duktiga elever






Vi är duktiga vi på Nobel. Jappjapp yesyes det är vi.

don't you feel my love?








Vilken dag, vilken fin dag, vilken otroligt mysig och härlig dag. Såna här dagar borde jag alltid få ha, umgåts med min allra närmaste vän, hon handlade som att hon skulle gå under jorden imorgon. Jag däremot, jag är en mycket snål jävel och köpte bara en kaffe och vaniljbullää jää. Jää bar äter å äter.
Det är ju gött.


Är all by myself i lägenheten nu, städat och tändt en massa hejdundrans ljus och dukat upp för kvällsfika till min älskling. Han kommer ju bli så otroligt kär i mig nu han.

men jävlar vad jag avskyr rubriker








Till helgen vankas det julbak hos familjen Pettersson. Jag har bestämt att jag ska göra ett pepparkakshus, så jag kan sätta Non Stop på taket och i smyg, ta bort dom och äta upp dom. Det är en klassiker.
Ska beställa en julklappa till mig själv snart också. Yummie.

fire away






Någon önskade att jag skulle lägga ut frisyrer och sånt och idag har jag ju haft prov på långhårsuppsättning med flätor. Men de bilderna får ni vänta med.
För nu ska amanda carle snart åka in och julhandla med Vickan och fika. Mocca Latte ska jag ha idag, jag är så värd det.

Socker





haha älskar denna bild. Var precis som det ser ut, lycklig och glad. Hade precis kommit hem från Henrik för första gången, jag tog med mig hans tröja för att jag skulle ha en anledning till att åka dit igen. Hihi

save tonight

Att sitta på tåget helt själv och veta att man inte får se den man älskar mest av allt på jättelänge nu, känns jobbigt. Jag har svårt för att vara själv, jättesvårt. Ibland behöver jag givetvis egentid, men max någon timme.
Så jag får sysselsätta mig med att läsa böcker ikväll och kanske träna till mitt frisörprov imorgon. Jävlar vad prov vi har haft de senaste veckorna. Men imorgon ska jag regera på uppsättningar, då vet ni det. För ni var ju så jävla intresserade, det vet jag.


Jag gillar att få spendera min tid i dina armar






Idag är jag ledig. Och idag ska jag börja att läsa Twilight-böckerna, inte en dag försent tycker jag.

läser fula bloggar och dricker kaffe

Imorgon ska jag och Vickan på julklappshandling. Det har vi varit i många år och varje år är likadant. Hon kommer med en lång lista på exakt vad hon ska köpa till var och en. Jag däremot har ingen aning om någonting och det slutar alltid med en aning panik. Jag vill verkligen lyckas med mina julklappar iår, hatar att bara köpa massa krimskrams bara för att. Därför kommer det bli perfekt med smakråd imorgon och shopping i göteborg.



min fina






Titta vilken fin såkallad adventsljusstake jag har.Letade i hela Karlstad efter en fin men hittade icke någon, tror ni inte at jag hittar den i kära torsby då? Jo.
Vet att ni är avundsjuka.

julhysteri






Igår beställde jag och min kärlek hotellrum i Göteborg. Så då ska jag köpa de perfekta julklapparna och gå och mysa på julmarknaden på Liseberg.  Loooooooove it.
Det enda som finns i mitt huvud nu är att hitta julklappar och att julmysa till tusen. Har julpyntat i mitt rum, äter godsaker som man inte får innan jul och tittar på julfilmer. Vadfan, det är inte ens första december än, åh jag suger.


FF - kent

Igår såg vi Breaking Dawn igår. Den började väldigt väldigt otroligt fint med bröllopet, bröllopsresan var ännu finare och ja, hela filmen var otroligt fin. Så mycket fin kärlek. Jag måste erkänna en ska för er, jag har inte riktigt hängt med i Twilight-hysterin. Okej, jag har sett alla filmerna men har aldrig drabbats av den där förälskelsen som alla andra. Men ojoj, denna film smälte även mitt vampyrhjärta. Henriks också.. hihihi.



