8
Funderar ni över varför jag döper mina inlägg till nummer, så vet jag inte det. Det är lättast att bara trycka dit en siffra istället för att tänka på en bra jävla rubrik, för det finns inga bra jäkla rubriker nämligen. Rubriker har varit min största fiende sen jag började att blogga.
Hur många inlägg är inte döpta till "hej" "bööööh" "bajs" med flera. Nu har jag alltså skippat det och skriver lätt och slätt bara en siffra.

5
Jag hade en väldigt bra ledig helg. Jag älskar lediga helger, eller dagar förövrigt. Det bästa med att jobba är ju lätt att man ser fram emot varje lilla lediga dag man får. Och att man tar vara på dom så jäkla bra. Ännu bättre är det när man kommer hem från jobbet och man hittar på så himla massa bra saker efteråt. Som idag, idag har jag både hunnit äta kinamat med Mammi, som jag älskar att få spendera tid med förövrigt, skvallrat med Erica, hängt på förfest med Nathalie och massa fler. Nykter var jag, men roligt hade jag fasen ändå. 

Det är bra nu helt enkelt. Jag är nöjd. 

enda jag behövde just nu
Blää

Vet ni vad mitt motto är? Var glad för det man faktiskt har och sluta vara ledsen för det man inte har. 
När jag tänker så, så blir det lite lättare. Jag hatar när förhållanden tar slut, det är alltid alltid jobbigt på ett eller annat sätt. Även fast man inte har levt bland molnen, även fast det har slutat pirra och det var mer dåligt än bra. Trots det, så gör det alltid ont. Man har delat så mycket, man har så många minnen tillsammans och man har blivit bästa kompisar under all den tiden. Det är för mig det svåraste. Att mista sin bästa vän, den som alltid har lyssnat när man har gråtit på hans bröst, han som ger kramar, torkar bort tårarna som rinner från kinden och säger "du vet Amanda, det blir bra snart". 

Jag kan inte leva med honom, men jag har jävligt svårt att leva utan honom också. För han är en av mina bästa vänner. Och vänner är alltid svårt att mista. Men som sagt, när jag tänker på allt annat jag har, så blir det så mycket lättare att le, att skratta och må bra igen. Som nu t.e.x, nu ska jag dricka vin i solen med två av mina andra vänner och dom är lika bra dom. Fast bättre. 
3

Idag mina vänner, idag tog det emot att jobba inomhus hela dagen. Gjorde det bästa av det när jag kom hem, med en alldeles för svettig långpromenad följt av kvällsdopp med Harry. Man kan ha det bra trots att man inte har semester.2

En kort helg var det, hatar att jobba lördagar. Som tur är fick jag klä en brudtärna och det är ju alltid lika kul. På kvällen var jag chaufför till östmark av alla jäkla ställen. Och igår hade jag en underbar dag i solstolen. 

Färgat mig i håret har jag gjort också, om jag ångrar mig? Absolut inte, det var på tiden att jag gjorde något kul med mig själv. 

~Idag fick jag besök från Torsby till jobbet. Så jag är nöjd med dagen idag också och jag är så himla nöjd att jag kan lägga mig i sängen nu och bara ligga här i 12 timmar. Fy fablarns vad gött. 

Asså fuck vad bra jag har det
Grinar snart av glädje. Fan vad bra jag mår just nu. Just just just nu i denna stund. Kom nyss hem från en sån mysig kväll med Nathalie, räkor, bröd, vin och inte en tyst sekund på flera timmar. 

Herregud vad jag behövde det här, att vara själv och ta hand om mig själv. Kanske var det meningen att jag skulle bryta ihop totalt för att få komma ikapp allt. Komma ikapp mig själv. Varje dag går lättare, varje minut på dagen går lättare. Okej tänker ni, det har inte gått en vecka, hon har inte kommit över honom och har gått vidare. Nej inte direkt. Men ifrån att vara så trasig och ledsen som jag var för en vecka sen, så har jag kommit extremt långt. Jag bryter inte ihop längre, jag ler och skrattar. Jag mår bra i det jag har nu. Och det är jag stolt över, jag är alltid stolt över mig själv, för det har man all rätt att vara. 

Bra jäkla helg
  
Vilken fin ledig helg jag har haft! Varit sysselsatt hela jäkla helgen och så bra jag har mått och så kul jag har haft. 
Igår åkte jag och Erica till det finaste badstället och badade tillsammans med gäddor. Sen blev det utgång, la mig i brännässlor, blev erbjuden skjuts av moppekillar som jag tackade vänligt men bestämt nej till, somnade med kläder på och smink i hela ansiktet. 
Vaknade lite gladare än när jag la mig, åkte till Erica, var fula, åkte och sköt på någonting, åt räkor och nu headset i öronen och försöker tagga mig själv till jobb imorgon. Japp. 

1


  

Hör å häpna alltså! Jag mår så himla fint trots allt. Jag är ledig, det är sol, igår hade jag en mysig kväll med fia och Erica en sväng, ikväll ska jag vara snygg och gå ut och ha kul. Det är väl såhär man kommer över saker? Japp bra. Iallafall gör jag det. 

Sö gla i er


Jag är så sjukligt trött. Kanske för jag sov cirka 3 h inatt, eller för jag har jobbar, eller för att jag pendlar 14 mil per dag, eller så vet jag fan alltså. 

Jag är jäkligt glad att jag har ett jobb att åka till som sysselsätter mig och att jag har en massa spännande saker att fixa med när jag kommer hem från jobbet. Att jag alltid har mina vänner som jag aldrig kan hylla nog. Allt det där som får mig att bra. 

Jag tänker inte gräva ner mig nu. Har varken tid eller ork till det. Punkt. 

Ja


Okej såhär är det. Man är aldrig nog redo för att bli den som står kvar medans den andra går. Men vet ni vad? Jag har en massa att se fram emot och jag vet att jag kommer lära mig att dansa i regnet en dag. Tills dess, ska jag gråta och inse hur bra jag egentligen är. Tack och bock, alla fattar vinken :) 


RSS 2.0