The best part

Är så glad över allting just nu. Jag har världens finaste familj, vänner och pojkvän. Och så framförallt är det vår och nästa vecka får vi lov.


långhårsuppsättning a'la amanda






Åh, jag älskar detta. Vara kreativ och pysslig är det roligaste jag vet, här ser ni ett exempel på det.
Ikväll ska jag slinga min Vickan och resten av helgen ska jag bara njuta, av just det - helgen och ledigheten.

Finaa

Vi mår gött såhär en torsdagskväll, köpt en ny jacka har jag gjort också. Så allt är toppen med mig, för ja, jag vet att ni undrar.


somebody that I used to know




Va på hockey igår igen.de förlora. Jag saknar att vara blond.jättemycket. Idag har jag tagit livmoderhalscancer-spruta.jag var jätterädd.
När jag kommer hem måste jag får fingrarna ur och städa mitt rum, mitt rum är värd att få lite omtanke och kärlek. hej.


dålig dag

Åh blir så trött. Jag har liksom gått och varit halvsjuk i två veckor nu och igår liksom exploderade det. Att vakna en gång var tjugonde minut av att man svettas och har huvudbanga är ja, inte så himla skönt för skönhetssömnen.
Så idag tänker jag se på Gossip Girl för första gången i mitt liv och försöka förstå den hysterin.


så snyggt




ph: Angelica Blick


Alltså detta är ju så löjligt konstigt, men så galet snyggt tycker jag.
Godnatti finisar.

Lovely

Sitter på balkongen i shorts och lyssnar på Vettigt Trams. Snart åker vi och är galna med fyrhjulingen, perfekta perfekta söndag.


we just love weekends




Det har varit en underbar helg med en massa solstrålar. Åkt fyrhjuling, ätit grillat, försökt finna mig till ro och ligga och må gött i solen, tappar bort min kunskap inom bloggandet och ord. Och idag ska jag träna så jag får träningsvärk i benen i en vecka. Fan vad gött.
Fan vad gött ja, nu ska jag gå ut och lyssna på Kent, ching ching.

underbart












underbara underbara thailand. Jag skulle göra allting för att kunna åka dit igen, åååhhååå.
Vilken underbar dag det har varit idag förövrigt, imorgon ska jag steka i solen och dricka en massa kaffe.

fina underbara dag





Idag är det underbart i Karlstad och jättevarmt. Och jag är väldigt glad idag. Nu ska jag fixa till mig och sedan dra på hockeeeeeey. Tjarrå.

fina underbara dag





Idag är det underbart i Karlstad och jättevarmt. Och jag är väldigt glad idag. Nu ska jag fixa till mig och sedan dra på hockeeeeeey. Tjarrå.

Mår bra






Kunde jag hosta upp 700 nu på direkten hade jag köpt skorna, istället dricker jag smoothie på Melkers och mår bara gött med mina fina vänner. Jag har fått en sån fin tekanna av ericisen också, så jag är väldigt nöjd för tillfället.
Nu ska jag äta glass med henrik och sen ikväll kanske det blir lite grillning med några chics. Om jag mår bättre för just nu jävlas mitt äckliga immunförsvar.

Och förövrigt skulle man kunna tro att det levde en flock med feta zebror i våningen över mig, fyfan vad de låter och fyfan vad jag stör mig. Bitterfittan amandacarle yes I know.

mys






Skola.No.Slutar.Projektpåstan.Fika.Hem.
Det är väl min dag ungefär, ganska slappt och imorgon har jag sovmorgon till 12, slå det ni. Och sen hockey och hejar fram karlstadlaget. Ja. Förövrigt somnade jag och H vid åtta igår till min barnfavoritserie Pip-Larsson. Underbart.

mina fina fina underbara vänner





Ingenting annat kan få mig på bättre humör än dessa bilder. Jag.saknar.så.inihelvete.

puss

Godmorgon godmorgon godmorgon. Är det inte lite lyx att kunna unna sig 12 timmars sömn på helgen? Jo verkligen. Jag har avnjutit frukost, vilket också bara händer på helgen samtidigt som jag väntar på min fina som ligger och sover. Ja, jag har väl inte så jävla mycket annat att skriva just nu, see yaa.



