Giller dej


Torsdag

Bra dag nummer 2. Handlat så öjöj, det gör mig glad. Imorgon åker jag och mammi hem till Värmland igen, tråkigt men jag saknar min bebis hihi. Bra mammi. Blivit med iPhone också, känns bra. Okej, läsvänligt inlägg


hallå där




jaha hej på er. har inget vettigt att säga, mer än just hej på er. Så vi lämnar det så. Eller ja, kan väl säga att nu ska jag bli ruinerad, ska handla handla handla. Japp. Det var väl allt, hörs när vi hörs då.

new in





en mössa och en ny skinnpaj. Det jag verkligen inte behöver....

fina firren





mer bilder för att göra er avundsjuka. Det är bra att mammi bor här, så jag har anledning att åka till det här.

älskar att våren är här också. Ja, jag mår alldeles ypperligt.

Update, du är bäst

Mår så extremt gött i storstaden med min fina. Hängt i solen, skrattat åt folk, ätit tupp, turistat oss och gjort några försök till shopping. Jag har köpt en ny vårmössa of course, mössor och jag alltså... Jaha nu ska vi försöka hitta hem till mor. Önska oss lycka till tack.


bloopp





är på strålande humör, så nu ska jag försöka först hitta till en tunnelbana och sen ska jag försöka sätta mig på rätt sådan och komma in till stan. Kan gå hur som.

Sen ska vi shoppa, det gör än glad i hjärtat det. Hejdå, ha det fint, tråkigt, awesome, fett, fruktansvärt eller vadfasen ni vill. Bra hajhaj.

hejhallåtja



men se på fasen, är vi överens nu telefonfan? Vi kan väl åtminstone vara det tills min nya telefon är igång som den ska? Okej fint.

Nu är det alltså mandus igen, tack fia för ryckte in och bloggade. Blir så mycket oro i luften bland folk när jag inte bloggar som jag ska.
anyway, det har inte riktigt varit min dag... Missade dock inte tåget men ja resan var ju verkligen den värsta någonsin och så tappade jag ur min 55 kronors nötpåse i äckelsnön. Så gick ju mobilen sönder också.
Aja fick träffa mammi igen efter typ 6 veckor och det känns så jävla välbehövlig så öjöj. Imorgon kommer fiabus wooowii så godnatt.

tjena mittbena vart ska ni ojojoj låter jätteskoj

hallå alla.
först och främst ska jag berätta att carles mobil är trasig. jag har inga detaljer om detta (vet ej vad som felar, vad som fungerar och inte osv..). den är bara trasig, helt enkelt.

sen tänkte jag ta upp det här med hennes åksjukeproblem. ni vet det här med tåg, att det finns olika platser. man kan antingen sitta vänd åt rätt håll, eller åka liksom baklänges. oftast får man sitta var man vill, men när man bokat biljetter för en längre resa får man en bestämd plats man ska sitta på, och då ska man ju sitta på den platsen. carle då, som blir åksjuk av att åka baklänges fick såklart en sån plats. det blev alltså en jättejobbig resa, hon höll på att spy och fick leta efter en påse. resan var inte bara jobbig, den var den värsta någonsin, tydligen. bra, då vet ni det.

annars mår hon bra, befinner sig i stockholm hos lena. på tal om stockholm och lena, ikväll bestämde jag mig för att åka dit och hälsa på. ganska spontant men det blir alltid bäst då. 07:43 imorgon går mitt tåg och jag är framme vid 10:35, redo för massa shopping och catch up med min fru som jag inte träffat på snart en vecka. allt för länge.

ska också berätta att carle är klantig. japp, det var det. Inga specifikationer och ingen speciell händelse behövs, alla vet att hon är det.

idag hade hon problem med autostavningen som finns på de flesta av dagens telebubus. helt plötsligt fick jag ett meddelande där det stod "huggorm". det var inte det hon skulle skriva, minns tyvärr inte vad hon egentligen ville säga. sen skulle hon skriva "moahaha" lite retsamt, hennes dumma samsung ändrade det till "mohammad", vilket blev väldigt fel. hon skulle sen skriva "sörru", det blev "Sören". jag har med andra ord haft lite svårt med att förstå henne idag...

the stalker of 2011 är tillbaka också, men det behöver vi inte gå in närmare på. tack finisar, för att ni fortfarande klickar er in på carles halvkonstiga blogg. det vore tråkigt att skriva här om ni inte gjorde det. kram från er favoritgästbloggerska.