Fin jag är

Det här är ju lätt den optimala modellbilden.


fin

Jag heter Maria Amanda Carle och inte Amanda Maria Carle, nu vet ni det så nu får ni aldrig någonsin säga fel. Igår skulle jag och henrik äta pizza, jag åt en fjärdedel och frågade sedan om en kartong och ta med resten av pizzan hem, som en femåring. Jag är en barnslig person, som gråter ofta till det mesta faktiskt. Filmer, att mitt godis är slut, att se andra gråta, tanken på att folk är ensamma. Allt.

Jag kan aldrig se klart på en film utan att somna efter halva har gått, jag måste liksom somna för annars börja jag få aningar att någonting inte står rätt till med mig. Och det vore inte okej.

Det händer att jag köper en godispåse ifrån willys ibland, men det händer också att jag blir arg på diverse saker, eller ledsen. Då går det alltid ut över den stackars godispåsen från willys, jag sparkar på den och hackar sönder mina favoritgodisar i småbitar och slänger dom sen i papperskorgen. När jag har blivit glad igen ångrar jag mig och hatar mig själv för då vill jag ha mitt älskade godis.

Om jag skulle möta mig själv på stan skulle jag inte tycka om den personen, jag skulle titta konstigt på henne och tycka att hon är ett freak. För jag är ett freak.

Igår fick jag en nötcreme av vickan, jag blev jätteglad och kände en viss nostalgi när jag åt den. Den var ljuvlig, men sen började jag fundera över en sak och frågade henne och henrik: ' har det varit nötter i förut..?'

Säger konstiga saker ofta, men jag ser inget fel i det jag säger fören någon tittar konstigt på mig och frågar vad fan det är jag säger. Som häromdagen så jag sa till henrik såhär: ' alltså mamma hon svarar fan alltid aldrig i telefon hon, fyfaan..'

Jag var väldigt söt när jag var liten jag. Så jag sittter här och funderar på varför jag inte är så söt nu. Alla skulle älska mig.

hejdå



strong with you

okej, Robin fick mig också att börja gråta. Jag vet inte vad jag ska säga, jävlar vad gråtig jag är idag. Och henrik bara skrattar åt mig.. Kommer börja gråta igen snart, hejdå.

gråtiga amanda

Sitter och gråter till idol, satt i henriks familj soffa. Amanda Fondell och Moa, herrejisses.  Började störtgråta så fick gå ner till hans rum, så nu sitter jag där i min ensamhet och gråter samtidigt som jag äter Toffifee. Det får man egentligen inte innan jul, men jag är så busig idag.
Shit, allt är så fint idag.




idag är jag gosig

Imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Jag ville inte, henrik var så varm och så gosig. Jag blir extra kär i honom när han är nyvaken, han är som en litet bebis då som det lyser i ögonen på. Men jag gick upp och fixade mig, jag såg väldigt ful ut, men det gjorde mig liksom ingenting. Så jag åkte till skolan och klara clipsprovet tack vare henrik. För jag älskar honom, så jävla mycket.



weheartit

Överlycklig för igår klara jag curlerprovet. Överlycklig för att imorgon är det helg och för att jag är ledig nästa tisdag också. Och för att hemma har jag satt upp en ljusstake i fönstret som ser så jävla fin ut. Och för att under helgen ska jag äta pappas lussebullar och se på julkalendrar i min ensamhet. Gött.





the best time to say that you found the right one is when you stop looking for more











Förra vintern fotade jag väldigt många fina bilder. Jag var lucia, det var fint och gjorde väldigt ont. Jag var på julmarknad och åt kanderade äpplen med min bästa vän, jag hade pälsmössa på mig konstant. Jag gjorde även mina egna tomtar, fina va?

we'll stay in our pajamas all day




Don't let me go






Dricka kaffe och äta varma mackor a day like this. Tittat på O.C, som jag har sett minst 7 gånger tidigare men herrejävlar vad bra det är. Chilldag idag alltså, jag har det alldeles för bra.

