dag2





fin och kall dag. Shoppingen idag gick bättre, så nu är jag lycklig i hjärtat. nu ska det käkas sen dra på standup, ska bli intressant

Stockholm





åhejåhej. det har varit en lång dag, med försök till shopping som blev misslyckat, pizzahut deluxe, varit inne på världens galnaste halloweenaffär.. okej kanske inte är så galen, men jämför man med Torsby coops utbud mot detta, så var det galet.
Varit på James Bond nu på kvällskvisten också och hör och häpna, jag gillade den!
imorgon väntas lite seriösare shopping och kanske lite Stand Up.
Love it

mammi och storstan imorgon

 
inte packat väskan än, orkar inte. Jag är dålig på det och så är det tråkigt, nonono. Imorgon 07.27 åker jag och bror iallafall ner till storstan. Jag ska shoppa och bara mysa runt, gå på bio och försöka hitta några coola halloweenstufs. Vi hörs väl när vi hörs. 

kattvakt



jag och Henrik agerar kattvakt denna måndag.

bra kväll tja















bilder från gårdagen, det var en mycket rolig förfest sen när vi gick ut blev det alldeles för kallt.
idag har jag ätit pyttipanna två gånger, sovit i flera timmar och sett två filmer, somnade dock till båda. bra dag.

lite gladare

Såja, tröstshopping deluxe


skitdag



idag har jag ganska mycket att göra, speciellt när jag hade kommit till Torsby, och så gick det bara två tåg. självklart missade jag det tidigaste, nästa går 20.00. Självklart ska detta hända när jag verkligen inte har tid med det och dessutom har jag aldrig missat ett tåg förut.
Får helt enkelt börja festen i Deje Sporthall där jag är nu, fråga mig helst inte varför. tack.

några från veckan










att åka tåg

Att åka tåg är någonting ganska speciellt, inte så roligt egentligen men just idag är det ganska roligt. För jag sitter och lyssnar på sjuåringar som pratar om hur en av dom har lånat sin mammas bh och snodde även hennes ögonskugga, fast hon verkligen inte fick. Hennes mamma blev arg. För hon var för liten för att ha smink. Förstår mammi, de är verkligen för små.
Tjejen bredvid mig snarkar och har en väldigt rolig sovställning, hänger framåt med huvudet sådär ni vet och så rycker hon till ibland med snabba rörelser. Jag tror hon kommer få nackspärr ikväll, det där ser inte alls bekvämt ut. Endel är duktiga och pluggar, ser inte alls roligt ut. Det tycker nog inte de heller.
Framför mig sitter en kille som har en alldeles för stor grov lös i käften, han kan inte ens skratta med sina vänner för då åker prillan ur. Sånt tycker inte jag är så värst attraktivt.
 
Och så sitter jag här, med datorn i knät, headset i öronen och en påse naturgodis bredvid mig som jag stoppar ner handen i titt som tätt. Det är ett irreterande ljud det där prasslet. Folk stör sig säkert på mig också, det skulle jag också göra om jag satt mittemot mig själv. Hatar prassel. Och nu känner jag att jag är väldigt dryg, så ska nog göra som flickan bredvid mig, få nackspärr. Natti.
 
 
 

don't you worry child

påväg till mitt torsby igen för lov. Stannar bara där ett dygn cirka för imorgon åker jag tillbaka till karlstaden för myskväll med fina och sen tillbaka till torsby för lite partay.
 
I mellandagarna åker antagligen jag och fisan till london baby, för shopping och utforska Primark, Big Ben, Golden Eye, victoria secret, sjuvånings Topshop och allt det där som alla pratar om. Vet att ni blev väldigt avundsjuka nu.
 
