Kork



En bild från kusin Åsas bröllop. Vad tycker ni om mitt hår?
Nu går jag ut och cyklar! Ciao!

Don't play with it



Godmorgon! Har haft en lång frukost framför en film. Ute är det storm, blåser och regnar i omgångar.
Idag ska jag som sagt baka till bowlinghallen, så det ska jag strax börja med. Ska även träna. Det är så mina dagar ser ut på ett ungefär, baka och träna. Ja, skönt är det iallafall. Nästa vecka ska jag nog shoppa. Åhyeeh. ♥

Bilden är tagen med min D60.

090730



Hej på er! Vet ni vad jag såg på löpsedlarna idag? I Augusti kommer medelhavsvärmen! Det skulle ju vara för bra. Dock har inga arbetande föräldrar semester, men man får väl njuta själv.
Idag har jag ätit Kinamat med mamma och mormor. Det var gott och stort. Har även handlat ingredienser till Cupcakes som jag ska baka imorgon till bowlingahallen. Woho, det blir pyssligt.
Invigde även cykelbyxan idag, som jag tycker är grymt snygg! Även ett hål i dom, som gör det ännu snyggare.

Tunika Gina, lång kofta, Bikbok, cykelbyxor, hittade i mammas byrå.

Friskis nästa! ♥

Smultronstrå



Så, vad har jag gjort under denna Onsdag? Jo, har sprungit och riktigt plågat mig själv. Om det var värt det vet jag inte, det återstår att se. Jag har även hunnit med att ha onsdagsmys med räkor, vindruvor och kex framför finalen i Det stora byggslaget. Vilket ledde till att mina kreaktiva tankar kom igång och nu har jag en massa tankar och idèer flödar runt i huvudet. Så imorgon tänkte jag fota.
Tycker bilden är så somrig, tagen igår när jag var som lyckligast ♥

Don't think



29 Juli har det plötsligt blivit. Veckorna rullar på. Dagarna likaså. En del i mig säger - Nej, skolan börjar snart. En annan del av mig säger, lugn flera veckor kvar. Och, det är ju faktiskt flera veckor kvar, så jag har ingen ångest. Utan njuter istället av ledigheten. Och faktiskt, så tycker jag att det ska bli spännande att börja skolan.
Idag har jag solat det lilla som blev och tjänat pengar, genom att klippa gräset. Lättförtjänta pengar kan man snacka om iaf. Nu ska jag snart träna.

Bild, tagen igår. Med Nikon D60.

Love



Nu har jag ett underbart dygn bakom mig. Ah, helt toppen har det varit. Jag var på en mysig middag igår, vi skrattade, spelade spel och skrattade än en gång. Åh, det var så mysigt, tog även endel bilder som kommer upp snart.
Idag har jag fikat med ett par kompisar. Även fotat med sötaste Linette. Helt underbart väder, solen stekte. Gick med bara ben och åt smultron. Kunde nog inte haft det bättre.
Min kropp är fylld av kärlek kan jag lova & jag är så himla glad ♥

Bilden är tagen i söndags med Nikon D90.

Chocolate



Jag har bakat cupcakes! Vad tycker ni? Jag tänkte göra en cream cheese frosting, men ångrade mig, så gjorde chokladcupcakes istället. Det är så himla roligt att gära cupcakes. Är egentligen inte så noga med att äta de. Att dekorera är det roligaste, lätt!  De ska jag ta med mig till middagen ikväll. Ska bli mysigt med en stund med de bästa. Vickan sover över sen också. Himla mysigt.
Imorgon eller på onsdag funderar jag och mamma på att ta en tripp någonstans med mormor ♥ Yeeh,  vad mysigt.
Ha en mysig kväll hörrni! För det ska jag. ♥

Måndag



Jag har sovit alldeles förträffligt inatt. 12 timmar har jag sovit min skönhetssömn. Det var väldigt skönt.
Ja ni, vad händer idag? Jo, på kvällen ska jag till en kompis och grilla med några stycken och innan dess ska jag springa och jag hade tänkt att fota. Men, vill åka någonstans. Och jag har ingen bra fantasi. Så nja.
Bilden är tagen igår och är tagen med Nikon D90. Gjorde bakgrunden mörkare, ville testa något nytt.