lördag vavava

Vad har min dag bestått av? Sova.äta.hockey.äta.baka.mysa.sova.mysa. Det är la gött va. Jag hade iallafall en riktigt rolig kväll igår, såååå skönt och roligt att få träffa vännerna här igen.
Ikväll ska jag bara må gött och imorgon ska jag träna. Gosh skönt hejhejhej.




efterlängtat




Åh, det enda jag känner nu är älskade finafinafina underbara helg. Veckan har varit tung och nu förtjänar jag verkligen en helg fylld med en massa gosigheter. Vi börjar med att träffa lite vänner och sen somna bredvid min prins. Och som jag har längtat efter ett gympass denna vecka, så yes imorgon blir det äntligen.
Annars då? Jora, jag sitter i pappas soffa och äter daim från Karamellkungen. Så det är ganska fint med mig ändå.

så jävla tydlig torsdag

Godmiddag. Igår hade jag en jättemysig kväll med min kära sis som var här och hälsade på, nattgäst fick jag också. Himla mysigt. Och idag är det torsdag och jag har lika mycket huvudvärk som alltid och är lika kaffesugen som alltid. Ikväll, då ska jag och henrik gå på bio. Vardagslyx kallas det och det gillar vi väl? Jaaaaaaaa.



bitter idag kanske, eller bara fulllkomligt normal

Idag är det ingen rolig dag, idag är det ingen bra dag. Om jag hade fått välja, så hade jag utan tvekan stannat kvar i sängen idag. Ätit glass kanske, sovit kanske och kanske lekt lite barn. Jag hade kanske hade gråtit ut idag om jag hade fått välja, kanske.
Man skulle kunna dra de slutsatser att jag är inne i min hallonvecka just denna dag, ja det skulle man kunna tro. Men så är inte fallet så jag har ingen förstålig och acceptabel ursäkt till varför jag vill se ut och låta som en nygråten fjortis idag. Annars är allting bara bra, tackar som frågar. Ska sova nu, natti. Puss



sodontyoufeelmylove





No-prov.lunchatmedfina.njutigtisolen.kaffehäng.tröttamanda. Det har väl varit fint. Ingen människa har väl missat att tempraturen har höjts helt okej mycket va? Nej, jag tänkte väl det.
Skinnpajen och conversen har varit på hela vintern, så för den delen gör det ingen skillnad, men på mitt humör gör det en jävla skillnad. Nu ska jag sova en stund, godmiddag.

så är det





Nej, jag kommer inte dela Kony 2012. Inte för att jag inte blev rörd eller för att jag tycker någonting annat än det som sägs i filmen, men det blir bara för mycket.
Nej, jag tycker inte färgade jeans från Gina Tricot är snygga alls.
Nej, jag tycker inte Kenzas röda skinnjacka är to die for och skulle jag haft pengar, så skulle jag inte köpa den.
Nej, jag hatar inte Kissie. Hon är nog en ganska smart brud egentligen skulle jag tro. Fast hon har gjort sig otroligt ful, ja.
Ja, jag tycker långkjolar och långklänningar är snyggt som fan.
Ja, rött hår är riktigt snyggt på de som passar i det.
Ja, jag var ganska brun och fin på bilderna ovan.
Ja, man får tycka att man själv är snygg utan att bli kallad egotrippad tönt.
Och ja, för guds skull. Köp den där godispåsen till lördagsmyset om ni är sugen på det.

Tack tack, hejhej.

Vi behöver inte ge upp





Vad är det för datum idag? Äh skitsamma. För ett år sen sisodär, eftersom jag inte vet datumet för idag så var jag i Thailand. Jag hade haft den hårdaste hösten/vintern/början på våren ever och jag var ganska hopplöst grå i själen. Jag spenderade 15 dagar i Karon Beach Phuket med mamma och försökte läka ihop mig själv. Jag åkte Speedbåt som fick alla mina tankar att flyga runrunt i huvudet och det skönaste som fanns var att flyta i det 30 grader varma havet, fullt med äckliga fiskar sånt ni vet.