doing great

Imorgon är vi lediga, skrev jag det i förra inlägget? Ja, det gjorde jag nog. Skitsamma, i vilket fall som helst så har jag en massa plugg att göra. Men hör här nu, jag har överträffat mig själv. Jag har nämligen gjort alla dessa uppgifterna! Så imorgon blir det en jävlans massa slapp och på kvällen drar jag med mig emms till storstan. Kan ju tamejfan inte bli bättre.






we♥it


me and sofieeeeee






Vi sitter och lyssnar på hur man viker en servett och hur man sätter i löshår. Imorgon är vi bannemej lediga och det är så otroligt skönt, så ikväll åker jag hem till byn igen. Vardagslyx.

känner värmen från din hud, bara lukten gör mig svag








hihih bara för henrik pettersson älskar Kent. Och för att jag älskar henrik pettersson.

de fina










Just nu, vill jag mer än någonting annat återuppliva dessa minnena. Bara så ni vet då, för jag saknar allt. Allt.

Toagolvet

Hej. Sitter på Henriks toagolv, det är golvvärme där. Jätteskönt. Bra lifeupdate, hejdå


hejhej flätor













Jag går ju trots allt frisör och då måste jag ju visa upp lite skit här. Detta har jag sysselsatt mig själv med denna lördag, det var inte så svårt om ni nu fick för er det. Om jag hade ork hade jag visat er hur man gör den fina femflätan, men det har jag absolut inte. HA! Otur för er.

my heart is freaking out when I held ya

Idag är en sån dag man får göra precis vad man vill om man är amanda carle och lucky me! Jag är ju ändå amanda carle. Så jag strosar runt här hemma och är ful och gosig. Men det är skönt, väldigt väldigt skönt och snart ska jag till emma och gosa med hennes hundis och tigga lite kaffe av henne. Det får man.


haha är jag släkt med honom?












haha det här tycker iallafall jag är väldigt roligt.

dä va att ett jävla töl påå dig ru amanda





hihi dricker julmust direkt ur flaskan, det får man inte har mamma lärt mig. Fast på bilden dricker jag te, det är gott, men det har inte mamma lärt mig utan det har jag lärt mig själv.
Jag tittat på Adam live och känner mig tjock och uppsvälld, men vad gör det? Det är ju fredag, då får man äta lussebullar tills man sprängs. Det har inte mamma heller lärt mig, det har jag lärt mig själv.
Träningsvärk i hela kroppen har jag också, det gav mig den där jävlurns gympaledaren igår. Bläää.

lovely

Idag är jag väldigt väldigt väldigt glad. För efter cirka fyra timmars permanentrullning och sju antal försök så klara jag provet. Ni anar nog inte hur skönt det känns.
Och så är det helg och hemma i torsby har jag blivit bjuden på lamm av pappa. Bakat lussebullar har han gjort också, så allt är väl på topp just nu. Och ikväll ska jag och Henrik se på alla Twilightfilmerna. Yeeah.





bingolotto time









Idag tittar jag och camilla x2 på bingolotto och äter varma äpplen med socker och kanel. Har ätit gröt idag också, så jag är väldigt lycklig idag. Sov 3 timmar efter skolan också, så allt är bara fint med mig. Om ni nu undrar. Och det gör ni ju, det vet jag.
Imorgon har jag prov också, men jag orkar inte rulla permanent när jag kan titta på bingolotto liksom. Bra hej, imorgon är det helg.


från det ena






På fredag har jag permanentprov, jag mår lite illa av den tanken att jag ska klara det felfritt på 20 minuter. Med tanke på att, när jag gör det slarvigt och fult går det på 40 minuter. Haha herregud.
Annars har jag inte så mycket måsten. Till helgen står jag mellan att åka hem till älskade torsby eller stanna i älskade karlstad. Jag älskar ju helgerna i torsby, så det får nog bli att åka hem. Hem hem hem hem till torsby.