 
 

tisdag

 
Om en vecka åker jag och bror och hälsar på mamma i stockholm. Det ska bli skönt att dra på en minitripp, så mysigt. Älskar stan.
Annars då? Vad har jag mer planerat under lovet? På lördag ska det firas halloween, ska va grymt fulsnygg och ha roligt med mina fina. Sen ska jag sova! Gud vad jag längtar efter att få sova utan att någon ska få störa mig. 
Åh, ska nog ta en tupplur nu också till min maria montazami ska underhålla mig.
 
 
 

dåliga vanor

Tillbaka i karlstad efter en helg i torsby. Fick äta pappas mat och mysa i soffan på kvällarna, såg tre Johan Falk filmer och var en bra flickvän som följde med och tittade på handboll. Så såg min helg ut. Nej förfan, var ju på hockey igår också. Och har lyckas bli sjuk igen. Så ligger det till.
På fredag är jag troligtvis ledig och då tar jag lov. Ska bli så skönt, speciellt att sova. Jag är så sjukligt morgontrött så det är fan pinsamt. Jag tänker varje dag 'imorgon ska jag gå upp tidigt och göra mig iordning på riktigt samt äta en stor och nyttig frukost, koka kaffe och gröt och namnamnam...'. Och så ringer denna jävla väckarklocka och jag stänger av och sover vidare. Sen är det 20 minuter kvar tills jag ska dra och så ser jag förjävlig ut överallt och lika hungrig som dagen innan. Så är det med det. Japp.
 
Koka kaffe, ta ett långt bad och plugga. Yeah fin kväll.
 
 

bästa fina frisörtjejer


bitch

Idag åkte henrik hem för jobb igen, det är nog ganska skönt för honom tror jag för han måste göda mig för att jag inte ska bli grinig. Det är näst intill pinsamt vad grinig jag blir i hungrigt tillstånd. Det behöver inte vara någon nobelmiddag för att jag ska bli glad och go dock, behövs bara en varma koppen eller en mandarin då och då. Men ibland har man inte varken varma koppen eller några stackars mandariner och då...då förvandlas jag till en skikande bitch. Det är verkligen så. Haha gud mår illa av mig själv.
men nu har jag nyss avnjutigt en tallrik med mannagrynsgröt, ett hårtbröd och en mandarin. Så nu är jag jätteglad. Tur för fia det, ska nämligen åka in till stan för att träffa henne nu.
 

dagens facelook haha


en salig blandning

 
 
I helgen ska jag åka till Torsby, äta pappas mat och umgås med emma. Emma ser du det här, vilket jag vet att du gör så får du göra kaffekokaren redo och så kan du väl baka något, du är ju liksom kock snart.
Känns som jag inte har varit i Torsby på evigheter, ändå är det bara två veckor.
Men jag trivs här i Karlstad, gillar att kunna andas, att ha mitt eget crib.
 
Förövrigt vill jag hitta en fin spetskjol som man kan ha till en mysig stickad tröja och ett par prisvärda skinnstövlar. Har inte råd egentligen, verkligen inte. Men jag är värd lite fina kläder tycker jag. Jag blir ju så glad av sådant.
Ikväll ska jag träna på Friskis också, det ska bli härligt. I åttan och nian var jag på varje pass, vilket var 5 gånger i veckan. Jag älskar den träningsformen och det ska bli så roligt att prova här i stan också. Så det ska jag göra ikväll

den klassiska svinryggen





själv tycker jag det är Svinfult med svinrygg, speciellt såna strama som jag har gjort på bilden. men fan vad populär den uppsättningen är. Första gången vi gjorde det idag och ja..sådär såg min ut. Svårt var det också.

måndag

Alttså nu har verkligen hösten kommit hit, den där äckliga hösten för den fina hösten älskar jag. Men den som är nu....när det är mörkt när man vaknar, regnigt, kallt och äckligt. När den hösten kommer vill jag bara sova, hela tiden. Jag blir otroligt trött, igår somnade jag halv tio och sov även idag när jag kom hem. Inte speciellt okej. 
Någonting positivt med denna måndag var att jag slutade skolan 11 istället för 17.00. det kallar jag okej. Jag är värd ett varmt bad, i mitt alldeles för lilla badkar. Får liksom ha benen raklång på väggen. Ska man liksom behöva vara Ällen Hansson för att få sig ett bad??
 