Heart



Det är söndagkväll och imorgon börjar ännu en vecka. Så otroligt snabbt veckorna går och jag gör absolut ingenting vettigt om dagarna, mer än att tränar ungefär. Jahaja, men imorgon kanske jag ska vara med några kompisar och träna ett Friskispass och springa.
Det är himla irreterande att inte kommentarsystemet funkar som det ska.
En nyredigerad bild som jag tog igår. På ett hjärta ♥

I just love it



Godmorgon godmorgon.  Jag har varit vaken i en timme och det är så himla skönt. Tycker om att vakna tidigt, dagen blir så lång och man kan dricka kaffe om och om igen. Mysigt.
Igår hade jag och mamma filmkväll. Vi hyrde Benjamin Buttons otroliga liv  och Twilight. Åh, Twilight. Så bra. Har inte sett den än. Men den var verkligen så bra som alla påstår. Längtar verkligen till nästa film. ♥

Vad tycker ni om bilden förresten?

Körsbär



Nu har jag gjort en ny header, som ni ser. Om ni inte ser tryck på f5. Satt och mixtrade hela kvällen igår och idag har jag redigerat endel bilder som jag tog igår. En av de är bilden på körsbären. Vad tycker ni? Jag är rätt nöjd över den.

Födelsedag



Söta Johanna och borsan på bröllopet. Grattis Johanna på födelsedagen! 

Så nu är jag hemma ifrån Vickan! Vi åkte på bingo, dock ingen vinst. Fattar egentligen inte varför jag åker på sån strunt, jag har aldrig vunnit, men tänker. Snart är det min tur. Yeeh, sure.
The boys kom till oss igår. Klockan 1 på natten kom dom, vi satte oss ute på altanen med filtar och ljus. Vi drack saft och Lars åt bullar. Ja, det lät mysigt och det var det! Dock hade jag en sån magvärk, så ville mest sova.
Jahaja, har tagit ganska många bilder idag, som jag lägger ut ikväll, I think. Just nu har jag en kladdkaka i ugnen. Som ska bli himla gott att äta. See you ♥

See you


Tycker bilden är rätt fräck faktiskt!

Hej på er! Det regnar som det alltid gör. Konstigt det där, tar det aldrig slut på regn? I don't think so.
Så jag har hjälpt mamma med bakningen av bröd och varit ute och sprungit. Och det känns så himla roligt, för det går verkligen lättare och lättare hela tiden och jag ökar tempot varje gång.
Nu ska jag packa, för jag ska nämligen åka till Vickan och sova där. Ska bli riktigt skönt att få umgås med henne igen.
Ska såklart ha kameran med mig och fota min egen lilla modell.
Vi hörs imorgon! ♥

Nytt





Ja, där har ni då min nya oversize kavaj. Själv tycker jag den är grymt snygg. Ska leta efter en svart också.

Idag har vädret varit så skönt och jag har både solat och sprungit.  Skönt är det kan jag lova. Nu ska jag sätta mig och läsa nya VR.

happy







Idag har jag fyndat lite saker när jag var i Sunne. Är riktigt glad över det. En stor t-shirt och det bästa en oversize kavaj! Åh, är så himla glad. Kostade bara 150 kronor också! Ni får se bild imorgon, för det är lite stor så mamma syr in den.

Broken



Igår funkade inte min dator. Vet inte vad som hände, men tror det är fixat nu iallafall. Vilket är väldigt skönt.
Nu vill jag ha tillbaka sommaren. Jag saknar det. Ungefär i två veckor har det varit grått och regnat. Nu är det dags för sol.
Idag ska jag nog till Sunne. Ska till Sister I think.

En mjuk bild på en blomma. ♥

Cat



Godmorgon på er! ♥

Jag bjuder er på en kattbild. Tycker den är så söt. Dock är jag ingen kattälskare, men Vickans katt är faktiskt ganska söt.
Det är grått och trist väder idag också. Så en latdag får det bli idag igen. Jag ska ta en promenad och träna ikväll. Det är det enda som står på schemat.