Jag gjorde det igen...

 
 
Jag missade tågfan, så nu får jag vänta till imorgon bitti för att åka till karlstad. Orkar inte med mig själv, godnatt...

haha orkar inte





Överträffade mig själv genom att köra så jävla bra med pappi förut. Lite stolt givetvis, 75 dagar kvar.. Nu får du dra fingrarna ur amandus och lägga ner dig.

Om 1h åker jag till Karlstad med fetaste resväskan för att imorgon dra till mammaaaa och Stockholm! Det sitter fint just nu det.

det var en fin tid

 

-

 
 
tatueringar och katter är liksom för mycket mig just nu. Vill nog ha en katt på armen, ja gud så naawigt det vore.
 
 

jag har som vanligt ingen bra rubrik




vad det än är som har kommit in i min kropp, någonting är det för jag kommer på mig själv genom att sitta och flina jämt och ständigt. Låt det stanna kvar bara, ja.


här får ni dagens manda




idag är en sån dag då jag inte vill möta min egen spegelbild. Därför drar jag mössan för ögonen och ball som fan.

sjuk kväll hallådär




på helger ska man inte se på barnfilm tydligen, så Erica den pinglan kom och hämta mig, spontanutgång som blev hysteriskt rolig. Ska sluta att underskatta Torsby. Borde sova, sova sova sova men först ska jag se en barnfilm. För det måste man.

Jag och Våfflis var taggade på att komma hem tidigare idag? igår? jaja skitsamma godnatt sa jag.

ja

Hemma i torsby och är ensam med en katt och en hund. Det är läskigare att vara ensam i ett läskigt hus än i min lilla lägenhet, ja det är det. Så ikväll blir det ingen skräckfilm inte, ska tända varje liten lampa i hela huset och titta på barnfilmer samt sova i pappas säng. Lite lyx.
 

-





galet - med Sofie Sommer

haha




jag lär börja det här inlägget med ett haha. Så haha. vet ni varför? för jag skrev så otroligt dåligt på provet jag hade idag, jag övervägde många gånger att riva sönder dreten. Politik är ingenting för mig och kommer nog tyvärr aldrig att bli. Mina svar var så dåliga och så roliga så det var ju nästan oförskämt av mig att ens lämna in det.

men okeeeej, nu är det lov och det är jag så jääävlans glad för. Imorgon åker jag till Torsby och på tisdag far jag till mammi och Stockholm. Varför skrev jag "far"? Åker säger man.. Blev förövrigt bjuden på lunch av sis, så det är en bra fredag.
Ikväll ska jag ha kul. Woopsihoppsi hejdå en liten powernap får det bli nu. Godmiddag.

såhär söt är jag idag




nu ska jag ha min första klippkund som jag inte känner, sen ska jag göra ett prov och sen har jag lööööv.

just nu vet ni





fröken uppmärksamhet ska vara med mamma även på toa. Fy. Hur har jag uppfostrat dig katt?

nu är det lite jobbigt

denna vecka, månad eller ja kanske år har jag haft otur med allt. Eller kanske har jag gått och blivit en riktig klant. Vet inte. Men enbart denna vecka har jag ramlat två gånger, slagit upp en dörr på min fot så jag säkert bröt den, ja det gjorde jag. Tappat bort mitt bankkort. Tappat ut hela kakaopaketet på golvet. Och slagit sönder en vas.
En tant plingade även på igår och sa att jag skulle betala 50 spänn för att jag inte hade vikt mina mjölkpaket när jag slängde dom, hur töntigt är inte det? Och hur vet hon ens att det var jag? Bööh. Tant.
 
Har även gjort sönder mitt badkar när jag skulle byta en glödlampa. Jag stod på det och bangpang så gick det sönder. Och så tappade jag min tvdosa i skurhinken. Så nu har jag ingen tvdosa och det är jättejobbigt.
Har det kommit in en liten Victoria Lind i mig? Vickan försvinn isf. Det är lite halvjobbigt. Nej det är fasen heljobbigt. Tack nu ska jag försöka hitta min bankkort, så jag kan köpa nytt kakao och en ny vas kanske. Och en ny tvdosa..
 

millaaaaa




den här typen kom och hälsade på mig. Hörde ett skrik utanför och ja, det var hon som ville in för en kaffekopp. För två år sen hade jag aldrig pratat med människan och för ett år sen var vi sambos. Att flytta ihop med henne var det typ roligaste och bästa jag har gjort.