Nu ska jag dricka varm oboy blandat med kaffe..och ja, det är gott.

vinterprat





Okej, nu har det verkligen blivit vinter på riktigt. Jag accepterar inte det, så jag trotsar kylan och kör fortfarande på transparent blus och skinnjacka.
Påtal om vinter, idag vill jag ha tomtegröt! Och så vill jag baka lussebullar i min miniugn och baka pepparkakor. För mig så betyder baka pepparkakor, äta pepparkaksdeg. Börjar pirra lite i kroppen och jag längtar efter december.

me and fialutten






Det finns tusentals med bilder på mig och Fia, men denna tycker jag om. Vi var i Göteborg, jag, Fia och Johanni. Det är ett fint minne.
Idag ska jag och fia återuppliva de minnena. Färga mig i håret ska jag också göra, det kommer bli spännande. Bra, då vet ni vad jag ska göra idag.


fin kväll





Igår hade jag världens mysigaste kväll med min gos. Allt var så fint så fint. Och jag är så lycklig så lycklig.


måndag




Igår var jag på bio, med världens bästa sällskap. Jag gillar bio, det är mysigt. Igår blev det Jägarna 2, jag såg första filmen för en vecka sedan så mina förväntningar var inte så höga. Men gissa vad? Den var helt okej och själva biokänslan var lika mysig som vanligt.
Sen drack jag en lyxmilkshake från Max, den var god i två sekunder sen ville jag inte ha mer. Jag bor precis bredvid Max, så det var en förjävla tur att jag inte gillade den alldeles för mycket för då hade jag förvandlats till en köttbulle inom en kort stund.


halvår







Idag firar vi att vi har varit tillsammans i 26 veckor, 182 dagar och förjävla många timmar. Han är den bästa människan på denna jord. Bra, hej. ♥


yeah, tråkig söndag





Under helgen har jag inte gjort ett piss. Ibland är det skönt, men jag är en väldigt rastlös person så nu börjar jag bli lite trött på att inte göra någonting. Ville gå på bio idag, tror ni de visar någon bra film eller? Givetvis inte, så idag tvingas jag att enbart plugga. Och det är ju inge roligare än att inte göra någonting.
Men imorgon ni! Imorgon fyller min bror år och jag och henrik firar att vi har gullat med varandra i 6 hela månader, fantastiskt.


har absolut ingenting att göra så är lite wannabe min sambo

SENASTE:
1. Dryck: Varm oboy a 'la amanda. Yummi.
2. Telefonsamtalet: Det var med olivia den busen, vad hon ville? Ingen aning, håna mig antagligen.
3. SMS: hör och häpnad! Henrik min älskling.
4. Sång du lyssnade på: held ya - moa lignell. Ingen större skräll om ni trodde det.

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: dejta och dejta, nej. Men ja kanske då.
7. Har någon varit otrogen mot dig: nej
8. Varit kär: inte innan henrik, men nu är jag så kär så jag nästan spricker.
9. Förlorat någon speciell person: ja, jag har ju tyvärr det.
10. Varit deprimerad: kan hända att jag har haft jobbiga perioder ja..
11. Varit så trött att du somnat sittandes: har jag inte alls med några problem med, sover i detta nu. Sittandes.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. har ingen
13. har ingen fortfarande
14. och nej, har inte fått någon sen den senaste frågan


I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ojojojoj, tjugotals! Underbart, vem kunde tro att jag kunde få vänner? Nejdå skämta.
16. Fått ditt hjärta krossat: nejjjj inte heller, det finns kvar.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: händer dagligen, vad jag skrattar åt? Oftast mig själv, är rolig.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jaaa och det är ju fint.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: utan tvekan
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ööööh va?
21. Kysst en kompis: nej, men jag brukar pussa på mina fina

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: vad är msn?
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: tvåååå små fina kids ska jag ha.
24. Har du några husdjur?: en galen liten finful knasig hund ja.
25. Vill du ändra ditt namn: ja, birgitta är fint.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: var i Barcelona och levde som en kung.
27. Vilken tid vaknade du idag: typ alldeles för tidigt, runt 08.10. började en halvtimme senare. Det är jag det!
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: vad fasen är det för fråga? jag sov väl...?
29. Någonting som du längtar till: till jullovet, det är ju så underbart.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns ingenting, har det jag behöver
32. Vad lyssnar du på just nu: pappa när han skvallrar med hans syster.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: hahahah vilken rolig fråga
34. Vad gör dig irriterad just nu: mest mig själv, jag är ganska jobbig idag.

