NEW YEARS EVE


hemmaspa tja






hemmaspa med fia igår! kletade i lite toning på henne, jättebra att jag använde handskar... och jag har gått halva frisörutbildningen japp!
Var otroligt gött, ikväll ska vi göra oss så snygga och fira att 2012 är slut och att 2013 börjar. vi säger så för ett tag.

så gosig




ni ser ju själva, jag behöver inge mer än min bebis. jo jag behöver ett roligt nyår också och det kommer jag ju få utan tvekan.

ny favorit




nytt krimskrams, sö fint sö.

back

 
 
såg på en dålig film igår med bra sällskap. drack kaffe på byn med bra sällskap, införskaffade mig en kavaj med bra sällskap. Det var en bra dag igår helt enkelt. Försökte att hitta någon slags ro i kroppen så jag kan sätta mig och läsa '50 nyanser av honom' men nejdå. 
Och idag ska jag iväg till Kd igen, måste hitta en nyårsklänning. Jag liksom måste det. Eller blus, eller ett linne, eller en tröja. någonting! fan hur svårt kan det va.

2012

Januari

Året började med slappa sköna dagar med henrik efter ett roligt nyår med vänner.. Att bo hemifrån var svårt och jobbigt många gånger, jag längtade bara bort till något annat. Jag hade många sköna dagar med emma och johanna i karlstad och det gjorde att jag ändå ville vara där. Och min dåvarande älskade sambo camilla givetvis!
 

Februari
 

Jag besökte Vickan på Lillerud. Jag älskade helgerna i torsby tillsammans med henrik, vi tog någon skotertur och tittade på en hejdundrans mycket Gossip Girl. Hade en bra Allahjärtansdag och ja, henrik henrik henrik. Det var mitt liv. 
 
 
Mars
 
Fick svar på att jag hade en ganska kraftig blodbrist vilken var ganska så tydligt eftersom jag sov mestadels av mina dagar. Våren började smyga sig fram och det gjorde mig lite piggare. Var på endel hockey och började trivas med mig själv lite med. Började även med håruppsättningar i skolan vilket jag levde för! Åh så roligt.
 
 
April
 
Bakade Macarones och var lycklig. Solen kom på besök och det var underbart. Var fortfarande väldigt kär och väldigt trött. Henrik fick stå ut med en skittråkig amanda. Umgicks lite med Julia och övade på hennes balfrisyr. Skitroligt! Vi hade en grymt rolig fest hos petter också, jävlar vad jag skratta. Skrattade jävligt mycket med camilla också, hade så kul!
 
 
Maj
 
Maj sköna maj. Det började med typ sol och bad hemma hos emma med klassen. Det var så overkligt varmt och allt var så overkligt skönt. Fyllde år, hade det supermysigt med henrik. Hade picknick i sköna gröna karlstad med olivia. Började älska karlstad. Och jag och henrik fick nyckeln till vår lägenhet och vi var i extas.. Haha.
 
 
Juni
 
Fick en ullaredsresa av sis, så vi åkte dit, handlade en massa roligt till lägenhet. Var glad och lycklig. Badade och picknickade med H i karlstad. Åt jordgubbar och myste. Hade min första klippmodell i skolan och sen fick jag sommarlov! Kommer inte ihåg min sommar, vad fasen gjorde jag? Vet inte.
 
 
 
Juli
 
Jag åkte till kusten med ems, det var underbart. Vi hade ett skönt häng hemma hos mig i karlstad, sen drog vi vidare till putte i parken, riktigt rolig och händelserik kväll. Jag och henrik började få i ordning i lägenheten, målade köksbord, softade. Sen var vi ute på sjön i stort sett varje dag och det var så äckligt härligt. Juli var en bra månad.
 
 
Augusti
 
Började inge vidare, var arg och ledsen. Jag jobbade och jobbade, började 05.00 på morgonen. Vi var fortfarande ute på sjön all the time. Det var härligt helt enkelt. Sen börja skolan och jag och henrik blev sambos på riktigt. Skolan var skitrolig verkligen och jag kände äntligen, att allt liksom känns så jävla bra.
 
