kvällsbad






Fin kväll med ericis och mammi. ♥♥ Jag har gjort kvällsbad till en ny vana, en bra sådan. Älskar det verkligen.
Kan inte låta bli att skriva hur glad jag är jämt och ständigt. Går inte att nå högre nu, så det är bara att njuta helt enkelt. Och äta jordgubbar, för det gör jag som om det vore det sista tuggbart jag någonsin kommer få. Så nu ska jag ta mitt badlockiga hår ut på en promenad. Hejdå. Ja hejdåååååå.

hearts in the aaaaaair whoooahwhoooa


 

phh phh ohhh så extremt varmt det ääääär. Måste träffa erica nu innan ungen åker till höljes, måste käka jordgubbar nu, måste dricka loka nu, måste klä av mig nu, wooeeps, men det är jättevarmt åt mig.
Måste nog köpa en melon också, och sätta mig i någon park och lyssna på kent. Måste nog leva lite av sommarlivet nu, för jag älskar det, det är helt jävla underbart. Hejdå, måste spela lite fruit ninja också. för det är jag jämt lite kung på. herra.


sommartider hejhejhejhejehejheje

Men tjaaajaa. De senaste två dagarna har jag fan levt loppan. Ätit korv i baugette med emms, kikat fotboll, kvällsbadat, pussas, kramas, kikat eva&adam, sovit äckligt skönt, badat i östmark med henriiiiiiiik, skrattat, skrattat lite till, varit barnslig, varit glad, trött och hungrigast i världen. Då åkte vi till Karlstad och åt på Subway.
Jag har solat lite till, blivit förbannad på mig själv. Skulle nämligen överträffa mig själv genom att laga mat, jojo jag går ut, och hör sedan att det där jävla brandlarmet är i full gång. Vad fasen gör man då?! PAPPAA!!!
Hmm, så ja.



carle är nya kissie, that's it!



Hej bloggääään, här sitter jag och har precis druckit en chailatte. Shiet, jättemånga kalorier, måste skippa middagen idag och kvällsmaten och gå till gymmet istället med mina enorma boobies.
Ska även käka lite barnmat resten av veckan, får absolut inte äta mer än 500 kalorier per dag för då anses jag vara normalsmal. Ska nog redigera lite i mitt såkallade photoshop så mina ben är hackiga gropiga, men vad gör det, bara jag ser smal ut liksom, daah! Jag känner mig fett tjock nu alltså, shiet måste fettsuga mig.
Ska gå till till Adam&Eva kliniken nu på dirren, fylla ut mina läppar och somsagt, fettsuga mina extremt tjocka lår.

Gosh! Kissie come on.

om du var hääääär



Tack linus för de fina filmerna, jag tror alla mina läsare uppskattar detta. Jaja skitsamma, jag tycker iallafall de är otroligt fina. Jahapp, klockan är fyra och jag är princip nyvaken, bra amanda jävligt förbannat skitbra.
Jaja skitsamma på det också. Idag vill jag bada, så idag ska jag bada. Jag spenderar ungefär alla mina timmar på två personer, och det är erica och det är h. Och det är allt jag behöver. Och Kent också, har kommit in i en Kentperiod nu igen, underbara underbara Kent.

HAHAHAHA SKÖN GUBBE AZZÅ


Do you feel blame? Are you mad? Uh, do you feel like wolf kabob Roth vantage? Gefrannis booj pooch boo jujube; bear-ramage. Jigiji geeji geeja geeble Google. Begep flagaggle vaggle veditch-waggle bagga?