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Amanda Maria Carle, nej menar Maria Amanda Carle.
37. Singel/upptagen: väldigt väldigt väldigt upptagen
38. Stjärntecken: oxee
39. Kille eller tjej: är nog en tjej trots allt.
40. Grundskola: sörmaaaark
41. Gymnasie: - nobelgymnasiet, fina fina grejer.
42. Högskola: - har inte planerat det.
43. Hårfärg: brun, lite röd också. Och lite lila.
44. Långt eller kort: långt, eller nej mellan.
45. Längd: lång, typ 175cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: jag gillar hela mig själv, oftast
47. Piercings: öronen
48. Tattoos: nej men det kommer det kommer.
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: för någon månad sen. Jobbig tid.
52. Piercing: var i öronen.
53. Tatueringen: men jag har ju ingen
54. Bästa vän: är kär i min bästa killkompis, henrik pettersson. Och tjejkompis får ju Victoria Lind, min fina.
55. Sporten du spelade: har tror det eller ej, men fotboll
56. Husdjur: häst, trör jä
57. Vaccination du minns: ni kan ju omöjligtvis inte tro att jag skulle minnas något sånt.
58. Konsert: har jag någonsin varit på en sådan?
60. Alkohol du drack: det minns jag inte herregud...

JUST NU:

61. Äter du: ingenting
62. Dricker du: men ingenting
63. Är du på väg att: gå och pussa på henrik
64. Lyssnar du på: haha ingen fortfarande.
65. Väntar du på: utomlandsresa och sommaren

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: finns inget annat jag vill så mycket..
67. Vill du gifta dig: jaaa, kanske någon dag
68. Karriär i åtanke: ska bli en alldeles utomordentlig frisör en dag

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögonen såklart.
70. Kramar eller pussar: bååååda
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre äldre äldre!
73. Romantisk eller spontan: jag gillar romantiker helt klart.
74. Snygg mage eller snygga armar: spelar mig absolut ingen roll det ni
75. Tatueringar eller piercingar: absolut inte piecingar, däremot tatueringar gillar jag
76. Känslig eller inte: känslosam, till en viss nivå
77. Ragg eller förhållande: förhållande, finns inget bättre
78. Bråkstake eller tveksam: va...?

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: ja. punkt
80. Gjort något sjukt spontant: hahha ja, punkt.
81. Tappat glasögon eller linser: om jag hade någon av dom, så hade jag gjort det många gånger.
82. Haft sex på första dejten: dejta är ett fult ord
83. Krossat någons hjärta: nej eller? Kanske
84. Har någon krossat ditt hjärta: nix,
85. Har du blivit arresterad: naaeej det var väl lite överdrivet
86. Dissat någon: kan hända, punkt
87. Gråtit när någon dött: ja, många många gånger. Sammanlagt ett helt hav
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: ja, ibland. Ibland är jag alldeles för hopplös
90. Mirakel: absolut inteeeee
91. Kärlek vid första ögonkastet: nej, det går inte. Men man kan känna lite 'oho varmt'
92. Himlen: nej tyvärr, tråkig människa jag är men nej,
93. Tomten: han är söt, men finns inte. Fast efter att ha sett 'nu är det jul igen' så tror jag nästan på honom....
94. Att kyssas på första dejten: ja kanske, det funkar ju ibland, hhihi.
95. Änglar: ja.


SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej absolut inte, usch
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: givetvis herregud ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: sällskap, kärlek och julmust.
100. Att posta det här är din 100 sanning: jag förstår inte..


det som är förflutet och aldrig återvänder







hemma i torsby nu och njuter av att inte göra någonting. Tittar på bilder och känner en viss nostalgi.

bad day

Idag har jag varit på väldigt dåligt humör, speciellt imorse. Jag var jättearg på allting, på att mascaran låg på fel plats, att inte min väska hade packat sig själv och att min väckarklocka ringde alldeles för tidigt.
Men direkt jag kom till skolan så blev jag glad igen, är inte det väldigt konstigt? Trots att jag hade hundratals med glosor som jag hade prov på idag, så var jag glad. Känner inte igen mig själv längre, så därför måste jag åka hem idag. Inget annat än Torsby är hem.



