GÖTEBOOOORG!




Oh yeeeah! Vi är tillbaka ifrån finstaden och vi har med oss en massa fina minnen och givetvis endel kläder. Of course. Det har varit toppenbra där nere, vi har gjort en massa finfina saker som vi antagligen kommer ha kvar inom oss for a long time.
Direkt vi kom till Götet blev det givetvis shopping, dock var vi lite trötta, äckliga och ja inte på humör för shopping. Så det blev inte så mycket nya plagg med till vandrarhemmet. Sen väntades en lååång promenad med rullväskor till vandrarhemmet som var ganska fint faktiskt och nära Liseberg, kan inte bli så mycket bättre.
Vi fixade till oss lite innan vi gick ut igen. Kaffe på ett myscafè, eller ja iaf drack jag kaffe. Så gick vi runt lite varstans och pratade givetvis med lite Gothiakillar, tehe. Vi hade bokat det perfekta datumet, nästan iaf.
På söndag, vaknade vi av huuuuuuur mycket regn som helst och aj vad det gjorde ont då vi skulle tillbringa timmar på Liseberg, men vi köpte fina ponchos och hade väldigt roligt ändå.
Och igår blev det en massa shopping och en lång bussresa hem. Oj vad jag har babblat, men nu vet ni vad vi har gjort och nu väntar cirkus 150 bilder på att bli redigerade så att ni ska få se dom. Yeeah, snart så.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0