Here FISHY FISHY FISHY!


en morgon i oktober




Rastlös. Kikat Johan falk, käkat jordgubbar och melonisar, skrivit dagbok och ska nu ut på en nattpromenad.
Kikar på vandrarhem och grejs till göteborg, måste dit. Fan, nu dör jag av rastlöshet, gosh vad jobbigt.

vill fotaaaaaaaaaaaaaaa när jag ser dessa bilder. ja det vill jag, äckelkamera, börja fungera nu.

världens finaste dröm






hippie eller ej, världens finaste klänning - det har då jag.

med det bästa jag har




Igårkväll hade jag den mysigaste kvällen på länge, kvällsbadade med gos. Det var så fint och jag badade!!
Klockan två inatt blev vi hungriga, då åkte vi till Karlstad och köpte korv i baugette. Och Ben and Jerry, sen åkte vi hem och titta på Adam&Eva. Kikade in mitt nya hem, läskigt som fan. Åkte vägen där jag kommer gå till skolan, fick ännu lite mera panik. Snart snart snart snart flyttar jag. Åherre vad jävla grymt.

jag gråter bara i regnet, ska aldrig visa mig svag



Bada och kramas i kvällssolen, bra då vet ni vad jag gör ikväll.

summer



Imorgon börjar mitt sommarlov på riktigt. Då man kan vara uppe hela nätterna med vänner, busa, ha nattpicknick, gå ut och gå mitt i natten, sova, sola, äta jordgubbar, skratta, sova ännu lite mer, läsa och bara slappa. I en vecka kan jag leva det livet och sen börjar jag jobba igen. Men det är skönt med stålar.
Ska även hinna med en tripp till mitt blivande hem, till Ikea och så ska jag kramas som om det vore det sista jag gör. För jag älskar att känna mig trygg. Jag måste känna mig trygg.

n ä r d e t t a r ö v e r




Vaknade upp inatt i tårar, hade svårt att andas för mardrömmen, var ensam, fick panik. Kunde inte somna, ville ha lugnande ord, ville höra det jag inte hörde. Fick ännu lite mera panik. Gick upp, tog på mig myströjan. Gick ut, satt ute i en timme i trosor och tröja. Ville koka kaffe men hade inte orken till det. Ville ringa, ville bara höra någon prata, ville bara höra ord så jag fick bekräftelsen att drömmen inte var sann. Skakade, skakade i hela jävla kroppen för jag var så rädd. Blev myggbiten, blev arg och bet mig sedan i armen för att förstå att det bara var en dröm. Jag var inte lämnad ensam, jag är inte ensam.
Så jag gick och la mig i sängen, ensam och somnade. Har lite panik än, så rädd för att bli lämnad ensam.

what are words If you really don't mean them




världens finaste låt, lägger mig och snyftar till den och en kärleksfilm. Fint söndagsmys det, nej vänta... fan det är ju lördag. Jaja skitsamma. Godnatt.


anywhere you are, I'm near. anywhere you go, I'll be there

skitsamma du var inte den jag trodde du var






Tittar på bilder från förra sommaren, tänker och minns allting som om det vore igår. Fast allting jag hade då, har jag inte nu. Som ett slag i magen, att någonting som betydde allt inte finns kvar nära mig.
Så idag är jag snyftig, jättesnyftig. För jag saknar den tiden. Och för att jag saknar Vickan som är i Usa.
Och för att jag saknar mammi, jättemycket.

what are words?



Jag är så sjukt virrig och så sjukt trött. Jag måste göra nått, jag måste vara med erica som är den enda människan som orkar med mig när jag är på detta humör. Hon är förstående och så jävla bra och får mig alltid på bättre tankar. Så nu kokar jag kaffe och gör iordning en picknick så drar jag och ericisen ut på kvällspicknick.

snos





Midsommar var stundvis väldigt rolig och väldigt fin, men hade ärligt talat ganska tråkigt stundvis också. Hade världens huvudvärk och regnet öste ner. Men förutom det, så var det roligt.
Sov länge idag, snosade lite och åt pizza med bästa vid vattnet, precis som jag vill att det ska vara en sådan dag som denna. Underbart tycker jag, nu ska jag äta jordgubbar och se på film.

så jävla glaaaaaaaaaaaaaaaaad!"