 
September
 
Åkte till stockholm med sis, Lady Gaga och shopping väntade. Konserten var hur grymt som helst och jag och sis hade det jättemysigt hos mammi. Just det, mammi flyttade till stockholm också. Och jag hade praktik i torsby i tre veckor, så jävla roliga dagar! Mârten var galen och jag var galen som klippte av mig håret. Blev kär i Chuck Bass.
 
 
 
 
Oktober
 
Tillbaka till karlstaden och skolan. Trivdes fortfarande med tillvaron på alla sätt. Lägenheten blev äntligen helt klar och jag var som ett barn på julafton över det. Skulle fixas med allt och köpas småskit. Mamma kom och hälsade på och jag och broder åkte även till henne för några dagar. Riktigt jävla nice. H började jobba i torsby och jag blev ensam allt mer, ja.. Hade även en sån sjukt rolig kväll hemma hos fia, vet inte riktigt vad som hände. Kul var det iallafall.
 
 
 
 
November
 
Fyfan för november. Så sjukt tråkig och grå månad. Var på halloweenfest, var skitläskig fyfasen. Min älskade Elise kom även och det var skitkul! Det var ändå en bra november för att vara november. Jag började julpynta redan då, köpte julgran, tomtar, gardiner och all sån skit. Och det bästa! Vi var och tittade på breaking dawn, åhhååhhåå. Behöver inte säga något mer...Jo, jag bokade även biljetter till summerburst med mina två pinglor.
 
 
December
 
ingen bra månad. absolut ingen bra månad. och det vet ni ju varför. Hela året har varit mitt och henriks år. Vi har delat allt och haft det så fint. Men nu är det slut på det. Och jag ser helt enkelt fram emot ett nytt år, en ny start liksom. Det går liksom inte att stanna på samma ställe något mer, jag måste framåt och just nu mår jag så jävla bra mot jag har gjort. Jag mår bra för att jag har insett det, jag mår bra för jag ser saker på ett annat sätt, jag mår bra för att jag känner mig stark nog att faktiskt gå vidare. Så det kanske blev ett bra slut ändå. 2012, du har rockat! 2013, se till att rocka ännu mer. Fint. Vi säger så.
 
 

rolig

 
 
 
gud jag orkar inte med folk. idag är en sån dag då jag är jävligt trött på torsbyfolk men också jävligt glad över att det finns torsbyfolk. för de som är bra, de är så jävla bra men sen finns det även såna som bryr sig alldeles för mycket om andra, än hur de själva beter sig. och det är ju synd. för jag tycker inte om er. schas!
 
 

julskinka

 
lång natt, fick inte sova när jag ville, var törstig men för lat för att hämta vatten. illa jag vet. nu drar jag på mig gåskorna för en promenad, behövs kan jag lova. känner mig som julskinkan själv faktiskt.

Fina vänner

mår så himla bra tillsammans med mina fina vänner. Bra dag nummer två. Gladgladglad.


juldaageeeeen




idag var en dag då man var värd en sovmorgon så det tog jag. jag är fortfarande mätt efter gårdagens julmat och snart ska jag proppa i.mig det igen. julen är verkligen en tjockishögtid, man står sig i flera månader efteråt. men det är också en mysishögtid, så nu ska vi strax åka till sis och sen ikväll ska jag skratta med några vänner. ja. ja. hej.hej.

julafton





det har varit en bra julafton, fått otroligt fina julklappar och myst med familjen. avslutade dagen med en ensam tur genom Torsby, otroligt otroligt skönt.

idag

dagens mysiga: ha en varm och sovande katt på magen.
dagens mindre mysiga: hennes fisar och klösningar.
dagens fanvadbra: tog mig 20 minuter att hitta resten av mina julklappar. torsbys utbud är litet och just nu var det ganska bra.
dagens namnam: julskinka.
dagens fuckyou: haha ja det är ju många det.
dagens tacksamhet: mina vänner! och min familj. och allt annat.
dagens snygging: Channing Tatum som alla andra dagar.
dagens wow: det är julafton imorgon. ganska lite wow för att vara ett wow. men ändå ett wow.
dagens längtan: nyår. på alla sätt och vis.