åkeeeer heeem





Now I am back on track. Har haft några bloggfria dagar och herrejisses det var skönt. Jag har hunnit med en massa, pluggat på en massa engelska glosor och umgåts med olivisen och johanni. Gick även hem helt ensam i mörkret häromdagen, livrädd för att vara ensam här. Så jag känner mig cool.
Och idag åker jag hem till torsbyyyy, ännu skönare.


matlagningsoutfit




Så fin är jag när jag lagar mat hemma hos henrik.


home again

Nu är jag tillbaka i Karlstad och tillbaka till skolan. Det känns skönt, fast jag längtar efter att få sova länge på morgonen. Men snart är det jul och innan det ska jag antagligen hinna med en vecka utomlands med henrik och julmysa. Så jag klagar inte.
Idag är jag helt själv hemma, känns inte alls bra. Men tror jag ska tvinga olivia att komma och laga mat med mig, jaaaa. För jag hatar att vara ensam hemma, då knakar det helt plötsligt väldigt mycket i trappen... Wierd.


image description


when you held me

Idag är dagen då jag aldrig gick upp ur sängen, stannade kvar där för det var varmt och tryggt. Vi har kikat lite julfilmer, allt ifrån Home alone till Astrid Lindgren's jul. Jag har alltid tvivlat på att jag är 16 år, men jag tvivlar ännu mer på henrik som är fem år äldre. Hihi, godingen.
Och snart ska jag ta mitt pick och pack och åka till Karlstad igen, känns konstigt att det är slut på lovet. Men det går ingen större nöd på mig, jag får ju träffa mina fina fina fina vänner igen. Som jag har längtat.




allhelgona


 

 

Jag köpte ett jättefint hjärta till min farmor och farfar och åkte upp till kyrkogården med. Tände även ljus till mina kära som ligger där. Det var så fint så fint. ♥


julmarknad










Idag har vi som sagt varit på julmarknad, jag och min fina. Det var lika fint som jag minns det från alla andra år, men iår var det extra fint med henrik som sällskap.
Men jag var nära på att börja gråta, de kanderade äpplena var....slut!!! Visste inte hur jag skulle reagera så jag mer eller mindre grät. Ungefär. Så henrik fick trösta mig med en saffransbulle och kaffe. Det var så fint att gå där med min älskling som jag älskar mer än något annat.. Nu ska vi äta rostade mandlar och se på 'ensam hemma'. Maaao, fin lördag.

godmorgon heyhey

Idag ska jag dra med mig henrik på julmarknad. Jag gillar den julmarknaden på Mårbacka, man kan ju köpa kanderade äpplen vilket kan vara det godaste jag vet. Så jag måste köpa med mig ett dussin så jag har något att göra under helgen.
Jag väntar på att henrik ska komma ner med frukost åt mig, henrik har som en tradition på lördagar att jag ska få frukost på sängen. Jag är liksom värd det då och det tycker givetvis jag också. För övrigt, man äter inte frulle utan man äter frukost. Jag avskyr ordet frulle och det är nog ett ord jag aldrig har använt och aldrig kommer använda. Bra, då vet ni det också. Ching ching, stor dag idag då jag ska få möta mina älsklingsäpplen.



