Nöjd


Jag vet inte när jag var såhär nöjd förut. Det känns som jag alltid har någonting som tynger ner mig, något undermedvetet som alltid ligger och gnager, så jag aldrig får bli sådär svävande bland molnen som jag vill vara. Jag är bra på att kasta bort saker som gör mig ledsen och nere, jag skrattar och mår bra ändå. Och jag mår ju bra ändå och jag skrattar ju högt trots det. Men det finns alltid där, något som alltid tynger ner mig. 

Men jag är trött på det där nu. Jag vill vara superlycklig för jag är värd det, för jag har saker som jag verkligen ska vara det över. Jag är helt klar med skolan, jag tar förfan studenten och har en massa roliga saker att se fram emot, jag har en pojkvän som gör allt för mig och som ger mig så extremt mycket kärlek varje dag, vänner som jag börjar grina när jag tänker på och så mig själv då. Jag har mig själv, som jag är väldigt stolt över trots allt. Så jag är nöjd nu. Jag är väldigt lycklig för jag ser det så också. fint
Känslan när man helt plötsligt får såna här meddelanden, den slår nästan allt. 

alltså detta 💕


Bara det här med att befinna sig på en plats där det är så vackert så man inte vill missa en sekund med öppna ögon. Bara det att spendera tid på en sådan plats med en sådan människa jag älskar att spendera min tid med, att vara så glad och lycklig att man kommer på sig själv med att ständigt sitta och le. Sån vecka har jag haft, över alla mina förväntningar. Har haft det så sjukt jäkla bra, så det är nästan skönt att komma ner på jorden ett tag. 

😍😍😍Har det så jävla bra med den bästa människan jag känner. Mår bra med andra ord. Hejhej har ej tid med er

Gosigt

Fin kväll igår och som ni ser så ser jag värre ut än en tomat. Det var väl fan. "Jag blir brun, inte röd"

Love it
Vilken underbar första dag vi har haft! Jag älskar verkligen det här. Vi har det hur bra som helst, druckit en hel öl för typ första gången i mitt liv, badat, ändrat min hudfärg till extremt röd och brun, pussats och läst. Vi har det jävligt bra med andra ord. 

Syskonkärlek <333
det tar sig
Fantastiskt skönt att vi sitter på planet imorgon. Fantastiskt skönt att komma till värmen och äta fetaost hela veckan och att dricka ett antal paraplydrinkar.

Åååh

Har nu grinat klart för denna gång, öppnade dörren till lägenheten och tadaaaa där hade Sofie gjort det här. Blir så jäkla glad, hur kan jag värd att ha såna här människor i mitt liv? Så.jäkla.tacksam. 

En drös med glada födelsedagsbilder


En aning trött och ful Amanda sitter nu på tåget tillbaka till karlstaden efter en bra helg. Jag gjorde min sista riktiga praktikdag i fredags, igår blev jag firad från alla håll och idag fyller jag alltså 19 år. Det har varit en bra födelsedag och jag är ganska glad. Längtar efter solsidan och min säng hemma i lägenheten. 

Imorgon ska jag förövrigt beta av 2 prov och sen kan jag nog mer eller mindre säga att jag är klar med skolan. Helt jävla äckligt sjukt. 

Dagens to die for
Jag väljer noggrant ut mina serier jag väljer att kolla på, oth är ju en av de bättre serierna och en av anledningarna är ju faktiskt bilden ovanför. Gossip girl är ju också en favorit och jag vet faktiskt inte varför... Thihi. 

Hej
alltså vadfasen vad snabbt det går, det har nyss varit långhelg men nu är den också slut. Så nu får jag väl blicka framåt till nästa helg för då fyller jag år, sen är det bara några dagar kvar till Grekland. Så det går liksom ingen nöd på mig. Min favoritmånad är ju liksom här och snart ska jag lämna in mitt projektarbete och då kan jag verkligen börja njuta. Hör ni? Vi frisörer har också endel att göra i skolan. Kan man inte tänka sig. 

Förövrigt så bjussar jag på en bild på ollis, nyklippt och fin. Tycker typ om honom mest av allt som finns. 

så fint
Hur glad blir man inte när det plingar i mobilen och man får ett sånt här mms? Älskade människa. 

Valböööörg 
Min Valborg var bra, blev mosad några gånger på dansgolvet men annars var det fint. Och igår var kinamat med några fina tjejer samt ännu mera mys med Erica framför Eva och Adam. Sååå gött. 

RSS 2.0