 
 

bra dag

idag fick jag min julklappis från henrik. en liten misse! så idag mår jag bra, jag är glad och jag ser saker på ett helt annat sätt, kanske inte enbart är smulans förtjänst utan också tack vare att vi pratade idag. Jag är inte lika ledsen längre, jag känner mig starkare. Jo jag gråter varje dag fortfarande, men förut grät jag mer än vad jag inte grät. Så jag kommer framåt.
Och det är ju superskönt! för nu är det verkligen snart julafton och jag vill ha den finaste julen trots att det är som det är. Jag är värd det. Ja. Nu ska jag få lillan att sluta att riva mig och få henne att sova.
 
 

åh avlider





nu känns mitt hjärta varmt igen.

fått mä e bok jä




inväntar den segaste människa på denna jord, vi ska åka och hämta min kissemiss! är så lycklig över henne, nu ska jag ta mig i kragen, visa hur bra jag är och sätta mig i den där jävla bilen som jag har suttit i alldeles för många gånger.

vi säger så.

där jag hör hemma


torsby torsby torsby...

jag orkar inte riktigt med torsby, det är alldeles för litet här, alltså alldeles alldeles för litet. Lyckades att gå i en affär, en jävligt fel affär. Sen var det slut på det roliga.
Nu har jag iallafall försökt med lite julsysslor, slagit in julklappar åt pappa, kollat på ernst, köpt julklappar till min misse som kommer imorgon! Och köpt pepparkakshusgrejer. Så fan om inte julen ska komma in i mitt kalla hjärta också.
 

No One wants forever





nu åker jag hem!

julhysterin som inte finns

nu är det bara fyra ynka dagar kvar till julafton. och jag känner fortfarande ingenting. jag har inte tändt ljusstaken än, jag har inte bakat och inte ätit en enda knäck som är det godaste jag vet vanligtvis. jag har heller inte slagit in de två ynka julklapparna jag har köpt. och så har jag ju rätt många julklappar kvar också. haha det här är ju nästan löjligt.





bra




inatt blev jag våldgästad av tre sköna pinglor sen tittade jag på satc resten av natten. och idag har jag färgat&klippt fialuttan, love it.

och snart kommer mina nattgäster, för inatt ska vi skratta och vara fula. gud sö gött.

cold

nu har jag tagit jullov. stannar dock i Karlstad några dagar till, för jag trivs fortfarande lite bättre här och torsby är fortfarande lite skrämmande. det är så fel, ja jag vet. jag vet mycket, jag vet vad som är rätt och fel men det är svårt att följa det rätta.

inatt ska jag vara vaken hela natten med mina gosiga. och imorgon måste jag, verkligen måste köpa julklappar. fan ta tag i dig själv nu mandoo.





gud sluta




idag är en sån dag jag stör mig på folk. irriterad med andra och kanske lite bitter. ja lite bitter.

man får drömma




just nu känner jag såhär, att man borde skita i julklappar, julmyset, snön, ångesten och bara dra utomlands. komma hem med en massa energi och ljus.

running up the hill

 
 
 
erica sa till mig att titta på satc igen, det hjälper sa hon. Så idag ska jag börja kolla på det igen. Fast prio ett idag är verkligen att plugga, har två stora prov imorgon, tror ni att jag har pluggat på det eller? Nej. Kort och gott.
bara att häva i sig några kaffekoppar och gå ut och gå det, så energin kommer tillbaka.

sömnlösa nätter

 
 
idag bröt jag allting jag har lovat mig själv, idag brast det. jag skulle ju inte visa mig svag.
 
 
 
 

spelkväll!





spelkväll med bästa fina Torsbytjejer. kan bara säga en sak, sånt här behövs så extremt mycket just nu.

som om vi vore främlingar




jag har inte varit i torsby än. när jag kommer dit kommer jag, livrädd.
konstigt att han jag älskar skrämmer skiten ur mig.

skör

jag är för feg för att gå in på facebook för jag är för rädd, jag låter mig inte kolla på bilder eller kolla på konversationen emellan oss, för att jag blir alldeles iskall när jag ser hans namn. Jag vågar inte tänka på minnena vi har, för jag vet att det bara är minnen nu. Jag vågar inte tvätta för jag vet att längst ner i tvättkorgen finns hans kläder. Jag vågar knappt åka till torsby för jag är livrädd för att möta honom. Han styr mig nu.
 