 

favoriterna



det var en mycket fin lördag igår. mina två fina kom på besök, myste lite tills vi sen gick ut och åt på Mongolian. rekommenderar så starkt! sen busade vi lite tills vi gick hem och skrattade.
Idag slösade jag lite pengar på rean, känns så himla värt att köpa en stickad cardigan för 99 när ordinarie kostar 499. Hade säkert varit fin utan den men..eller nej det hade jag då fan inte.

nu fortsätta mysa i soffan och invänta solsidan hihi

lördag



fått min andra blomma för denna vecka. sist jag hade en blomma gick det åt helvete.. men det är så fint så jag ska verkligen försöka ta hand om denna. Städat har mamma gjort också och köpt frukost. så det är ganska bra med mig. snart kommer även syster och i eftermiddag får jag Torsbybesök av Erica. Fin lördag


fredagsfin






right now i salongen

klippning, slutar 12, dricka kaffe, städa, sova, möta upp mammi ♥ sen ut och äta.

ett sådant test

Hur gammal är du? 17 år och någonting
Vilken klass går du i? HVFRI11 frisörtvåan alltså
Höger eller vänsterhänt? Höger
Är du ofta seriös? nej det vore väl dumt att säga
Gillar du att kramas? Beror på vilket humör jag är på förstår ni
Hur många biologiska syskon har du? 2
Har du utländska föräldrar? nej, men man kan faktiskt tro det
Saknar du någon just nu? Jaa, saknar alltid.

Mjukisbyxor eller jeans?  helst mjukisbyxor för det är så jävla gött, men ack så jävla fult. så jeans då

Bada eller Sola? Bada fast jag solar nog mer än vad jag badar
Har du fräknar? nej men jag vill ha!!! så himla sött.
Favorit godis? naturgodischips, djunglvrål och nappar
Anser du att du är stark? Jävligt stark må jag säga
Är du kittlig? verkligen inte......
Vad heter/hette din första seriösa kärlek? Henrik
Älskar du honom fortfarande? Ja, det vore väl illa annars
vad har du för mobiltelefon? samsung galaxy s2, en ganska trasig sådan. hehe så skräll mig
Har den kamera? japp
Vad har du på dig nu? björnborg trosor och henriks cheap monday t-shirt. skitgött.

Vad säger du ofta? fan
Hur mår du? mår ganska bra, från och till dock.
Vart gjorde du senast illa dig? hövve, ramlade i badrummet och slog i huvudet i badkaret i tisdags. väldigt klantigt.

Vem kramade du sist?  antingen sofia, emma eller sofie. minns int
Vilken vän vet mest om dig? Fia, Emma, Erika
Hur gammal vill du vara när du ska få ditt första barn? 23
Vad kan du inte leva utan? mobil, pengar, mat och alla runt omkring mig
Tänker du gifta dig? Ja
Är du förlovad? men nej
Har du något fint halsband? har jag nog någonstans
Är du bisexuell / homosexuell? nej, väldigt heterosexuell. haha det lät ju sisodär det också...

Vad har du gjort idag? sovit, varit ute och gått två gånger, haft mina hönor här, pluggat. saknat
Vad åt du senast? En kesomacka
När duschade du senast? låg i ett bad för cirkus tio minuter sen, det var gött dä
Vem ringde dig senast? En försäljare, blev väldigt arg och la på. Tölmaja
Vilken låt lyssnar du på nu? Ingen, tv4 vädrets intro bara
Gillar du någon? Ja
Isåfall, vem då? det är ju för många för att ens försöka skriva ner här
Vad ska du göra idag ? intressera mig, dricka te, sova
Vad gjorde du igår? Var med Henrik, var ute och gick, var arg, åt tacos och gjorde några tappra försök att plugga
Om du fick välja, sommar, eller vinter? Sommar herregud
Tycker du att det är okej att ha killkompisar? men herregud ja
 