Rain



Efter en blöt långpromenad sitter jag just nu här, kall. Men, det var skönt och nu ska jag se på Wallander och äta nybakade bullar. Mumma. Eller vad säger ni?
Jag ger er ett collage med en Amanda som bjuder på sig själv. Självklart sitter hatten på!
Nu ska jag mysa med film, bullar, ett glas mjölk och en filt över sig. Även regnväder har sin charm.

Ge mig!

 



Åh, jag vill ha de där plaggen. Är de inte för snygga? Jackan kostar 179 kronor och är jättesnygg. Jag har dock en jeansjacka, men tycker den är lite för ljus i färgen. Och västen är verkligen jättefin. Kostar ungefär 250 kronor.
Men måste spara pengar om jag åker med till Stockholm!

Bal



En av bilderna jag tog på Elin när hon skulle på bal. Hon var så himla söt.

Julia kom igår och det är därför det inte blev så mycket bloggande igår. Hann helt enkelt inte med. Vi spelade kort hela kvällen. Och jag förlorade jämt.
Hon åkte hem för ett litet tag sen. Nu ska jag ta en joggingtur, åh så skönt.


Like a happy child



Idag är det otroligt varmt och solen steker så skönt så skönt. Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går ut och steker igen.
Så himla skönt! Igår cyklade jag som sagt, dock följde inte presentkortet på 5000 kronor med mig hem, tydligen ville den inte hamna hos mig. Men det går ingen nöd på mig.

Outfit





Ja, detta är då jag idag. Solen skiner och då åker shortsen givetivis på.
Randig ifrån Gina, shorts från koola Anna, klackar från skopunkten, brillor ifrån H&M och självklart sitter hatten också på. Från Brorsans kompis eller något.
Nu ska jag strax äta mat, sen blir det cykla. Hörs kanske ikväll.


Vatten



Vatten, water, agua, eau, wasser.

Det blev en dag me kusinen idag. Vi gjorde dock inte så mycket. Gjorde såna saker man gör när man är nio år.
Imorgon ska jag cykla 17 kilometer och vinna 5000 på resebyrån (!) Det ni.
Godnatt sötnosar ♥

Morgon



Godmorgon! Idag är det en rätt solig dag och det ska vi ta vara på. Men man vet dock aldrig med vädret. Men vi hoppas verkligen på fint och soligt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kanske en sväng till kusinen. Ah, vi får helt enkelt se.

Run



Nu ska jag ta min mobil, fylld med Coldplay och gå ut och springa. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Vissa dagar är det ljuvligt att springa, benen väger ingenting. Men andra dagen är benen alldeles för tunga och de orkar knappt bära mig.
Så med detta hoppas jag verkligen att mina ben är mjuka och orkar bära mig. Yeeh. Mot springrundan.

Skyfall




Jag är nu hemma från min vistelse i Stöllet. Stöllet är ca 4 mil uppåt. Om jag skulle beskriva Stöllet med 3 ord skulle det vara - skog, skog och skog, tror jag. Jag trodde inte man kunde hitta ett sånt öde ställe. Julia var där, som tur var.
Nu är jag hemma iaf och det känns skönt faktiskt. Skogen är inte riktigt min grej. Inte för att Torsby har en sån mäktig stor-stads-känsla heller, men man kan cykla och köpa tuggummi på 5 min om man vill. Men om man vill ha lugn och ro, så är nog Stöllet ett alldeles utmärkt alternativ.
Min söta kusin ringde när jag var hemkommen, hon frågade så snällt om jag kunde följa med henne till biblioteket och eftersom jag har varit tvungen att säga nej ett x antal gånger, sa jag självklart ja. Vad gör man inte för sin nioåriga kusin som bor 50 mil norrut. Så jag cyklade iväg till henne och vi tog oss till biblioteket och sen bestämde vi oss för en glasspaus. Hemfärden blev ja, lite blöt kanske. Hela himlen öppnade sig och där cyklade vi och Noomi totalvägrade att stanna, nej. Att cykla i regn är en av de roligaste sakerna som finns när man är nio år, tydligen.
Det var iaf ganska skönt och nu är det ännu skön-are att sitta inlindad med en filt och torra kläder.