Ja ni, skrev ju häromdagen om min otur. Jag föddes med otur, men idag, just idag denna midsommarafton så vänder lite av min otur. Mammi ringde nämligen och sa att jag har fått boende i karlstad! Är inte det underbart?! Jag trodde inte jag kunde bli gladare i detta nu, men jovisst, det kunde jag.
Så nu ska jag fan ta och bli riktigt riktigt fin till ikväll och sen dra på mig en midsommarkrans och skratta och ha riktigt roligt hela natten lång.

Från förra midsommar







Happ, gjorde min sista arbetsdag igår, det firade vi med fika på jobbet och även lite golfbilsrace. Är verkligen skitskönt att det är över. Nu har jag en veckas ledigt och sen drar jobbet igång igen, underbart yeah yeah!
Skitsamma. Hade en otroligt jävla rolig eftermiddag/kväll med erica och norling igår. Haha, vet inte vad som hände. Skratta konstant hela kvällen tror jag, otroligt.
Har haft en mysmorgon och kommer ha en asgrym kväll ikväll med mina kära vänner. Så, det kan väl inte bli så mycket bättre denna midsommar. Mooooia!

kan vara världens vackraste land








thailand med mammi ♥

vi slår på stort, fyfablarns vad jag är lycklig







Idag har jag varit jätteflummig, ja det har jag. Vet inte varför, kanske för jag vaknade upp på den enda platsen jag vill vakna upp på. Eller kanske för att imorgon gör jag min sista jobbdag på kyrkogården alltså inge mera skitgöra. Eller kanske för solen skiner och jag har haft en otroligt rolig eftermiddag med erica. Kanske för att allting är så ljust nu. Eller kanske för det är midsommar på fredag och jag vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska vara. Kanske för att jag har världens bästa vänner och en massa roliga människor runt omkring mig. Eller för att jag har slutat binda upp mig med en person och skiter i alla andra, för det är bara dumt när det finns hundratals fina människor man kan ha runt sig istället. Eller för att jag ska plocka blommor imorgon och göra midsommarkransar med Norling och Erica. Det är somrigt och gulligt. Eller kanske för att jag för första gången i mitt sextonåriga långa liv har fjärilar i magen, som livnär sig på en doft som får mig att ständigt gå runt att le.

Kanske en blandning av allt, kanske bara för att jag är där vi allihopa vill vara. Kanske kanske kanskeeeeee nu ska jag ta en nybakad vaniljbulle med hela kardimummisar och sätta mig ute i slortröja och trosor och läsa solo.

like I don't care



Haft kvällspicknick med ericisen och det är ju alltid lika mysigt. Käkade glass och mango, våran nya grej. Hur gott?! Gott.
Men nej, checkar mejlen ungefär en gång i halvtimmen för att kika om någon har hört av sig, icke. När fan ska min otur vända till tur egentligen? Idag fick jag t.ex rensa ogräs helt själv medans de andra fick vattna. Kuuuuuuuul. Gosisnosa nu, hej!

tillbaka till värmen





Men herrejisses vad jag är glad att jag läste spanska och herrejisses vad jag är glad att jag gick ut i 20 minusgrader i vintras för att sälja några äckliga salamisar. För tack vare det, fick vi åka till spanien och tack vare det så har jag minnen för livet som är så äckligt oslagbara.
Men jaja nog om det. Idag har jag...jobbat som vanligt och skrattat åt min horoskop sen jag kom hem ungefär. Stämmer så äckligt mycket. Skitsamma om vad det stod, hehehe. Nä, nu ska jag söka lägenheter och träffa erikisnosigosigos ♥

för det jag lever för




use your smile to change the world, don't let the world change your smile.

allting som påminner om dig






Mina sommarlovsdagar ser ganska likadana ut, det är tidiga mornar, det är kortspel och golfbilsrace, det är cyklande och sovande. Det är kramar och värme och det är en massa känslor. Är så känslofylld nuförtiden.
Tänker jämt på allting, hur lycklig jag borde va och hur lycklig jag faktiskt är. Det känns som att varje uppförsbacke jag har strävat efter att kommit upp för, har enbart gjort mig så mycket mera hållbar. Och nu i slutändan så mycket gladare.