 
Vad heter din bästa killkompis? Henrik
Vad gör du just nu? tittar på tv4vädret, ska bli ganska mycket moln på den sydostra fronten.
har du spotify? ja
har du webbkamera? japp
va det här testet kul? skitkul verkligen!! varför gör jag inte sådant oftare?!?!?!

just nu saknar jag





112 på liv och död blandat med mitt projekt. Tänkte jag laga mat snart, vilket jag egentligen inte orkar. vart är henrik när jag behöver honom?? äh får bli körv å mos trör jä.

myset

 
 
 
ledig i två dagar och det har varit så fruktansvärt skönt. Igår kom henrik hit och vi myste till det med tacos, namnam. Hann även med att plugga lite, en ikeatripp för lite köttbullar och mos och handdukar för 3kronor styck, perfekt för en student. Var även ute och gick i underbara vackra karlstad.
Idag var jag värd en lång sovmorgon så det tog jag. Min favoritgranne är här och pluggar och snart kommer även resten av mina favoriter hit. Statsvandring väntar!
 
Måste verkligen börja med mitt projekt om ätstörningar nu, måste måste måste. Så hejdå, sluta störa mig.

kärleksfull

 
 
vilken underbar tisdag. Är på så bra humör, är sådär gosig ni vet då jag bara vill berätta för alla hur mycket dom betyder för mig. Så klyschigt. 
Jag har haft en bra dag i salongen och ännu bättre när jag kom hem, varit ute på en långpromenad med julmusik i öronen (?!) och haft henriks mamma på besök. Så mysigt att bara sitta och prata med henne. Go så. 
Haha ni hör väl själva hur kärleksfull jag är idag, helt sjukt. Ska ringa till pappa snart och bara prata med honom. 
 
Och på fredag kommer mamma och hälsar på mig!!!! 4 veckor sen jag såg henne. Gud. Vad blev det här för inlägg? 

nöjd

Jag är ganska nöjd med min tillvaro nu. Det känns skönt att jag äntligen har lärt mig att vara själv och t.o.m mår bra av det. Jag trodde aldrig det skulle hända, då min ensamtid var det värsta som kunde hända förra året. Nu bor jag mer eller mindre helt själv och det går hur bra som helst. 
Jag tappade bort mig själv förra året och det gjorde mig så ont, njöt inte alls av det jag hade eller det jag gjorde. Nu är jag väldigt nöjd och jag mår väldigt bra här i karlstad. Trots allting som har varit nu det senaste så mår jag ändå bra. Bra, då vet ni det alla som är nyfikna. 
 

Blir alltid lika glad av denna bild


lycklig

 
när jag ser den här bilden fylls min hjärna med tusen tankar blandat med tusen känslor. Det var en fin dag det där och det lyser verkligen om mig. 

lägenheten

 
 
här är då lägenheten, plus hall och toalett då förstås. Är så himla nöjd med allting, nu är det bara tvbänk och lite tavlor som ska upp. wiho

gud så fina minnen

 
norlings bilder
 
Tre bilder från i nian, det var en rolig tid som det hände så extremt mycket i. Många utekvällar med mina absoluta favoriter, spanien, dans, härj och så blev jag ju kär också. Haha hur fan ser jag ut på sista bilden? Ja. ni får ursäkta.
 
 

pics

 
En karlstadpromenadsbild och en torsbypromenadsbild och sen två bilder från igår. Det var riktigt roligt, det gjorde sitt kan jag lova. Är så himla trött nu. bra hejhej.
 