Jag vill inte åka hem till mamma för jag vet att hans saker är överallt där. Jag vågar inte tänka på den dagen då jag måste lämna tillbaka dom. Jag är för feg för allting. Jag vågar inte möta verkligheten eftersom verkligenheten är den jag inte klarar av.
 
Blir man såhär? Är det så vi funkar, att vi t.o.m är för rädda för att möta våra egna tankar? Jag vet att det inte är sunt, för man måste få tänka klart och bearbeta det här, men jag är för feg. Jag liksom orkar inte. Och en dag när jag tror att jag har gått vidare så kommer det här komma ikapp mig.
Jag längtar så till den dag då jag har kommit över det här. Jag känner mig bara så sviken, så ensam, så kvävd liksom i mig själv, så sårad och så skör. Av att skriva mår jag bra. Som ni kanske har märkt, hehe.

haha åååh

 
 
 
haha gör mig en tjänst, kolla på denna goding, kan vara det roligaste jag har sett på länge.
 

vända om

vilken lättnad det skulle vara om vi hoppade över dagens datum. den fjortonde är något speciellt och det är så typiskt att datumet var så nära. Aja. vänd tankarna amanda.
Kortdag i skolan idag igen, vi har mer eller mindre tagit jullov nu och det känns riktigt gött. Ska försöka njuta va julen, ska försöka tänka rätt, hålla i tankarna så de inte försvinner iväg till det som bryter ner mig. Måste försöka. 
 
'du är värd bättre' så säger många till mig. Jag vet inte om jag håller med. Det låter extremt egoistiskt att säga så. Det kanske inte finns någon som är värd att må såhär dåligt över, ingen ska heller få någon att må såhär. Men det är en annan sak. Jag är inte 'värd' att få någon bättre. Jag är inte det. Men att han mår 'bra' som han säger, och jag mår såhär, det gör att jag mår ännu sämre och det är precis det som jag måste få bort. Det är precis dom tankarna jag måste vända. 
 

2år





det var mysigt och nervöst att vara lucia den här dagen för 2år sen. minns hur jag skakade och hur yr jag var, men hur fint som helst också.

stärkande




pratat med mammi i telefon, välbehövligt. att kunna gråta ena sekunden och få en massa tröstande och stärkande ord till att skratta med henne, det är fint.
jag saknar henne varje dag, pappa också. men det räcker för mig att få prata med dom för att må bättre.
jag får inte glömma bort att jag enbart är 17år, jag är inte gammal. jag behöver dom. och jag tänker mig själv som äldre, har liksom levt ensam i 1.5år och varit sambo t.o.m. det är inte lätt när dessa delar i livet kommer, men de kommer och de passerar och man blir starkare på vägen. så säger mamma och det litar jag på.

lucia

luciafirandet på tvn var lika fint som det brukar vara. även lite vemodigt emellanåt. har tändt ljus i lägenheten och försöker och få det mysigt, det är svårt. 
imorgon ska jag i vilket fall som helst åka till sis för det traditionella julbaket och på lördag ska vi äntligen ha en tjejkväll, det kunde inte ha kommit mer lägligt ärligt talat. 
 

slut

tittat på luciatåg, druckit kaffe med klassen, badat i nya badhuset. sovit i tre timmar nu och kommer med största sannolikhet sova några till innan natten. jag är verkligen trött. sömn och jag går liksom hand i hand och slarvar jag med den så blir jag helt knäckt. jag orkar inget annat, jag orkar inte prata eller anstränga mig. idag var ingen uppåtdag helt enkelt.

fast 18.00 ska jag försöka orka upp för att kolla på lucia, tradition är tradition.