Jag saknar att bo med dig milla, för det är inte lika roligt att dricka te utan dig. Och nu har jag ingen att döda oinbjudna djur med. Har inte så mycket oinbjudna djur, men om jag skulle ha haft så hade det inte varit lika roligt.

hejjejehejejjeje








Idag har jag varit ledig, vilket betyder att jag sov alldeles för länge. Men det betyder också att jag tog en långpromenad istället för en kortpromenad. Jag gjorde även lyxgröt med bär och kokos.
Har även hängt med en ful människa, som ni ser ovanför. Ja hon är singel. Ja, ni kan höra av er till mig om ni vill ha hennes nummer. Och ja Våfflan sitter på bordet och nej det får hon inte.
Och jaaaaaaaa, jag och min bror är lika, det får jag höra typ varje dag. Och ja jag har klippt honom, och jaaa det blev jättefint.

hihi nu slipper ni fråga allt det där.

såhär ser jag ut just nu






jag har tappat bort mina bloggkunskaper. tänkte bara säga det. Hehe hejdå


oh fuck you monday





det är måndag och jag är trött och hungrig som i vanlig ordning. Är hos grannen och hänger, ser på Eva och Adam. Haha jaha, det var ju ett väldigt nödvändigt inlägg. ja, ni bryr er.

såhär mamma ska jag göra

 
 
japp jag ska fylla min arm med en massa fint. för det är typ det snyggaste jag vet. mamma kommer bli så stolt.

gud sö fint




Titta vad vårigt och fint jag har det. De lever än också, de där blommorna..

hejhej söndag




hoho hej på er. Jag vaknade för 27 minuter sen, alldeles för sent men det är fasen söndag och väldigt okej ändå.
Idag blir min plats sängen, datorn kommer vara min vän samt mina skrivarkunskaper. Ja, ta tag i den där feta uppsatsen nu Amanda.

Om en vecka är det lov och då ska jag och våfflis hem till Torsby. Och så ska jag äntligen till mammi några dagar. Ja gött gött. Och om 4 månader ska jag äntligen bli fadder till en liten goseunge någonstans. Det känns bra i hjärtat.

hej Elise






Idag är det en bra dag, har ätit mango och druckit kaffe. Och luktat på mina tulpaner.

Blommor alltså, jag har blommor på mitt bord, det händer inte allt för ofta. Och ni alla vet ju varför.

dagens facelook




nu fick ni humörbild och en facelook ändå, dagen till ära. hihi.

dagens fyra




På den här bloggen får ni ingen Dagens Outfit eller Dagens Makeup eller något sådant trams. Istället får ni Dagens Kylskåp. Kom fram till att jag måste handla. Har inte ens mjölk till kaffet. Och inte kaffe till kaffet heller för den delen.

Har sytt slöja idag också, det sög för jag är ingen syfröken. Raka förövrigt av mig min nagel förut också, nej det var inte meningen, skulle träffa benet. Ni får ej någon bild för då spyr jag, tål inte såna saker. Vet att ni gärna vill se annars men. Ahja, ska våldgästa grannen nu. Nej handla mena jag ju givetvis.

blööp





min fjortonde februari blev väldigt bra trots att jag avskyr den här dagen. Ätit god mat och ätit godis (!!!!) med mina två pinglor. Pinglor, där kom det igen.
Godiset var jag så himla värd, det smakade namnam också.

Avslutar med vampire diaries som alla andra dagar, hihi.

enda vettiga idag




det enda vettiga jag har gjort idag är färgningen på fiabus, som förövrigt åker till Thai i tre veckor imorgon. Kommer ej sakna dig, thihi.