Bitter



En glad Amanda på bilden, gillar den. Tänk om man kunde vara så glad nu? Ahja, blir nog förmodligen det imorgon.
Om jag hade vetat att dagen hade blivit såhär, skulle jag nog antagligen stannat kvar i sängen imorse. Alltså, dagen har varit så himla dålig och det var länge sen jag hade en sån dålig dag. Fy.
Jag tog mig en cykeltur på två timmar för att tankarna skulle få some space. Det var skönt.
Imorgon ska jag träffa skåningen! Yeeh, blir nog en glad dag imorgon. I hope.

Godmorgon



Godmorgon eller godförmiddag eller nått. Idag skiner faktiskt solen, lite iaf. Jag funderar på en promenad.
Igår gjorde jag inte alls mycket, jag menar, vad ska man göra när regnet öser ner? Så jag gick ut och sprang och slingade mamma och mig i håret.
Kanske borde ta med mig kameran ut på en promenad, ah så får det nog bli.

Shopping







Shoppade lite igår då. Linnet är ifrån Gina och är riktigt somrigt. Sjalen är ifrån H&M. Älskar leopard! Och klackarna är ifrån Skopukten och kostade bara 99 kronor (!). De är faktiskt riktigt snygga på.
Jag färgade mig igår, utväxten skulle färgas. Dock blev det jättefult, så nu har jag lite mörka partier, som ska slingas ljusa lite senare idag.
Köpte även två kjolar, men de visar jag er när jag har de på mig.

Outfit



Det var dagens shoppingoutfit. Mina slitna jeans från Only och tunika från H&M.
Idag åkte jag och mamma och shoppade. Hittade lite grann. Två kjolar ifrån Gina, ett linne från Gina, sjal från H&M, skor från skopunkten och lite ringar. Ska visa er bilder lite senare.
Jag är trött på regn!

Torsdagsnöje



Fina mamma på bild! Vill att det ska sluta regna så man kan gå ut och fota. Kliar lite i fingrarna, framförallt vill jag ta porträtt, åh så roligt!
Ni får kanske en outfitbild senare när jag har kommit hem ifrån bingon. Ha, tänkte vinna lite så jag kan åka och shoppa riktigt mycket imorgon!
Ha en bra kväll hörni! ♥

Sommarbild




En sommarbild. För ute är det ju inte mycket till sommar, eller vad säger ni? Kallt och 16 grader, regn och vindar. Det är inte sommar. Usch.
Har sovit i tält inatt. Fem stycken i ett tvåmannatält, vi trodde att vi skulle frysa, så vi packade på oss, täcken, sovsäckar, filtar och jag hade tights under mjukisbyxor och tre tröjor och nej. Jag frös inte, snarare tvärtom.
Det var mysigt iallfall, trots regnet.
Igår var det många som kikade in på bloggen min, 145 som läste och 198 sidvisningar. Riktigt roligt, det gör att jag vill skriva mer och mer!
Nu ska jag träna och ikväll ska jag på bingo. Ha-ha.
Vad gör ni en regning dag som denna? ♥

Not fair.






Strax ska jag åka iväg och tälta. Förhoppningsvis klarar vi oss undan regn och buller.  Jag tänkte använda mina avklippna leejeans och min älskade body, men spets i ryggen.

Ibland kan kroppen säga nej. Man vill så mycket, men lyckas ej. Ibland känns det omöjligt och gråta är den enda lösningen. Eller irritation, ibland skriker kroppen och den ilska man har, kommer ut i ord. Orden kan vara så fruktansvärt hårda och gör så ont att få emot sig. Det kan vara som med en huggorm. Den första som trampar klarar sig, men den nästa som kommer får allt mot sig och blir biten. Samma är det för oss, en oskyldig kan få allt emot sig, för de försöker hjälpa, försöker trösta. Den personen är värd så mycket, men får bara en bett mot sig. Får all skit. Och det är inte rättvist, inte rättvist..