luciamys




bra start på morgonen

one week

idag har jag skrivit en lista på saker jag vill göra och saker jag ska göra. Det är lite allt möjligt från att ta kontakt med en vän jag har förlorat till att börja skriva igen, till att gå runt hela karlstad på natten till köpa en blomma och försök få den att leva mer än 13 dagar.. Tänkte börja läsa också, kanske även en hel bok. Brukar sluta efter halva för jag blir för uttråkad. Framför allt, den största punkten så ska jag försöka hitta mig själv och börja älska mig själv. 
Den gamla klyschan 'hur ska någon annan kunna älska dig om du själv inte gör det?'. Det ligger någonting väldigt sant i den. Och så tänker jag lära mig att våga vara ensam. Jag tänker inte söka något nytt för att komma ur det här utan jag tänker låta det ta den tid det ska och jag ska va så jävla mycket bättre. 
 
annars så går orkar jag sålänge jag är sysselsatt, det är ensamheten som bryter ner mig och mina tankar. 
 


bästa





det är tur att jag har såna otroligt bra vänner som uppehåller mig och kommer och våldgästar mig.

makeover




långpromenad och sen vidare till salongen för jobb och blev själv slingade. behöver göra en förändring på något sätt så det fick bli i håret. ja.

lost

imorgon är det lucia. lucia är vackert, fridfullt och mysigt. Och snart är det jul och jag har enbart köpt julklappar till honom. Han är ju den enda som är oviktig och resten är viktig. Men jag bryr mig liksom inte och det är jättetråkigt för jag älskar egentligen julen och så kom det här och förstörde precis allt. 
Men julkänslorna kommer förhoppningsvis tillbaka för min favorithögtid och dess förberedelse ska inte få förstöras helt enkelt. 
 

+

det svåraste med att bli lämnad är att veta att den andra mår 'okej'. det är givetvis inte lätt för honom heller men när man hör att han är okej medans jag sitter i den sits jag sitter i, så svider det lite i hjärtat. nej det svider inte lite, det värker och det värker ständigt.

nej som sagt, de hör inläggen försvinner nog inte på ett tag. jag har ju alltid skrivit om mitt liv och mina tankar och detta är mitt liv just nu.

lifeupdate 2

igår läste jag ett inlägg på en blogg som gick in i mig så hårt. jag har inga tårar kvar så det kom inga tårar, tårarna liksom har gått över till något annat, fast jag tror även det är någon slags försvarsmekanism, för jag vill inte visa mig svag mer nu. mest kanske för mig själv, jag orkar inte vara ledsen mer. min kropp orkar inte. jag orkar inte. 
så jag försöker. 
 
och johanna som skickade länken, tack! den var fin och bra. och av den ska jag bli fin och bra. 
 
 

mys




livsupdate

idag är första dagen då jag faktiskt kan prata om Honom utan att bryta ihop. Tårarna ligger inte som en bomb precis bakom ögonlocken som förut. det är ganska skönt. 
Erica är här och det är skönt att slippa vara ensam. skönt, där kom det igen. Skolan är ganska lätt att gå till, för jag har så fina där som bryr sig så mycket, som inte dömmer mig och som bara stöttar och finns där för mig. och så blir jag sysselsatt, med shakespeare och macbeth. Man är glad för det lilla helt enkelt. 
 
 
 
 

skönt

julia skickade en peppande spotifylista, du hade rätt pinglan, it helps. helt sjukt. Nu är jag tillbaka till karlstad förövrigt, känns bra och jobbigt. Får inte tänka på hur tomt det är, får inte tänka alls. Får inte tänka på den dagen då allt det praktiska ska lösas. Det skiter jag i just nu. Dethär är ju en superdiet också, minimorötter, kiwi och kaffe. Jag hoppas ni förstår min ironi, den finns fortfarande kvar den och det är ju skönt.
Imorgon kommer erica också och det är också otroligt skönt. Gud vad allt är skönt helt plötsligt. Skönt det.
 