världens tröttaste mandis



Herregud. Har sovit i fem timmar sen jag kom hem vid två idag. Resten av tiden har jag varit död i sängen, sett på Wallander och gjort allt som hör till min makt för att kunna hålla ögonen öppna. Igår låg jag i sängen alldeles för länge och varje dag denna vecka har jag powernapat minst två timmar varje dag efter jobbet. Och varit i säng vid nio. Jag är nog världens tröttaste människa hemskt nog.
Ska försöka se en wallander till, men gissar på att jag har somnat inom en kvart. Hejhej, laddar inför tidig morgon och ogräs imorgon.

wallandermarathon!!!!!





Inatt hade jag Mysteriet på Greveholm marathon med finis. Och idag har jag Wallandermarathon, stör ej. Men först ska jag nog baka frallor, för det är gott och av dom får man gravidmage av.

jag har alltid vait skitig, jag har alltid varit ful

Haha ja här sitter jag och carle och lysnar på dennaaaaa, haha fyfan villken låt asså. Nu ska vi snart ut och fortsätta att måla om hennes otroligt fina trapp svart som sot. Fast först ska vi hitta någon att sätta på, för vi ser ju tuttar överallt. Men herra





Hon älskar snabbt hon älska mjukt hon älskar mig!



erikis <3



Jag och erica käkar mango, vindruvor och dricker fanta exotic samtidigt som vi sjunger högt till 'pärlor åt svin'. Underbart med hemmamys må jag säga. Nej, nu får det bli någon ordning på torpet, så nu ska vi ställa oss på köksbordet och sjunga och dansa till 'man I feel like a women'.

hårt att vara hård




Happ, nu är jag väl kanske tillbaka om ni har tur. Hade fredagsmys igår, det var jag förtjänt av kan jag lova. Nu taggar jag om för ännu lite mera mys, älskar lediga dagar helt enkelt. Uppskattar dom mer när man har få av dom. Film och buskväll tjaaaa!

för att jag växte och blev starkare medans du står kvar på samma plats där vi började





på bilderna ser ni  -
sofia


ja av att jobba på kyrkogården....



...blir man brun och får fina ränder, ligga i rabatter är grejen. Och när det spöregnar ja då...då ska vi vattna. Förstår mig inte riktigt på deras tänk där.
Snart är det midsommar också, underbart för då ska det bli regnregnregn och jag älskar regn... Nej men ärligt, jag vill ha min fina blommiga långklänning då så jag får känna mig ännu lite mera hippie.. Gosh torsby!

gosh




Arbetsdagarna minskar vilket är underbart jävla skönt. Det positiva med jobbet är att man är alldeles tom på ord när man kommer hem, för man har babblat så in i norden mycket under dagen. Det är skönt, för tiden går snabbare och det man har på hjärtan försvinner. Otroligt glad att jag har de arbetskamrater jag har. Yeah kyss mig, nu ska jag krama småkusinerna.

