Ljuvligt


Om jag skulle hissa någonting idag så är det verkligen söndagar, gud vad jag älskar dom. Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, gick ut på långpromenad, satte mig sen i solen med en kaffekopp och en tidning och nu ska jag göra dom obligatoriska söndagssysslorna. Nämligen inpackning, peeling och en lång dusch. Sen ska jag bara ligga här, i min säng och må bra. 

Älskade söndag säger jag bara. 

Underbara ong
Tb när jag och världens bästa tjej åkte massa karuseller på Marten. Jag är så stolt över henne som har blivit en karusellälskare trots att hon bara är 2 år, hon är sin moster upp i dagen haha. 

Vi kommer ha så roligt på Liseberg om några år, cant wait

Fint liv
Nu har jag äntligen mobilen igen!! Vilken jäkla lättnad. En mindre rolig grej var att alla mina 4000 bilder försvann och jag sitter nu inne med en bild i kamerarullen. 

Jaha vad händer annars då? Jag är en mycket glad människa nuförtiden, livet är så jäkla bra nu. Haha kan inte göra något annat än att skratta åt allt. Igår hade jag världens bästa måndag, hälsade på min fru och Ludde sen blev jag bjuden på tacos. Livet kan ju inte bli så mycket bättre än så liksom. Ja, allt är bra med andra ord. Jaaaa hejdåda

hejsan

 
 
Hejsan. Är det någonting jag verkligen inte har tur med så är det mobiltelefoner, som idag skulle jag uppdatera min jädrans iphone, vad hände då? Jo den tvärdog. Så jag har ägnat hela dagen till att googla, grinat, skrivit till smarta tekniska människor i hopp om att få hjälp och suttit i emmas säng och varit förtvivlad samtidigt som hon har försökt att hjälpa mig. Men nej, den är stendöd telefonjäveln. Så nu sitter jag alltså vid datorn, vilket jag inte har gjort på flera år, känns märkligt. Det är helt otroligt vad beroende jag är av min telebubu, så det kan vara bra för mig att avvänja mig lite.
 
Annars har helgen varit väldigt fin, jag är faktiskt väldigt glad trots min trasiga telefon. bra, då vet ni.
 

Bästa helgen

Några roliga men fasen så slitsamma dagar har passerat. Marten är verkligen något av det roligaste som finns, ja jag är verkligen 12 år fortfarande. 

Men det var inte bara marten utan vår älskade Alicia fyllde 2 år i lördags, stora piga. Det vad i vilket fall som helst en väldigt bra helg, mycket fest, mycket karuseller, mycket mat och mycket sovande haha. Men nu är jag igång och jobbar igen, precis som alltid så tycker jag det är skönt att börja jobba efter semester. Kan vara den enda som tycker så? Japp. 

Fint

Jahaja här har ni lite bilder på min semestervecka so far. Eftersom ingen annan är ledig så får jag underhålla mig själv, vilket inte är min starka sida men måste säga stt det har gått väldigt bra hittills. Hunnit med Karlstad, där jag shoppade, träffade broder, gjorde naglar och mådde gött. Har hälsat på minime vilket alltid är lika roligt och igår åkte jsg till mammsen. Det är så jäkla fint här, jag är verkligen ingen sån som bara kan slappna av och sitta och titta på utsikten t.ex. Men här ni, här slappnar tillochmed jag av, såååå fint. Nu ska jag snart bege mig mot Arvika och luncha med mamma, innan jag åker hem. Idag har jag tänkt att träffa min fru och hennes lilla fis, men det vet hon inte om än haha. Ja hörs da

❤️


Behöver lite sol, en bamse, solglasögon, en pool, ett hav, en drink och musik i öronen. Då mår jag liksom som bäst och då är jag som gladast. 

Lite uppdatering på mitt liv

Det är ett väldigt gnällande över min frånvaro på bloggfronten. Så jag ska försöka göra er lite glada. Jahapp vad har jag för mig om dagarna då? Ja, sen sist har jag haft en liten minikräftskiva, jobbat som i vanlig ordning, varit på endel bilturer vilket nästan är det bästa jag vet, varit på partay vilket också ligger på min top 3 lista. Det var mycket roligt faktiskt, alla utgångar är bra utgångar kan man säga. 

Idag jobbar jag 15-22 i Norge då det är kvällsöppet, så jävla skön tid. Jag kan vara den knäppaste människan som säger så, men jag fungerar faktiskt bäst på kvällstid och mindre bra på morgonen. Jag trodde att jag skulle växa ifrån att vara sådär äckligt trött på morgonen, men det blir fan bara värre. Japp och imorgon ska jag träffa mina svenska kollegor för lite vin och mat. Hör ni vad vuxen jag är? "Kollegor, vin och mat". Trivs inte roligt som vuxen heller, men jag jobbar på det, det blir säkert jättetrevligt. 

Annars kan jag väl bara meddela att efter jobbet idag, så har jag semester en vecka. Kan det bli bättre? Nej det kan det inte. Och om cirka en månad åker jag och min soulmate utomlands också . Livet rullar på bra. Hejdåda. RSS 2.0