Skrattar lite över mig själv, jag kommer ju snart toppa 'mest aktiva' blogglistan snart. Äh hönt skull dä gär, detta lell.
 

de här inläggen kommer aldrig försvinna hehe...

jag har varit inne på weheartit i flera timmar, varje dag i 5 dagar nu. jag har sökt på 'heartbroken' och fram kommer tusentals med bilder och texter, 200 sidor med bilder finns det och jag är på 194 nu. varje bild stämmer verkligen in och varje bild stärker mig lite lite mer. det är inte bara jag som känner såhär, det är inte bara jag som inte kan äta, sova, stå, le, andas, förstå, inse eller tänka efter ordning. eller jo tänka kan jag, det är tamejfan det enda jag gör hela tiden. tänker dock inte rätt. men det är ju en helt annan sak faktiskt.
 
bilderna får verkligen ut mina tankar och känslor i ord. vilket inte jag får. ska försöka förklara, går inte. sparat varje liten bild som stämmer in, vilket är typ varje. har sparat dom i en mapp som jag har döpt till 'klättra nu upp mandis'. man kan få hitta sin egen väg att klara saker här i livet. och någon dag vill jag inspirera folk att tro, precis som många får mig att göra just nu.
 
 
 

*

det finns otroligt många fina människor i mitt liv. jag blir otroligt rörd av alla fina ord ni ger mig och jag blir otroligt lättad över tanken att slippa tvingas gå igenom detta tillsammans. jag tänkte under gårdagen, 'varför jag?, varför bryr sig så många om mig?' Jag vet inte, kan inte svara på den frågan. Men jag är otroligt tacksam för det.
Man kan liksom inte stå still på samma plats, stå och trampa och tro att det blir bättre av att bara älta runt runt. jag måste försöka gå vidare. idag kan jag iallafall säga det och det känns bra.
 
 

-

får en chock när jag kollar mig i spegeln, hur fan ser jag ut egentligen.. kroppen är fantastisk egentligen, för utan välmående, sömn, mat och ro så bryts verkligen kroppen ner. Men från och med idag, så måste jag åtminstonde försöka jobba mig uppåt. och inte neråt. längtar efter att jag ska tycka att sova är skönt och äta är gott. Ska nog sminka mig idag, bara det är ju ett steg uppåt.

förlorat

nu är det över. jag vet inte vad man ska säga eller hur man ska va eller reagera. det är hårt helt enkelt. hårdaste jag har varit med om. man delar allt varje dag, att ha levt tillsammans med honom var eviga dag i vår gemensamma lägenhet till det här - ingenting.
det finns inga genvägar, jag måste gå igenom det här, hur vet jag inte. det är svårt att lämna men tusen gånger svårare att Bli lämnad ensam kvar. speciellt när mina känslor är där dom är och hans är borta. då gör det speciellt ont i hjärtat.
jag blir arg och jag blir ledsen på mig själv att jag inte har sett det här, att jag har varit så upptagen med framtiden att jag inte har levt för där vi är nu. trött helt enkelt. trött och sårad. för jag har just förlorat min allra bästa vän och min andra halva. och det ska inte va lätt.

ni får stå ut med det här nu.


.

Du, du e du e för fin. Du e, du e. Du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för fin. Du e, du e. Du e för  fin för så fula killar,
Sluta upp att kasta pärlor åt svin..
 
 
Älskar dig finaste Amand
 
              <3
 

när det tar över

jag sitter här i någonting som inte ens är mitt, utan vårt. allting är vårt. allting är du. du är överallt och överallt blir jag påmind om det som just nu håller på att hända.
sömn är du, mat är du, vardagen är du, hem är du, allt är du. jag vet ingenstans där jag kan vara utan att du ska finnas där. har vår blomma dött ut? när hände det isåfall och varför kan jag inte få vara med och försöka få den att leva igen? allting är bara svårt och jag har nog aldrig i mitt liv känt mig såhär fast, hjälplös och tom.
 
snart kommer min missekitt iaf. behöver henne nu.
 

går och lägger mig och tänker vakna när allt är bra igen




kalla dagar

Idag gjorde jag en god gärning på bussen. Den var verkligen proppat med folk, jag satt ganska långt bak. Och så kommer det en tant som inte gick så bra, jag ställde mig upp, knuffade undan allt folk så att tanten kunde komma fram och få min plats. Hon var så go! ' tack kära kära du, det finns inte många som du i dagens samhälle'. Haha åh, det gjorde mig så glad. Och det är fasen sant, att vi är förbannat egoistiska. Ska fortsätta att ge gamla tanter min plats, blir ju en sån mycket bättre människa då, hihi aaaaa. 
 