oviktig dynga



Jag är ingen morgonmänniska, det har jag fått svar på under de senaste tre dagarna då jag har gått upp klockan 06.00. Jag blir pissförbannad varje gång klockan ringer och känner att jag skulle kunna drämma till den som rör mig på morgonen, om de väcker mig för tidigt vill säga. Jag älskar människor som vågar vara sig själva och skiter i vad andra tycker. Nog för att vi bor i en liten skvallerby där det inte är okej att sticka ut, men de som vågar det är de bästa människorna jag vet. Jag skulle inte klara en dag utan läppsyl och smörgås. För det är det bästa jag vet. Jag är ofta trött. Jätteofta men trots det kan jag inte sova innan 00.00. Jag vet inte vad kärlek är, har alltid upplevt fel sidor av kärlek och det har varit piss. Tills nu, då jag ser allting på ett sånt speciellt sätt och det är därför jag känner det jag känner. För det är annorlunda, varmt och fint. Allting påminner om h, musik jag hör, filmer och serier jag ser, böcker jag läser och rabatter jag rensar.. okej skämta.
Jag älskar att lyssna på radio, speciellt de klassiska rix fm och mix megapol för av det blir jag konstigt nog glad och pigg. Jag filosoferar mycket och ofta om saker och ting. Gärna när jag är ute och går eller innan jag ska sova. Jag tänker på vad mina barn ska heta, vad jag ska ha för frisyr dagen därpå, vad som är godast - chokladdoppade jordgubbar eller vanliga, om jag ska spara alla kvitton jag får under en månad och sen räkna ut summan eller kanske om det är finast med ljusrosa eller vita liljor på sitt bröllop.
Jag brukar vakna varje natt ungefär vid 03.00 tiden, då brukar jag traska upp i morgonrock och göra havregrynsgröt eller ta en nattmacka för det är också det bästa jag vet. Inte havregrynsgröten då, men det äter jag bara för att känna mig nyttig.
Om jag äter bullar eller bröd så blir min mage större än om jag vore gravid i femte månaden eller nått. Kolhydrater suger för min mage. Nu är jag givetvis jättetrött så nu ska jag sova, intressant text.

nu är vi en









som olivia sa 'enda sättet att få sitt hjärta läkt är när det har lärt sig att älska igen'.

as long as you love me



Jag har suttit hela eftermiddan med sökande efter lägenheter. Alltså det är skitsvårt verkligen, men jaaaao nu hoppas vi på att jag får min lilla etta innan skolan börjar. Vore ju top notch.
Något annat som är top notch är att det regnar, då kan jag nämligen sova hela eftermiddan utan dåligt samvete. Är inte det underbart? Fyfan vad jag är värd en Iphone efter denna sommar. För herregudars, har nog aldrig i mitt liv varit såhär trött.

snuttegullgull


Sov i princip hela kvällen igår och lite gosigos. Sen sov jag igen för jag är nog tröttare än fan vet jag alltså. Men jaja skitsamma, jobbet funkar helt okej. Har ju arbetskamrater som är toppen, vilket är en jävla tur annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

Nä, ut i solen nu.

sick that I found someone like you



dududuud




Första jobbdagen, check. Sätta blommor, rast, sätta ännu lite mer blommor, rast, vattna, lunch, vattna, sluta.
Det var min första dag på jobbet, otroligt drygt om jag får säga det själv. Men alltså skitsamma, åtta dagar till lär jag väl orka, yeah förfan.
Nu är jag dock tröttare än någonsin och kommer somna vid sju ikväll. Gött sa jag.

dagens amandis






Godnatt sa jää. Upp kvart över sex, love it.

lever som aldrig förr




 

Nu har vi verkligen sommarlov och det kunde inte ha börjat bättre. Har haft en toppenhelg ärligt talat och imorgon börjar jag jobba, rensa ogräs i två veckor framöver oh yeah! Men det gör ingenting ärligt talat. Känns dock hur sjukt som helst att lämna allt, nu är det verkligen bara sommaren kvar och sen flyttar jag liksom. Helt själv.
Vill egentligen inget annat men tanken på att inte ha mina nära vid mig dag ut och dag in får mig liksom lite osäker. Men nej, fegar inte ut.

nu vill jag snosigosa, så det ska jag göra.


it hurts everytime



Hade en jättemysig kväll hos norling med några tjejer igår. Bastu, tjejsnack, jordgubbar, melon, hoppa studsmatta i bikini när det ösregna, ansiktsmask och annat mys. Otroligt mysigt och otroligt välbehövligt. Sunne fick vänta, hade verkligen ingen lust. Nu ska jag fixa mig för konfirmation åt jonathaaaan.

hejhejhej vad gör ni ? nu kör vi va?