Jo kommer sakna henne lite, för nu måste jag gå ut och gå 06.30 helt själv och det är ju jobbigt. Jobbigt är det också att jag enbart har en halv mjölkliter och en apelsin hemma. Inte okej. Jag önskar mig en man som lagar mat åt mig i allahjärtansdag present. OKEJ?! jättebra mina fina vänner, jättebra

idaaaaaag



är på strålande humör även fast bilderna ovan säger det motsatta. Jag var hungrig då och en hungrig amanda är ingen bra amanda.

nu ska jag nörda och plugga och sluta tänka på hur gärna jag vill ha en vaniljsemla ifrån Wiener en trappa ner.

pics







saknar kameran och kreativiteten, dret när försvann den?

ingen fick röra oss





idag var jag i skolan i 22 minuter för att göra ett prov. Har handlat och lunchdejtat med sofia, sett ett avsnitt av vd, bytt outfit tre gånger och klockan är enbart 11.43. Så nu ska jag sova ikapp timmarna jag missade inatt och sen ut och gå med Kent i öronen. Det mina vänner, är lyx det.

4 veckor




imorgon har det gått 4 veckor av bikinigrejen jag och Sofia dolar med. Eftersom jag bara mår bättre av det så fortsätter jag tills, ja vettefan. Tills jag vill ha en makaron eller något. Eller tills jag är för trött för att gå ut och gå på morgonen.

ni borde prova morgongrejen, jag somnade på lektionerna innan och gick upp en kvart innan bussen gick. Nu är jag så pigg så man nästan blir lite rädd. Ahja, skitsamma prova bara eller prova inte, you pick.

hår

 
 
 
att jag ens har hår kvar på huvudet är ju ett under. Mörk till ljus till vit, till guld, till brun, till svart, till rödbrun/lila whatever, till ljusbrun och nu slutligen blond igen. Man ska ta hand om sina hår, har jag lärt mig nu när jag har gjort halva min utbildning. Jag borde lyssna på det själv.

dröm

 
 
jag drömde väldigt konstigt inatt. Jag högg halsen av en kriminell galning som var ute efter mina kuddfodral. Sen var jag en ganska framgångsrik revisor mitt i allt, jag var även kompis med Carola tills hon fick veta att jag var en mördare. Då adopterade hon bort min hund och pratade aldrig mer med mig. Det kändes inte som jag sov, för jag minns verkligen allting in i minsta detalj.
 
jag vill varken vara en revisor, eller kompis med Carola så det var väl tur att det var en dröm. Inte en mördare heller för den delen.

trumma trumma

 
 
att plugga på företagsekonomi en lördag är lika tråkigt och värdelöst som melodifestivalen. Lär att göra någonting åt eländet, därför drar jag nog och har kul med fia idag igen. Kapitalbehovsbudget och ränteinsatsen, ni får vänta till imorgon, ni är inte värd min tid idag. Bööööööh.

crazzzzzzy




idag är jag väldigt trött, sådär trött så man knappt orkar lyfta sig själv. men efter tre kaffekoppar och jag känner mig ganska på topp ändå. Fredagar ska man sova klockan 21.00....

kvällen igår blev alltså alldeles för sen för en Amanda på en fredag, den var sjuk men också otroligt rolig. Haha gudars. Fjärde kaffekoppen nu och jag kanske även orkar klä på mig och gå ut och gå.

crazy night


























torsby kan vara rätt kul ändå. ja godnatt.

mina blommor

 
 
Ett tips, snart allahjärtansdag och jag vet att ni alla tänker skicka ett blommogram till mig, men jag tänkte bara säga, don't do it. Jag kan inte ta hand om blommor, alltså jag kan verkligen inte. Blommorna på bilden var ifrån en början jättefina och färgglada. Jag fick dom i inflyttningspresent av sis men direkt dom hamna i mina händer deppa dom ihop totalt. Fick även en orkidè av mammi när jag flyttade andra gången, den dog också ganska snabbt. Googlade, en orkidè kan hålla sig i flera år om man tar hand om den. Det gjorde inte min då.
 
Har en massa erfarenheter av blommor och alla har slutat på samma sätt. Så ge mig ett hubbabubbapaket eller något istället, för det kan jag iaf ta hand om.
 