 

höst

om typ tre veckor är det höstlov, då ska jag åka till mamma och bara va. Påtal om höst, vilken extremt fin sådan vi fick. Det är ju typ den finaste årstiden som finns, när det är sådär orange/gult/rött/brunt typ. 
Förövrigt så är jag så extremt ful idag, har nog aldrig sett mig själv såhär ful. För igår var jag ute en sväng, somnade med sminket på, sket i att jag hade hårspray och skit i håret, sov ändå utan att kamma ur det. Ja ni förstår väl själva? Vill ni se en bild på mig i detta nu kanske? haha nej, tänkte väl det. Så det skippar vi. 
Nu ska jag ut och gå i det där gul/orange/röda vädret. 
 

inspo

 
 
Med risk för att få höra att jag är så 'vuxen', men fyfan vad jag älskar inredning. Vill bara göra allt nununu. Köpa hus på landet och rensa rabatter. Okej...skoja. Men ja. Lite inspiration till mig och alla andra över 30. 

hårhistoria

 
 
 
 


 
 
Egentligen är jag ganska mörk, fast i sexan började jag slinga mig ljusare och fortsatte så till förra hösten. Jag kunde inte tänka mig att bli mörk, men så gick jag in på en drop-in salong och gjorde det. Jag hade en ganska mörkbrun färg med lite nyanser med rött i. Sen skaffade jag hårförlängning som jag älskade. Färgade mig då ännu mörkare, näst intill svart men även där med inslag av rött.
I somras någon gång började jag slinga mig igen, så då var jag typ ljusbrun/orange/mellan någonting. Och för någon vecka sen klippte jag av mig allt slitet, så jävla underbart! Och nu har jag slingat mig ytterligare 2 gånger så nu är jag ganska ljus igen. Vill bli som solglasögonbilden. 
Har även haft lugg under det senaste. Hår är bara hår, det växer ut. Och man bör klippa av det slitna tycker jag, alltså det ser så himla mycket fräschade ut om man kapar av de slitna topparna. De blir ändå bara tunna och bleka, usch. 

japp

På söndag börjar säsong 3 av Solsidan, det gör mig så lycklig. 'en sockerbagare, hen bor i staden, hen bakar kakor...' 
X-factor är bättre än Idol.
Hösten är den absolut skönaste årstiden. Frisk luft och så mycket fina kläder. Och fan så mycket mys.
Jag sitter här i min ensamhet och äter fruktsallad med Kesella. Yummie.
Varför känner man sig alltid förföljd i mörkret?
Johan Falk är den bästa svenska kriminalfilmerna lätt. Och Joel Kinnaman är helt ok. Hehe.
På fredag ska jag äntligen få dansa och skratta med torsby. Hohohoh.
Och förhoppningsvis få träffa min älskade mamma. 
Jag hatar när småbarn glor. Jag vet att barn gör det, men jag klarar verkligen inte av det. 
Jag längtar efter jul och mina kanerade äpplen. nomnom.
Nu börjar mitt tisdagsnöje Maria Montazami. Så hej.
 
 

glad helt enkelt

Lakritste och scones. Klipp och färgning. Sofia och Olivia. Helt okej måndagsmys igår. Älskar verkligen Karlstad, inte för shoppingens och affärernas skull, för jag har varit inne i stan 1 gång på 3 veckor. Men för att jag har så många vänner här som är lika sällskapssjuka som jag är, för att det är så fint här med och för att jag bor ensam. Trodde aldrig det här skulle hända, men fan vad gött det är att vara själv ibland. Ibland ibland ibland alltså. Det är ju för gött ibland. 
Och nu har jag nyss kommit in ifrån min andra springtur, har nämligen börjat med det igen. Fyfan vad gött.
 

måndag

 
 
Jag slutar skolan 17.00 idag, då brukar jag vanligtvis gå hem och sova ett par timmar. Men idag ska olivia bli klippt och färgad så inget sovande för mig inte.
Det känns annars ganska skönt att ha kommit igång med skolan efter ett långt sommarlov och praktik. Vi har börjat med en massa roliga saker i skolan, så allt känns så jävla bra på den fronten. Yes, då.vet.ni.det.

RSS 2.0