeovers




Idag har jag gjort två ganska stora makeovers. Jag är nöjd och hoppas mina söta kunder också blev det. 

jag är då lite kär i pöjken

 

'

Vet ni vad? Igår somnade jag vid 18.00 och vaknade idag 11.00, det är ganska sjukt. Om jag sov bort mina förbannade sjukäckelvirus? Nej, men det var skönt att sova. 
 
Så vad gör jag idag då? Ingenting och det håller på att göra mig galen, det kliar i kroppen redan. Jag borde skriva färdigt mitt tal om min hjälte. Min hjälte är fia. Och egentligen är det inte ett dugg svårt att skriva ner ett treminuterstal om den tjejen, men jag har tappat bort min skrivförmåga. 
Ni får gärna komma med ett sällskapsspel eller en drös med skvaller om ni har vägarna förbi Ria i Torsby, för det är alltså där jag befinner mig. Tack, jag håller på att bli galen här i min otroligt sköna, men hemskt tråkiga säng. 
 
 

stockholm, i love u

 
 
 
 
Min kropp har bestämt sig för att bli sjuk. Min telefon har bestämt sig att sluta fungera. Karman har bestämt att jag ska tappa bort mitt buss samt bankomatkort. Så ja, jag är lite bitter. 
 
Jaha, ni vill väl inte sitta och läsa om en massa tråkigheter antar jag. Så hur var min helg i huvudstaden då? Jo, den var väldigt fin faktiskt. Jag fick komma till Gröna Lund, som jag har tjatat och längtat. Jag åkte både eclipse och kärlekstunneln som var mysig men mest supertråkig. Jag kom även hem med alldeles för lite påsar, bra för min ekonomi, jävligt tråkigt för mig. Fick en mammados också, så det känns fint. Nu ska jag nog klara mig ett tag till. 
 
Nu mina kära, eller okära för all del, så ska jag sova.

I Stockholm

Under helgen bor jag på hotell och mår förjävla gött. Imorgon ska jag slösa pengar och jag ska, SKA på Gröna Lund. Jag älskar att vara fem år


så mycket kärlek

Jag behöver sånt här nu, alla är värda komplimanger och push men just nu är jag som mest i behov av sånt här.

Så tack. Jag älskar att visa vilka fina människor jag har i min omgivning. Ni äger allihopa.


Just nu

Så stretchar jag. Som ni ser så behövs det


Sep. 05, 2013

Hejhejhej på er. Idag är jag på strålande humör, full rulle på praktiken hela dagen och det gör mig så glad. Jag är så glad och lycklig för att närsomhelst blir jag moster, ler och fäller en tår varje gång jag tänker på det. Gudars skymning.

Imorgon åker jag till mamma också, det gör mig också så glad. Då vet ni det, jag är glad.


Sep. 04, 2013

Igår beställde jag min studentmössa. Det är lite läskigt det där, att jag nyss började mitt sista år och att jag tar studenten om mindre än ett år. Vadfan liksom, jag började ju nyss ettan. Var nykär, vilsen och hög på livet. Ja det är sjukt. Det kommer gå snabbt, men innan dess ska jag ha det jävligt bra. Och ha kul i skolan, för skolan är rätt kul faktiskt.


Sep. 02, 2013

Idag har jag ätit en hel påse räkor helt själv. Och vet ni vad? Jag tror jag ska göra det imorgon också. Jag har även skrattat konstant en hel lektion som höll i sig i två timmar. Jag har även bestämt att jag ska åka till Stockholm i helgen. Och som ni redan har sett så har jag slösat pengar. Så det har varit en bra dag idag helt enkelt.


Lycka

Idag köpte jag lycka. Det kändes bra i hjärtat


Sep. 01, 2013

Jag och pappi har nu flyttat, det känns finfint. Snart får jag lägenhet i karlstad också, den sitter ännu finare den.

Puss och kjam, jag har konstigt nog huvudvärk idag.


RSS 2.0