Tjena babes. Klockan är tre och jag är mer eller mindre nyvaken. Jag och Vickan har haft en mysig morgon, lång frukost och en massa skratt ifrån gårdagen, shiet så roligt.
Det var en helt okej kväll med fina vänner. Idag ska jag åka till sunne för att fira min finafinafina syster som nu är klar....typ någonting. Ja, hon har tagit examen iallafall. Om kvällen bjuder på Kolsnäs och kalas eller om det blir lugnt, det märks.

Förövrigt lever fjärilarna i magen som aldrig förr.

it's gonna be a good night



Ikväll ska jag ha jätteroligt med min klass och övrigt folk. Det kommer antagligen bli förbannat grymt, hoppas jag. Imorgon ska jag också ha roligt i sunneeee och på måndag börjar jag liksom jobba. Åh skönt, det ska bli jätteroligt. Jag är en riktigt hejare på att rensa ogräs, ja men kyss mig. Hejdå, nu taggar vi.

gosh vad fina ni är







Jag kommer sakna er ♥

håhåååhajaaa skolavslutning





Det känns helt jävla sjukt ärligt talat, att vi nu har sommarlov och att vi nu har slutat frykenskolan och ska nu splittras. Inge mer 9E liksom. Hmm, konstig känsla. Men i vilket fall som helst så var gårdagen en av de roligaste händelserna i mitt liv, det var liksom så extremt grymt och det var en gemenskap som var helt sjukt. Alla nior skrattade och kramades och hade förbannat roligt. Vi dansade till Top Cats och var jävligt galna. Sjukt!
Ikväll ska jag ha lika roligt och imorgon också, så än är inte det roliga slut. Nej förfan, det började ju nyss.

För vi har sommarlooooooooov!

nu går vi vidare



Haha åh, jag märker mer och mer att jag inte passar in här. Jag passar inte in i Torsby och verkligen inte i frykenskolan. Därför är jag ganska glad idag, för nu ska vi vidare i livet. Nu ska jag inte behöva gå i frykenskolan, fast jag älskar det ibland. Nu vill jag gå vidare och lämna det.

'Carle ser ut som en hiippie' Långklänning is the shit babes! Gosh, dagens skratt.

sommarlov inom kort, tjena kyss mig




Jag har allt annat än tid att sitta här. Vaknade för en halvtimme sen, panik. Vet inte riktigt vart jag har lagt mina klänningar eller skor, för dom gömde jag häromdagen för att de skulle bli finare när jag såg dom. Haha.
Så nu måste jag duscha, fixa håret, sminka mig, raka benen och ja, hitta klänningarna. Och sen drar jag mot skolan för att få sommarlov. Fyfan vad skönt och fyfan vad sorligt. Gråter lite redan nu.

Hejdååååå ska bli fin nu.

dag 2 - min hund harry




Han är galen, dum i huvudet, beter sig som två år fast han är typ 12 eller nått. Han kan ingenting, knappt sitta när man ber honom och han hoppar runt och leker med sig själv. Hans bästa vän är hans korv.... ja alltså en leksaksfalukorv och han är jättejobbig och dryg.

Så med andra ord är han väldigt lik sin ägare amanda carle. Vi tycker inte om varandra at all.

förra årets examen



Varit och kikat på alla underbart fina studenter i sunne som gick bal. Otroligt vackra må jag säga. Själv sitter jag här, utsliten och ska strax möta erikisen. Happ vad ska vi göra då? Jo, fixa lite inför imorgon. Då är det fullt på agendan hela dagen och vi ska vara så fina så fina.

två steg från paradiset



 

Kanske för det bara är nytt, kanske för jag är pirrig eller kanske bara för det är så annorlunda och fint.. Jag är som en hög chiahuahua, springer runt och fjantar mig och hörs all the time. Är jättejobbigt allvarligt talat men det skiter jag i.

