Tack 2015

Januari/februari 

Året började på bästa möjliga sätt, jag var glad och jag startade året med att springa runt på bergvik och skrika " älskar livet" med Erica. För det var precis det vi gjorde, älskade livet. Jag umgicks med Erica och Emma, mina två kompanjoner varje dag, vi bjöd varandra på tre rätters och tränade. Duktiga som vi var på den tiden. Hade även några roliga utekvällar i Karlstad, med bland annat min bror och Sofie och Sofia, mina älsklingar. Bra månader. Jag hann även med att vara på årsfest i Oslo vilket var så jääääkla roligt, var rosa i håret också, ball som jag var. 








Mars/april

Det var också två väldigt bra månader. Jag var ute mycket, nästan varje helg och jag hade lika roligt varje gång. Jag hann även med att vara på spa och må allmänt gött förjämna, det var tider det. Det var påsk, en mycket fin sådan och då var vi ute som i vanliga ordning. Och babyshower för frugan givetvis! Det var roligt och väldigt fint. 







Maj/juni

Jag blev grundlurad och överraskad av mina älskade vänner på 20 års dagen, jag blev så chockad och glad på alla sätt och vis, finaste någon har gjort för mig. Dagen efter firade hela släkten och vännerna mig igen, vi hade en rolig kväll med femkamp. Sen tog jag semester och åkte till Rhodos med Emma och mandis, det var så jävla skönt och bra på alla sätt. Maj var en fin månad och i juni vettefan vad jag gjorde, firade midsommar iallafall. Hade säkert lite semester då också, ja det hade jag nog. Och Fia blev mamma i maj också! Maj var en väldigt fin månad med andra ord. 







Juli/augusti 

jag hade tydligen en veckas semester igen, då åkte vi till Strömstad och Göteborg jag och mina kompanjoner som vanligt. Jag hade några otroligt fina dagar och kvällar med mina tjejer, grillade och fiskade bland annat. Fias lilla Ludwig döptes och resten av sommaren antar jag att det var endel fester också. Malung bland annat samt fryksdalsdansen med mera. 









September/oktober 

September! Höst och hemskheter var jag tänkt att säga, men ja jag överlevde även hösten. Det var Marten och ännu mera utgång haha, såklart. Jag hade ännu mera semester från Norge, herregud vad skönt jag har haft det detta år. Då hälsade jag på mamma bland annat, annars tror jag inte jag gjorde så mycket, måste kolla bloggarkivet, haha. I oktober åkte jag återigen utomlands med Erica denna gång. Den veckan var också underbar, lugn och stilla och förbannat skön. Två resor detta år är inte så illa, nästa år blir det ännu fler. 








November/december 

Dessa två månaderna har gått så fort! Jag har jobbat så otroligt mycket dessa månaderna, men gud vad roligt jag har haft trots det. Jag har dock varit väldigt lugn dessa månaderna, alltså inte så många utgångar och det har varit skönt må jag säga. Jul har varit hur bra som helst och nu laddar jag för en sista jobbdag för detta år, jag är otroligt nöjd med detta år. Det har inte hänt speciellt mycket egentligen, bara rullat på egentligen. Men det gör absolut ingenting, för mina dagar har bestått av såna saker som jag gillar och det har varit ett år utan massa töl och kärlek, det går ju ganska bra hand i hand de där vanligtvis. Töl och kärlek alltså. Så jag är glad, helt enkelt och för första gången på länge så känner jag mig väldigt nöjd med att vara själv. Otroligt jäkla skönt. 









Årets bästa: det är Erica, Emma, mandis, pappa och Alicia och resten av min familj. Helt klart. 

Lagt mest pengar på:  det lär väl va resor mat och kläder haha. 

Mest nöjd över: kanske resorna ändå, mest värt pengarna. 

Något du har lärt dig: att ensam är stark hahah. 

Något du är stolt över: kanske att mitt företag har gått så bra detta år. 

Vad har du gjort mest detta år?: festa och sova bort alla söndagar antar jag haha woooepps. 

Tack för detta år, nu ser jag faktiskt fram emot nästa år ändå, jag gillar att få en nystart av någon konstig anledning och jag tror nog att 2016 kommer bli minst lika bra faktiskt, ännu bättre om jag får välja givetvis. Imorgon ska jag fira nyår på hotell och det ska bli så jäkla skönt. Tack och hej. 

Nytt kapitel





I över 1,5 h har jag pendlat fram och tillbaka till Norge varannan dag för jobb i den helt otroliga salongen Hairport. Är så otroligt glad att jag av en slump gick in där för 2 år sen och bara lämnade ett cv för skojs skull. Sen insåg jag snabbt att jag ville jobba i Sverige och Torsby också och delade därför upp det och då blev det varannan dag. Nu är jag trött på att pendla så många mil per dag men jag vill absolut inte lämna hairport, så nu har vi kommit på en annan lösning! 
Nästa kapitel är därför att flytta till Norge 3 dagar i veckan. Och från första januari flyttar jag alltså in hos min fina kollega och fina vän Malin, som ni ser på bilderna där uppe. 

De där norskarna är bra på alla sätt och vis och som sagt så är jag så jökla glad över att jag fick chansen att börja där, jag har ju växt så otroligt mycket tack vare detta. Ja, så nu blir jag norsk på halvtid, detta ska bli spännande. Malin äger även 3 hästar så nu blir jag hästtjej också, som sagt detta blir spännande!