Förövrigt så är det för kallt för att gå och handla, det är för kallt för att gå ut och gå, det är för kallt för att vänta på bussen och det är för kallt för allting. Så igår gjorde jag inget annat än att sov, somnade 7 och sov till 8 imorse. Haha, det är fan bra. 
 

Amanda Del 2

Jaha nu är vi här igen. Jag vet att ni är fruktansvärt intresserad av just mig, för annars skulle ni inte följa den här bloggen och varför inte skriva om just mig då? Nej precis. 
Jag får ibland en hård och stor klump i magen när jag inte har mina nära vänner nära, ni vet då man inte hörs av, då man inte ses eller liksom inte finns. Jag har några såna fall just nu faktiskt, det gör ont. 
Jag har många bra vänner, bara bra vänner skulle jag säga, annars skulle de inte vara mina vänner. Så dom jag har, de är enbart jävligt bra och de får mig att bli bra och må bra. 
 
Vi är ett salt gäng i torsby, ett gäng som har hållit ihop i många år och vi firar alltid allting tillsammans. Vi hörs inte av så mycket under vardagarna, iallafall inte jag som bor här i karlstad medans de anda träffar varandra dagligen. Men ändå så vet jag att jag har dom där. Och jag vet, att när det är något så är jag lika välkommen som alla andra, trots att jag inte tillbringar min vardag tillsammans med dom. Jag har svårt att se att jag skulle kunna fira någonting ifrån dom. Nyår t.ex. hur ska jag kunna vara ifrån dom när jag har firat in varje år tillsammans med dom? 
Det känns bra att veta vart jag har dom och att jag inte har glidit ifrån dom. För jag behöver dom där, där i torsby. Och jag älskar att vara sådär trygg med dom. 
 
Och så har jag givetvis några såna lite närmare vänner, de som verkligen vet allt om mig och de som jag verkligen vet allt om. Med dom kan jag verkligen vara mig själv, vilket humör jag än är på. Med dom behöver jag aldrig skämmas över vad jag gör, hur jag resonerar, vilka vägar jag tar med mera. De dömmer aldrig. 
Är det någonting jag verkligen uppskattar hos mina vänner är ärlighet. Tycker dom att jag gör fel, så vill jag att de ska säga det och inte bara liksom hålla med och såna fjanterier, trots att de sitter med sin tvärtom åsikt i huvudet. Jag gillar ärlighet och det är bra att höra saker från olika håll. Och bara för att man är nära vänner, så behöver man inte resonera på samma sätt, eller alltid tycka samma. Det är ju våra åsikter och resonemang som ger oss personligheter. 
 
Henrik är också en sån himla bra vän. Jag tror det är därför vi trivs så bra ihop, för att vi är så bra vänner också. Han kan jag vara ärlig mot och han är ärlig mot mig. Vi tycker ofta olika, men det är så himla kul! För då vår vi heta diskussioner om allting och de är ju så himla roliga. Jag vill ofta ha som jag vill, men med honom har jag liksom lärt mig att kompromissa. Och hade jag inte lärt mig det, så hade vi inte kunnat leva som sambos. haha. lovar er. 
Jag vill bara säga med det här, att utan alla mina vänner hade jag aldrig varit den jag är, eller stått där jag står idag. Ännu ett lite klyschigt inlägg, men klyschor brukar innehålla mycke sanning också. 

bästa frisörtjejer






första advent kunde inte ha blivit bättre.

min helg




december, min favoritmånad. i helgen har jag bara tagit det lugnt, försökt julklapphandla igen.... kollat julkalender givetvis och sovit!
Nu ska jag strax julbaka med mina favorittjejer och enbart mysa. så mysig söndag!

eller skoja, idag är det december





go som jag är så ska jag ställa klockan till första julkalenderavsnittet! viktigt.

godnatt, är så förbannat trött och skrattig. borde vara såhär trött oftare, då är ju tråkiga saker skitroliga.

RSS 2.0