Ja det skiter jag i, för det är som att leva i det färgglada varje dag. High on life som sagt.


du fick mig att falla som vind



En skoldag kvar. Det känns helt ofattbart och varje gång jag tänker på det så får jag pirr i magen samtidigt som ångestklumpen växer lite mer för varje dag. Nu lämnar vi snart skiten och imorgon är det sista dagen ever vi går till frykenskolan. Jag ska hinna med mycket imorgon.
Fått äran att fixa frisyrer på några tjejer inför torsdag, så det ska jag väl prova med. Jag ska kramas och skojsa hela dagen i skolan, gråta lite kanske. Jag ska även åka till Sunne för att fota några stycken och så ska jag någon gång under allt det roliga hinna med ett fotojobb. Ja tjena.


sweeeeeeeeeeet





Jag och fisen ligger på mitt golv och lyssnar på top cats, rediga brudar vi är. Vi har provlockat hennes hår inför examen och även mitt, resultatet blev...pass. Men i vilket fall som helst, så kommer vi vara assnygga på torsdag. Smält mitt sminkbord har vi gjort också, duktiga är vi tjenatjena.

00.05




kul att man kan sova. Spotify får hålla mig sällskap inatt, ciao.

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå






helt slut efter tre nätter med alldeles för lite sömn. Nu taggar vi om. Natti.

saturday I'm in love babe







Sommarens soliga dagar, kom ihåg mig då.

när mitt hjärta slår lite fortare




Man måste ibland offra något fint för att få något finare. Det har jag gjort och jag har aldrig i mitt liv varit så lycklig.

ingen plockar en maskros och ger till sin vän



Vaknade upp imorse med världens halsont, kallsvettades och nu har nog febern kommit till amanda carle. Känns...hm jättebra med tanke på att denna vecka väntas det en massa roligheter. Nej fyfan.
Ska ju hinna ha vattenkrig i skolan, gå i alldeles för höga klackar, vara fin, gråta några tårar, se på balen, fota och kramas. Herrejisses.

bäst!




Har haft myskväll med erica min fina. Sicken brud alltså. Ikväll ska jag se på svenska klassiker och äta rostade nattmackor. Och skratta lite över gårkvällen. Nu mina vänner, känns det i hela kroppen att sommarlovet kryper närmare och närmare. Går inte att va något annat än jävligt lycklig just nu.

godnatt.

fin kvällllll



Jag hade en sån himla fin kväll igår. Underbart väder och underbara människor. Hade grymt roligt och skrattade mig igenom kvällen. Somnade vid halv sex imorse på världens gosigosisnos's arm.
Nu vill jag sova. Så nu ska jag sova.

hahahaha

hej jag och erica har så jävla roligt. Åh fyfan vad roligt man kan ha en lördagkväll som denna. Slå det ni allihopa½! Alltså vilken mysig kväll vi har haft, nu ska vi till granevik, HEEEJDÅ



det börjar ta sig nu



Solen ♥

Klackarna i taket brudar



Mår otroligt jävla gött i solstolen jag. Lyssnar på lite Kent och ser fram emot kvällen. Sjukt det känns, så jävla sjukt att om en vecka sitter vi tillsammans, enda skillnaden är att vi precis har fått sommarlov och är så jävla lyckliga. Can't wait, jag har världens bästa vänner.

pojkarna som busar



Okej, min blogg är så jävla kass nu. Har liksom roligare saker att göra och har inte en tanke på sätta mig inne ärligt talat.
Igår var det en toppendag igen, hann med en liten shoppingtur till Karlstad. Där jag enbart hittade en klänning, besviken as hell. Fikade med broder och åkte sen hem och solade. Badade med Fia gjorde jag också, om det var kallt? Fyfaaaaaaaan säger jag bara. Hann med att va med erica, norling och dreas och massa annat folk också.
Toppendag som sagt, och idag ska det bli en ännu bättre. Festklänningen åker på och det glada humöret. Tja.

en tripp till kaaaarlstad




Är och hälsar på min blivande hemmastad idag.
Ciao.