Juljuljul







Det har varit en väldigt fin jul tycker jag, så som en jul ska vara. Ni vet väl vad jag pratar om antar jag, god mat, sällskapsspel, fest och blablabla. Så har min jul varit, två festdagar och häng med familjen. Idag har jag dock varit till Hagfors och sett på bowling och sen drog jag till Karlstad och hälsade på mina älsklingar och där är jag även nu. Finns verkligen inte ord för hur mycket jag saknar detta ställe. Och hur mycket jag saknar två av mina bästa vänner som bor här, ja så är det med det. 
Det har varit en bra julhelg iaf, är inte speciellt utvilad dock men skitsamma, imorgon är jag också ledig och har chansen att ta igen mig efter helgens utgångar. Bra vi säger så, ciao

Snart lediiiiig





äntligen är det söndag och en ledig dag. Jag räknar som sagt ner dagarna till jul nu, för att jag behöver komma ikapp med förlorad sömn och hinna träffa mina vänner igen haha. Längtar efter en helkväll med mina fina och sen en rolig utgång. 

Annars då? Bilderna får kanske tala lite för sig själv. Alicia var och klippte sig och mitt hjärta smälter varje gång jag ser henne, gudars skymning vad jag älskar henne och herregud vad glad jag blir av henne, ja ni hör ju. På andra bilden ser ni mig och ericas mamma, haha. Ja jag hänger lite med ericas mamma när Erica är i Spanien, det är inge konstigt med det. Det är dock lite konstigt att jag låter henne färga mitt hår, men det var lite kris kan man säga. 

Gött




Som jag har nämnt tidigare så är jag en riktig julälskare. Jag går verkligen all in med allt som har med jul att göra och jag gillar inte folk som säger "jag drar ner på julhysterin jag, det blir jul ändå". Ja det blir det givetvis, men så kommer jag aldrig säga, någonsin. Här ska det inte dras ner på någonting, jag älskar att slå in klappar i fina papper, pynta med ljusslingor och granris, baka och allt det där. Jag älskar t.o.m julstressen på jobbet. Jag ser verkligen framför mig hur jag kommer ha det om några år, med min familj och min man kommer bli galen över alla ljusslingor som är överallt i huset. Men jag har väldigt svårt för att tänka att inte fira jul med mamma, pappa och mina syskon, så har det ju alltid varit och så vill jag alltid ha det. 

Så jag är så gott som färdig med allt (!!) alla julklappar är nästan klara och allt är bakat. Så nu är det bara att klippa och färga till fingrarna blöder och sen äntligen får ta lite ledigt. 23 december 18.00 checkar jag ut från salongen och då ska jag bara må gött. Gud vad skönt det ska bli. 

Lööööve it




Idag hade jag en sån himla go kund i stolen, kolla vad fint det blev efter 7 timmars slit. En kall blond färg och en snygg lob på det, jag äger. Trevlig helg!

Bittert




Idag har jag kommit fram till några saker. 1. Jag mår så jävla bra när jag är med mina kompisar, det finns inga jag kan skratta så mycket med som dom och det är inga som får ut mina riktiga sidor så som dom får, cred till er. 
2. Det är jul om 2 veckor och jag är lika efter som alla andra år. 
3. Mitt jobb är världens bästa och världens mest krävande yrke, vissa dagar känner jag verkligen att det drar ur all energi ur mig. Som idag. 
4. Vissa människor finna det inte ord för, ursäkta om jag låter som en gammal kärring, men det finns fasen folk till precis allt. 
5. Idag är jag en aning bitter, jag tror jag behöver ledigt.  
6. Imorgon tar jag 2 dagars ledigt, och idag har jag jobbat 10 dagar i sträck. 
7. Det är för hårt för en stackars frisör. 
8. Jag ska sluta gnälla nu och få mig lite sömn. 
9. Har nämligen försovit mig två dagar i sträck, trodde jag hade växt förbi det men tydligen inte. Godnatt, imorgon är jag en bättre version av Amanda. 

Nostalgi















Idag har jag tillbringat min sjuka dag med att kolla igenom alla mina bilder på datorn. Och ååååh vad glad i hjärtat jag blev, så otroligt många fina minnen jag har och vad mycket jag har gjort haha. 

Vad har jag annars gjort idag då? Sovit, sett på Adam och Eva, sovit, försökt att äta och försöka må lite bättre. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu, december som är den stressigaste månaden på hela året liksom. Så imorgon går jag till jobbet oavsett hur jag mår, jag är fan superwomen jag. 

😛








Jag förstår inte att jag ska behöva få ett antal dödshot varje gång jag inte publicerar ett blogginlägg. Men ja iallafall, jag har ju ett mycket hektiskt liv som ni alla vet, trots att jag inte har skaffat mig en hobby än. En liten hobby är dock att byta hårfärger, så det har jag nu gjort igen. Och nu gick jag tillbaka till den lite mer normala sidan igen, egentligen trivs jag inte där överhuvudtaget men för familjefriden så är det väl bäst. Så ni får vi se hur länge det tar innan jag tröttnar på att se ut som alla andra helt enkelt. 

Annars då? Jo tack, just nu är jag sjuk och håller verkligen på att bli galen. Hatar att vara sjuk, så idag har jag plöjt igenom hela Pelle Svanslös och ätit glass. Det är sånt man får göra när man är sjuk. Jag har även kollat på lite julklappar men som vanligt har jag beslutsångest, så väntar nog till dagen innan julafton som alla andra år. Det är ju så klokt. Jaja godnatt alla fina och fula. 

RSS 2.0