Jobbbbbb

08.47 och jag sitter ensam i salongen i Norge. Att jobba lördagar är bland det värsta jag vet, men det tror jag att ni är fullt medvetna om. Håller alla mina tummar att denna dagen går fort, är så jävla sliten. Och är jäkligt Becksugen.

💙💙


Idag överraskade vi fia med en babyshower, otroligt roligt har det varit. Jag älskar att överraska folk, så varför gör jag inte det lite oftare? Finns ju ingenting som slår reaktionen man får liksom. Vi sprang runt som yra höns när vi tyckte vi såg hennes bil rulla in parkeringen, vi satt och fnittrade som 14 åriga tjejer på hennes sovrumsgolv, jag slängde mig raklång på golvet när en bil åkte förbi för jag trodde det var hon och vi skrattade ihjäl oss när vi sen suprisade henne i hallen. Helt klart värt allting, hon är sååå värd det helt enkelt. 

En av de bättre söndagarna
haha alltså att jag befinner mig på Björnidet varje lördag är ju verkligen tragiskt, att jag verkligen har sjukt jäkla roligt varje gång är ännu sjukare. Men där är jag i livet och jag trivs faktiskt. 

Så där var jag igår, precis som alla andra lördagar som sagt. Och idag blev jag väckt av att mina pinglor var i byn. Haft en sån jäkla bra söndag, borde ha såna oftare. Hunnit med att äta kinamat, åkt runt hela Torsby, sjungit, träffat Erica, varit på kalas i Sunne, träffat Olivia och även Emma och Amanda. Så jäklar vad jag har varit effektiv. Att jag inte är det oftare. 


Goerst dagen evveeeeh
Vilken otroligt underbar dag i Sunne. Varför unnar man sig inte spa oftare? Varför är det första gången jag är på spa, jag fyller 20 iår? 

Iaf så åt vi gott, tränade några pass, skrattade när vi satt på yoga, var på behandling som var såååå jävla gött, strosade runt i morgonrock, bastade och badade ute samtidigt som vi solade. Perfekt dag, precis precis precis vad jag behövde. 

Ny favorit
En olja i sprayform som stärker håret och reparerar håret otroligt jäkla bra. Mitt hår som är som världens största risbuske i vanliga fall blir så jäkla mjukt och skönt av denna. 10/10 lätt! 

💗💗
Den här bilden gör mig så jävla glad. Jag vet inte vad vi håller på med, eller varför. Men titta på den, visst fasen blir man glad? Det gör mig så fruktansvärt jäkla glad att veta att jag har mina två bästa vänner kvar och till helgen ska jag umgås med dom. Med dom samlar jag på mig all energi som krävs för att vara världens gladaste i veckor framöver. 

Djupt
När den här bilden är tagen ligger jag i en säng som är helt irrelevant för mig nu. Det var dagen efter min student, jag var lycklig och jag visste ingenting hur allting skulle bli. Jag hade ju en bild och någonting annat fanns inte. Jag skulle föralltid vara nöjd med mitt förhållande, jag skulle alltid vara en blond tjej som har fötterna på jorden. Jag skulle bara ha det liv som jag hade då. Där skulle jag va, den bilden hade jag ju målat upp. 

Det är så galet att tänka på hur det faktiskt blev. Hur hela min värld vändes upp och ner och mitt liv bara vände blad. Allt vände verkligen och jag kunde aldrig i min vildaste fantasi förstå att en månad senare, så såg livet helt annorlunda ut. Att jag på den korta tiden hade hunnit bli ensam, hunnit gråta och skrikit och faktiskt hunnit bygga upp mig själv igen och älska det livet. För så blev det, det gick så fort att må bra igen, det gick så fort att klättra. Jag byggde mig en vardag som passade mig precis där jag var precis då. Och jag trivdes igen, mycket bättre än vad jag hade gjort innan. Och det krävdes bara den vändningen, för att jag skulle förstå det. 

Jag tror att vi behöver snabba vändningar ibland, såna som man inte riktigt hänger med på. Man behöver det för att faktiskt inse att det finns något bättre på andra sidan bron. Man behöver inte vara så fruktansvärt rädd hela tiden, vi är för rädda och för trygga. Och vi nöjer oss med att vara just det, trygga. Bara vi har den där tryggheten så är vi nöjda. Jag är så, du är så, generellt sett är vi alla så. Men ibland kommer snabba vändningar, som man själv inte väljer och tillslut så inser man, att fan vad bra det blev. 

Jag har slutat vara rädd och jag har slutat att nöja mig med att vara trygg. Och jag vet, att snart kommer det en snabb vändning som jag själv kommer välja och det kommer jag göra för att jag vet att det kan bli så jäkla mycket bättre på andra sidan bron. 

Nytt nu igen


 

Senaste nytt från mig. Hur jag tänker när jag gör sådana här saker har jag ingen aning om. Mina tankar går ungefär såhär "äh det är bara hår" och det är ju bara det. Men jag om någon vet ju hur länge det tar för ett hår att växa ut igen. Men de tankarna finns tydligen inte där överhuvudtaget. Dessutom har jag mest hår på huvudet i denna kommun, så det krisar liksom inte. Så tänker jag, jättesmart. 

RSS 2.0