det bästa med mig är.....att jag ser ut som en groda






Oj, förra inlägget var ju totalt fel. Det bästa med mig är ju givetvis att jag kan se ut som en groda. Titta bara på första bilden, så fager jag är. ♥♥

Dag 1 - det bästa med mig



Yeah, let's go then. Vad är det bästa med mig? Okej, detta är ju egentligen allt annat än lätt. Inom skolan finns det ingenting jag är bra på. Är liksom en mittemellan människa. Lagom bra på vissa saker och dålig på andra, är liksom ingen klippa på någonting. Men, nu var det ju faktiskt inte mina svagheter ni skulle få läsa om.
Jag är en ganska lättsam person tror jag och är bra på att lyssna. Jag bryr mig om människor, men man får nog ta mig med en nypa salt, liksom ta inte allt seriöst för då kan det bli knepigt. Jag har även nära till skratt och kan tänja på gränserna, vilket är både bra och dåligt. Jag är öppen och är inte rädd för att prata med människor.
Jag har lärt mig att leva efter det jag har och har trots de svårigheterna genom månaderna ställt mig upp och på vägen blivit otroligt stark som person även om jag många gånger har fallit.
Jag klär mig i det jag tycker är snyggt och struntar ärligt talat i vad andra tycker. Det är totalt oviktigt ärligt talat.
Jag är även duktig på att leka i andras hår och det är väl passande att jag ska jobba med det i framtiden också då. Ja vad mer? Jag är ganska glad som person också, försöker att inte gräva ner mig allt för mycket när motgångarna kommer, för det hjälper inte. Är ganska bra på att vara en fjant också, att vara fem år igen är det bästa jag vet.
Men top notch, detta sög jag verkligen på.


galet vad livet leker

Underbar dag. Älskar den känslan jag har i kroppen just nu, inget att oroa sig för utan man kan bara börja leva nu.
Letar lägenhet som bara den, äter twister, lyssnar på bra musik och umgås med helt sjukt bra människor.
Det är bra nu, är där jag har strävat efter att va sen oktober.


det är du som har fått mig att stå upp efter det hårda.




Sov till halv tre idag efter att ha kommit hem runt 3 inatt från min favvoplats. Smörjde in mig i kokosoljan och satte mig sedan ute i solen. Drog några kaffekoppar och sjöng lite till taggmusik.
Nu sitter jag hos mammi, har agerat frisör och ätit gott. Så nu är jag ännu lite gladare. Och nu ska jag må gött i kvällssola med Emms.

Tjaaaaaaao.

one two three I can count on you and four five I'll be there




lite som jag befinner mig bland molnen. Nyper mig i skinnet för att förstå

ja, by erica och vicki

Erica tyckte att jag skulle ha en sånhär kalender igen, ett ämne för varje dag. Så ja, hon och vickan slängde ihop en sådan som jag så duktigt ska följa.

Dag 1 - Det bästa med mig.
Dag 2 - Min hund harry, fråga mig inte varför detta är ett ämne..
Dag 3 - Min garderob.
Dag 4 - En dag med ericis och vickilinus.
Dag 5 - Min stora kärlek.
Dag 6 - Bildbomb med alla mina fina grimarser jag göra. Detta kommer göra att min statistik kommer nå toppen och jag kommer få miljarder med beundrarmejl. Hmm.
Dag 7 - Mitt liv och min vardag.
Dag 8 - Framtid.



you can count on me



Nej, jag har liksom inte glömt bort att jag har en blogg eller något liknande. Jag tog bara en tripp till skogen igår med min kära vickan. Kan inte göra något än att erkänna att jag gillar det stället. Går runt i mjukiskläder utan smink och åker moped till en sjö och där sitter man och ja..vad fan gör man där? Pratar och bara är.
Och nu har jag firat in det lilla lovet på fem dagar med Erica och Dreas. Top notch, nu mår man.

RSS 2.0