Inställd





Det var dagens shoppingoutfit. Dock blev det ingen shopping. Brorsan skulle ha bilen ikväll, som han inte hade sagt till mamma. Så vi gick upp i onödan. Jaja, får väl åka imorgon istället. Istället får jag ta med mig kameran ut på en promenad och se fram emot kvällen, då jag ska tälta.

Summer




Summerpicture. Förmedlar sommar kan man ju absolut säga?

Jag är otroligt trött. Ska strax sova, tänkte bara slänga in ett kvällsinlägg. Har nyss sett färdigt på flirting with forty, en ganska bra film. Och den manliga skådespelaren is do die for! Sök på google, får ni se!
Imorgon blir det förmodligen shoppa och tälta with the girls.

Natti ♥

Långben?



Haha, ännu en bild från tjejkvällen i lördags. Ser ni så vacker himmelen var? Klockan var ca 12 på natten och vi hade tråkigt, så vi gick ut och hoppade och tog massa kort. Dock hade det blivit ganska kallt och kommit fram massa mygg. Så vi gick in och såg på Sex and the city filmen,så himla bra!
En av de sakerna jag är nöjd över min kropp är, just mina ben. De är otroligt långa och ganska smala. Längden är den jag tycker mest om. När jag var mindre hatade jag att vara lång, jag ville vara kort, jag tyckte det var sött. Ah, det är sött. Men det är något speciellt med att vara lång. Nu, älskar jag mina ben och är otroligt nöjd över att ha såna långben. Jag har växt säkert 1,5 dm på ett år och det är benen som har blivit långa. Just nu är mina ben ganska bruna också, ännu ett plus. Så nu är jag väldigt nöjd över att vara lång och vara en långbenare.

Heart



Jag vann veckans blogg! Riktigt kul faktiskt. Tack ni som har röstat.
Det har varit en tråkig och kall dag. Grå. Konstigt hur det han växla ifrån över 30 grader till ca 15 grader, som det är nu.
Vi tjejer på bilden, tänkte tälta, men har inte sån lust när det är dunjacka väder. Nästan iallafall.
Så idag har jag städat, tränat och sett på film. Wallander, hämden. Rekomenderar den! Och imorgon ska jag se I taket lyser stjärnorna, som är grymt fin!

Natti ♥

10 things



Framför kameran: Nilsson.
Bakom kameran: Jag.

Tio saker om mig, som ni kanske inte visste innan?

♣ Jag älskar min kamera, har haft tre kameror på 1,5 år.  Har utvecklas grymt mycket under mitt förhållande med systemkameran.
♣ Jag ska byta klass till hösten, detta pågrund av att de ska ta bort min klass. Hejdå F och hej E.
♣ Jag lyssnar mest på Coldplay, hade viljat på deras konsert, men fick inte tag på biljetter.
♣ Att shoppa är ett av mina stora intressen. Shoppade grymt mycket under april och maj. Alldeles för mycket.
♣ Har förmodligen skomani.
♣ Har blodfobi.
♣ Jag hatar ormar och alla andra äckliga djur.
♣ Att träna är en av de roligaste och framförallt skönaste sakerna som finns.
♣ Min pappa äger en bowlinghall, som har lett till att jag tävlar i bowling.
♣ Min mamma har en Nikon D90, som jag använder mer än henne. Och att jag helst fotar porträtt.

Sådärja! Då har ni några saker om mig. 


Gårdagens outfit



Det var gårdagens oufit. Klänningen har ni sett förut, men inte skorna, brillorna och hatten.
Brillorna är ifrån H&M, skorna ifrån en butik här i Torsby och hatten från en av min brors kompisar. Gillar den.
Hade en toppenkväll igår tillsammans med tjejerna. Vi grillade, badade, pratade och såg på film. Sen cyklade jag och Vickan hem och pratade. Tjejsnack. Ha.
Ni får nog bilder sen ifrån kvällen förhoppningsvis. Ikväll ska jag springa och bara lata.