Okej? Bra broes

hello babe

 
 
goddagens. Stavas det med två d? God dagens eller go dagens. Hmm orkar inte, ni fattar nog att jag säger hej.
Jaha vad händer i mitt liv då? Jaa, sitter i Torsby för tillfället, länge sen jag var här för att stanna över helgen. Ska ut ikväll och träffa mina torsbypinglor. Varför säger jag pinglor till allt och alla? Sa pingla till en tant som ramla vid bussen i veckan. Jag bara ' nej men åååh pinglan då..'. Måste sluta med det där, nog för att tanten såg pigg ut för sina säkert 90 år, but still mandis..
 
Ni får en bild på min pojkvän också. Drömde helt ärligt om honom inatt, its a sign. Tack Fia för ditt fina inlägg igår, tack själv pinglan. hehe.

Feb. 07, 2013

hej. tack för att du är du.


ett familjeporträtt




haha är inte så mycket för ord idag.

plock


















sö roli



Nrj's wakeup call är ju bland det roligaste jag vet. Mitt skratt blir liksom ett stort vrål när jag lyssnar på det. Detsamma med Fias fatboothbild. Skrattar varje gång jag ser den, vilket är ganska ofta eftersom jag har den som bakgrund på mobilen.

såkallade bars

 
 
 
 
Kolla våra fina muffins/bars/klet/röra/whatever vet inte vad jag ska kalla det. Gröt är ett nog ett passande ord, gröt i muffinsformar. Yummie.
 
Jag är lite halvbitter just nu, våfflan bajsade nyss på min köksmatta. Besviken mammi, man gör inte så. Och jag hade ingen polotröja som jag kunde dra över näsan, så ja jag är bitter. Hoppas ni förstår.
Fick sommarjobb idag helt huxflux också, det är ju ett tecken på hur duktig jag ändå. Så jag är nog inte så bitter trots allt, okej nu räcker det amanda för idag. Japp hejdå.

blööp











det har varit en fullspäckad dag. Jag agerade fotograf åt fiabäbbe, varit ute på promenix, bakat, hälsat på bror och pluggat. Jag äger. Och ikväll ska jag kära ner mig i säsong två av Vd. Can't wait

hej hallå tjena ching





dagens fan vad bra! - att jag lagade mat, den såg jätteäcklig ut och var ännu äckligare. Men jag lagade iaf.

dagens frisör - olivia klipper mitt hår just nu, är helt allvarligt livrädd.

dagens dryck - kaffe och jag är bästa vänner, idag och alla andra dagar. och kvällar. och mornar.

dagens wow - ja det var väl att jag lagade mat det. alltså lagade på riktigt! mikron fick vila idag.

dagens borde - bli seriös.

dagens whatever - kastade alla mina kläder under sängen. effektivt sätt att få det städat snabbt.

dagens hehe längta - ssssssummerburst och mamma.

dagens facelook





otroligt effektiv




storstädat idag med Bon Jovi och mina rosa älsklingar.

nu skulle jag behöva lite av det här

 
thai och barca, de två bästa resorna någonsin.

lite söndagsbitter sådär

 
 
 
- det är iskallt i min lägenhet och det gör mig ledsen.
- har sovit typ 2 ynka timmar inatt.
- det gör mig arg.
- så jag gick ut och gick typ halv nio. sen somnade jag i 30 minuter och sen gick jag ut och gick igen.
- jag är rastlös och jag har kommit in i en period då jag tänker alldeles för mycket.
- känner mig ledsen, tom och vilsen. kan bero på att jag inte har sovit, eller för att det är söndag helt enkelt.
- jag blev våldgästad igårkväll av tre onyktra människor.
- det var roligt. sen kollade jag vampire diaries hela natten i stort sett. Och nu har jag gått och blivit förälskad.
- i en vampyr. nu igen...
- nu ska jag bada sen ska jag sluta att vara depp och bitter och gå på bio eller nått.

matbloggerskan här igen tja




när det är lördag får man äta gott även när man typ bara äter fågelfrön. så därför gjorde jag denna ljuvliga grej. Kesella kiwi och cocosflingor. det smakade smarre smaskens det.

9 dagar kvar nu. sen ska jag äta en sur godis eller två.

06.27





karlstad är fint på morgonen också. sitter nyss och avnjuter en gröttallrik och kaffekopp, skämta bara gröttallriken tvingar jag i mig, inte gott.

idag lång dag i skolan sen kommer ems! looovely

RSS 2.0