I just wanna lay in my bad





Mitt lov har bestått av att fika och sova i princip. Men det är skönt, jag gillar att inte göra något speciellt. Så idag sov jag extra länge och hälsade på mitt favoritmatställe i Torsby och sen träffade jag oliviaaa för en lång pratstund och kaffe. Det var mysigt, jag älskar att prata med mina fina vänner och jag älskar att träffa dom efter några månader. Åhhhå, godnatt sova nu

fin lovdag







Idag har det varit en fin dag på många sätt. Jag och henrik tog en lång och välbehövlig sovmorgon och sen hälsade vi hans familj välkommen hem från semestern med en ännu längre frukost. Vi tittade lite på ännu mera julkalender, nu har vi lämnat pelle svanslös och gått in på Kaspar i nudådalen. Jag har förövrigt varit smygkär i Kaspar sen barnsben, hihi. Hoppas inte henrik läser detta och blir svartsjuk.
Sen har vi hälsat på henriks farmor och farfar och det var ju sååå mysigt. Gillar som sagt gamla människor som berättar om deras liv och deras upplevelser. Så jag åkte även och träffade min mormor och mina kusiner.
Och sen så har jag fikat med min kära syster och papppppii. Och nu på kvällskvisten fikade jag med henriks mamma.
Så med andra ord har jag enbart fikat hela långa dagen och antagligen gått upp några kilo. Men det är det värt. Just nu är allting för bra. Och nu blir det ännu bättre för nu ska jag få sova, mmmmm.

stereo hearts

Imorgon ska jag och henrik till badhuset här i torsby och jag menar, hur ofta får man för sig att gå till badhuset för att bada? Inte så ofta. Och sen ska jag träffa sis vilket inte heller händer så ofta.
Underbart. Eftersom jag har sovit halva mitt lov. yeeh.

frisör

Såhär otroligt duktig är jag när jag rullar curler. Våran uppgift var att skapa en frisyr med mycket volym och lockar och vips, detta blev mitt resultat.
Så nu kan jag rulla curler också, så se så, ring och boka tid. Haha eller så skiter ni i det, för erat eget bästa.

hårfärger genom året







Här ser ni mig, amanda carle i mina fyra olika hårfärger genom året. Jag frågar er inte vilken ni tycker är finast för det bryr jag mig ärligt talat inte om. Hursomhelst så tycker jag själv att jag är finast i mörkt hår, yes.

första november oh yeeeah

Igår såg jag Jägarna för första gången i mitt liv och det gjorde jag enbart för att jag vill se tvåan. Svenska kriminalfilmer är min grej, även fast jag har fått men för livet av dom. Jag är rädd för det mesta och jag vågar knappt sova ensam eller vara ensam överhuvudtaget på kvällen. Så därför ska jag följa med henrik på en handbollsträning ikväll, har ni hört något så knäppt? Nej inte jag heller, måste ta tag i mig själv.
Jag hatar ju mer eller mindre handboll..



från downtown till toppen

När jag fick höra de där orden, de där orden som skar upp alla mina barndomsminnen och alla mina känslor i tusen bitar. När jag fick höra de orden, ville jag inget hellre än att försvinna bort för ett tag, radera bort alla mina känslor och ibland hela mig. Jag ville vakna upp ur mardrömmen som sved som att hälla ett helt saltkar i ett blodigt sår.
Orden som formade betydelsen, det kommer aldrig bli som vanligt igen.
Nej, när ens föräldrar flyttar isär, skiljer sig, blir det aldrig som vanligt. Men det kan bli minst lika trivsamt och fint ändå, bara man tillåter sig själv att tycka det. Bara man lär sig acceptera det nya. Och det var minst sagt tufft att acceptera det, att se en värld som är helt olikt sin riktiga värld, att bli fin. Det tar tid och det ska ta tid. Det är meningen. Och nu har det gått ett år och jag kan inte se något annat än den värld och vardag jag lever i nu. Den andra finns inte, den är inte möjlig för mig. Och det insåg jag tack vare den tid som har gått och tack vare mig själv, för jag tillät mig själv att vara ledsen och vrålförbannad över allt som hände. För tack vare det, så sitter jag här och är nästan kär i mitt liv precis som det är nu.
Jag älskar min mamma och min pappa obeskrivligt mycket men jag inser nu att jag älskar dom mer som personer, när de är isär.
Och det, lärde jag mig också tack vare tiden. Och mig själv. Livet förändras, ens värld förändras och det är det man måste kunna hantera och leva med. Jag är tusen gånger starkare och tusen gånger gladare nu än jag någonsin hade chansen att vara då.





RSS 2.0