Gårdagens



Ah, det var gårdagens outfit!  Min älskade examensklänning, dock är den lite förstor vid bysten. Men jaja. Det fixar jag med av hårklämmor, fyndigt. I know!
Bar även min jeansjacka till klänningen och mina gladiatorskor. Det är en ganska enkel outfit, men ändå så himla fin.
Ikväll ska jag till Ällen, vi ska grilla och bara mysa. En riktig tjejkväll väntar! Vickan kommer och gör sig iordning innan och sen sover hon över. Yeh.

Amanda

Birthday



Världens finaste syster har jag! Har varit på hennes 22 års firande, vi åt mina cupcakes och hennes tårtor, som var riktigt goda trots att jag inte är någon tårtålskare. Det är inte riktigt min grej.
Det där med att veta vad födelsedagsbarnet ska få, är en svår sak. Egentligen borde jag inte veta vad de ska få innan presentdags, Att veta vad den inslagna paket innehåller och att man inte får säga. Just det är så himla svårt. Så från och med nu ska jag nog inte veta vad paketen innehåller,  för jag har så svårt att hålla mig. Ahja. Denna gång försa jag mig nästan, fast bara en gång.

Godnatt ♥

Cakes





  




Yeeh, Cupcakes är bakade och de är goda! Men framförallt är de ett ögongodis. För åh, vad fina cupcakes är. I like them. Gör ni det?
Johanna hjälpte mig, snällt!  Hon är så duktig på att baka, så det är klart man ringer henne om man behöver hjälp, ha-ha.
Ikväll ska jag till min kära syster och fira henne, var ju som sagt hennes dag igår. Ska nog använda min examensklänning. Kan kanske visa er en outfit bild lite senare. Den är rätt snygg faktiskt och är lite för festlig för att ha bara på vardagen.
Ha en mysig kväll, för det ska jag!

Right round






ja,

Ahja, jag ger er ca 3 månader gamla bilder på mig och den sista på Ida och mig. Alla bilder är tagna av Julia och är pyttelite redigerade av mig.
Ännu en dag av sommarlovet har gått och jag njuter. Tiden rinner iväg, men det är ingen idè att ha ångest redan nu över att skolan börjar om 1,5 månad. Då slänger man ju bort massa onödig energi på det och humöret sjunker endel. Så nej, även om jag ibland får ångest över att tiden rinner iväg, ska jag inte låta det förstöra ledigheten. Som nu faktiskt inte kan bli så mycket bättre. Idag har jag haft en bra och framförallt VARM dag. Åhå, svetten rinner.
Jag har solat i hängmattan som jag älskar och badat. Har även hunnit med att gratta världens bästa Syster som fyller 22 år idag! Men det blev bara en kort gratulation, så imorgon åker vi till henne och grattar.
Friskis och framförallt SVETTIS har jag även hunnit med, åh. Svettit var det ja!
Sommaren är kort och det mesta regnar tydligen bort så därför ska jag njuta av solen och värmen. Så imorgon ska jag baka. Det hör ju sommaren och värmen till? Och kanske ta med mina kusiner som är på besök på en picknick. Är jag inte en sån snäll kusin?


Strange





Åh, så fina flickor!

Nu är jag hemma från systeryster. Jag har haft det bra som jag alltid har hos henne! Vi åkte tåg hem, som var 25 (!) minuter försenat! Det var drygt att vänta. Det var alldeles för varmt för att sitta vid en vägg. Svetten rann och helt plötsligt började det regna. Strange. Vi kom hem iallafall, vi gick och köpte jordgubbar för 13 kronor litern. Ah, jag vet, billigt. Så vi köpte med oss 3 liter och gick hem och smaskade. Gott!
Har även ätit ute med mamma och Ida idag, kinamat. Åhå, det var gott. Känns som jag bara skriver vad jag äter hela dagarna. Ha-ha.
Har provat hängmattan som pappa har köpt och JA!, den var skön. Där kommer jag bo under värmeböljorna kan jag lova.
By the way, min hund har förmodligen något fel i hans lilla huvud, fråga mig inte varför han nära på står på huvudet just nu. Han är inte släkt med mig, tur det.

RSS 2.0