Snart så
Det känns lite lättare när jag tänker på att det är första mars imorgon, att jag och Erica låg ute i solen igår utan att frysa, att det snart är påsk och äntligen lite längre ledigt och att det snart är vår på riktigt. Jag är inget fan av vintern överhuvudtaget och denna har varit extra lång och kall, så ja jag är lika lycklig som alla andra när det börjar på att bli varmare ute, jag kan använda mina vita nikeskor och bomberjacka utan att frysa ihjäl. Och så jäkla mycket fräschare man känner sig, sjuuukt.

Annars då Amanda? Nej det rullar på som vanligt, just nu ligger jag i min säng i Norge och är imponerad över att jag är i säng såpass tidigt. Ja klockan är 12, men det är tidigt för att vara här som sagt. Till helgen är jag ledig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att våldgästa Karlstadtjejerna för lite catch-up eller få med mig någon för lite slalom. Jaja det är ju bara måndag och jag drömmer mig fram till helgen.. Bra helg


I helgen stod jag alltså på ett par slalomskidor för första gången på flera år och det var såååå roligt. Jag åt tvårätters med halva familjen och Bill och Bull, drack vin, mådde gött och igår var jag på leklandet. Det var en mycket lugn och skön helg, vilket inte har skett på alldeles för länge. Blivit helt beroende av orange is the new black, vilket jag ägnar all min lediga tid på. Jag drömmer om det tillochmed, inatt satt jag själv i fängelse, blev mobbad för att jag hade blont hår och bruna ögon och fick äta pannkakor till middag, vilket är det värsta jag vet. Ingen härlig dröm med andra ord. Flummigt inlägg som vanligt, nu ska jag fortsätta jobba mig igenom denna måndag, för att sen fortsätta att titta på orange. Härligt liv ändå. 

Detta hår
Detta är alltså mitt hår-år. Glömde lägga till en bild där jag är knallrosa också, sen har jag ju varit ljusrosa också för den delen. Ingen kan väl förstå att jag fortsatt har hår på huvudet? Nej, inte jag heller faktiskt. I teorin ska jag inte ha hår på huvudet heller, så det är väldigt konstigt att jag har det. Igår klippte jag av mig några decimeter dock, eller ja kanske lite mer än en. Det var modigt tyckte jag, det blev så jäkla snyggt faktiskt. Jag trodde väl aldrig detta skulle ske. Men jag trodde inte att jag skulle färga mig varken röd lila, rosa eller blå heller så. 

Men nu mina vänner, nu har jag satt förbud på detta velande fram och tillbaka. Nu ska jag ha den färgen jag har ett bra tag. Har även satt shoppingförbud och redbullförbud. Så nu är det mycket att tänka på för mandis. Får finna mig något annat att slänga pengar på antar jag. Haha. 

Godnatt.

Norgeliv

Tack Norge, för att jag mår så gött när jag är här. Får liksom vara i stallet, gosa med massa hästar, pyssla med det jag tycker om mest, hänga med massa roliga människor och jobba med det jag vill. Idag blev jag bjuden på mat undertiden jag satt och drack vin, det är fina dagar här. Och mina rutiner går åt helskotta varje gång jag reser hit, nu är klockan snart 01.00 och jag har inte lagt mig än. Jaja, sova gör jag när jag kommer till Torsby imorgon. Ja godnatt då, jag har det fortsatt väldigt bra iallafall, ni som undrar det. 

Fin veckaJag har lagat mat till mitt crew, blivit beroende av redbull återigen, varit på afterwork, köpt fina tulpaner, varit ute och härjat som alla andra helger samt överlevt tramsdagen med Erica och Emma. Så det har varit en bra vecka kan man väl säga, imorgon åker jag tillbaka till norgelivet för några dagar. Härligt med omväxling :))))

Gosig
Denna tösen är ju som ni vet det bästa jag vet, även fast hennes favorithobby är att komma och skrämma mig på morgonen tills jag går upp. Hon är ju verkligen så otroligt rolig den där ungen. Och det allra bästa är att det snart kommer en nummer två, en liten plutt till som jag kommer älska lika mycket. Ååååh jaaaa det kommer bli en bra vår

💗


Om någon skulle fråga mig vad jag vill ändra i mitt liv just nu, så är det absolut ingenting. Såklart så ska jag inom en snar framtid förhoppningsvis flytta hemifrån och sån dret, men fasen vad bra jag har det just nu. Nu är det inga som helst frågetecken kring mitt liv. Jag är nöjd precis som det är nu. Jag skrattar nog cirka 50% av mina dagar, för där är jag nu. Jag har så sjukt roligt och jag vet inte riktigt vart det kom ifrån. Det var ju inte alls såhär jag hade planerat mina kommande år när jag tog studenten, jag skulle ju aldrig flytta tillbaka till Torsby igen. Och det är inte skrivet i sten att jag bor i Torsby just nu, det kan ändras typ imorgon om jag känner mig själv rätt. Men just nu är det perfekt. 

Jag är lite allergisk mot såna som skriver hur perfekt deras liv är och visar aldrig baksidan, men helt ärligt. Nu har inte mitt liv någon mörk baksida. Så jag tänker skriva att det är perfekt, för just nu är det faktiskt det. Jag är inne i en sån period och jag hoppas den håller i sig, jag gillar den här Amanda, den glada som kan ligga och skratta så jag bokstavligt talat inte hittar luft, den som gillar att gå upp på morgonen och gå och jobba och den som faktiskt visar den allra bästa sidan av sig själv. Den Amandan är bäst och där är jag nu. 

En bra period som sagt, det är ju för härligt. 

RSS 2.0