Jag minns hur skönt det var att flyta, ni vet väl vad jag talar om va? Världen liksom bara försvinner, man hör ingenting, möjligtvis den där vattenskotern kilometer ifrån och man försvinner för ett tag. Jag behövde inte tänka, inte välja utan bara vara borta för någon minut.
Jag minns en dag då det småregnade lite lätt, jag gick barfota vid stranden med 9 crimes i öronen. Och jag började gråta något så jävla otroligt, jag liksom bara insåg att jag ska vara glad för det jag har istället för att deppa ihop för det jag inte har. Klyschigt, ja jag vet. Men att det skulle krävas tiotusentals mil bort för att mina tankar skulle falla så, ja. Ja, vad vart ville jag komma med detta? Inte fasen vet jag, kanske att en dag så vänder boken blad. Och det är faktiskt så jävla sant.

Trött kallas det

Idag tog tröttheten ikapp mig, jag har sovit och jag har knappt orkat prata. Dels har jag fortfarande blodbrist och sen är jag sjuk, så idag är det inte lätt att vara amanda carle och jag förmodar att det inte är så lätt att umgås med henne idag heller.
Men jag deppar inte ihop allt för mycket för det, nu ska jag heja på henrik och sen ska jag mysa hela kvällen framför melodifestivalen, haha herregud jag hatar ju egentligen den skiten. Godnatt.
Mena hejdå.


gosig

Vaknade halv nio och överlycklig över att vakna så pigg en helg, la mig i soffan och såg på Sex and the City 2 och ja, somnade givetvis efter en kvart. Det är höjden av trötthet, jag är höjden av trötthet.
Men sen gjorde jag frukost till min fina och känner mig ganska duktig nu i detta tillstånd. Så nu ska jag bannemej sätta mig ute i den finfina solen. Hejhej.



så himla mycket fredagsmys

Denna vecka har jag varit otroligt duktig. Jag har inte ätit en enda macka under hela veckan och då ska ni veta att min middag brukar bestå av enbart rostat bröd. Har varit så jäkla duktig och lagat mat, så idag är jag så himla värd någonting gott.




helg

Torsby.Fredagsmys.Handbollsflickvänshelg.Mästerkockarna.Baksugen.Kramas. Det är väl så min helg kommer se ut antar jag. Helg är alltid gött. Och idag är jag bara väldigt tom på ord.



gosigaste

Idag har jag gått från varm till kall, kall till varm ett tusentals gånger. Och jag har sovit, sovit och sovit och sovit. Och nyst några gånger. Det verkar som hela världen drabbats av någon fläng av ligga-i-sängen-och-må-dåligt-sjukan. Gött. Iallafall så har jag den finaste pojkvännen som vet hur man får amanda på bättre humör, när han åker med gosigheter till henne på hans lunch.




fina fina vän

Jag ville verkligen inte åka ner till Karlstad idag, jag ville stanna kvar vid tryggheten. Jag ville sova hos mamma och hos pappa och få hemlagad mat varje dag. Och så ville jag fortsätta att känna mig snygg, haha. Det gör jag inte i Karlstad, nej fyfan.
Men det har varit en fint lov, en väldigt fint lov och jag har mått väldigt skönt. Men nu känns det helt okej att vara tillbaka i Karlstaden igen och till min fina fina sambo! Som hade köpt present till mig, dä äh att mi pig dä ♥ Natti.


en gammal god vän





Ja alla ni som känner mig vet att jag är en riktigt periodare inom maten. När jag hittar någonting gott, då äter jag det tills jag spyr på det. Flera gånger om dagen äter jag det och nej, det är inte bra. Men ja, är det gott så är det.
Nu har jag gått tillbaka till en gammal kärlek - youghurt, solrosfrön, pumpakärnor, kiwi och passionsfrukt.
Såja, mumma.

Lalalala kyss mig





Jag har snart köttat igenom alla säsonger av O.c och jag har även sökt sommarjobb samt druckit lika många kaffekoppar som jag har fingrar. Och drömmer mig bort till sommaren, sommar vad otroligt underbart.
Till sommaren ska jag och henrik flytta. Hörde ni det? Jippi, ni får tycka att det är hur bra och hur dåligt ni vill, jag tycker det ska bli toppen iallafall.

god dag

Idag har jag spenderat dagen all by myself för omväxlings skull. Har i princip inte gjort någonting vilket har varit såååå skönt. Ännu skönare är det att slippa åka till Karlstaden idag och vara ledig imorgon också. Nej. Jag orkar inte vara uppe längre, godnatt. Hihi så go är jag.





sunday

Godmorgon. Igår hade jag väldigt roligt och jag är väl en äkta torsbybo iallafall som röstade bort tamejfan hela saldot på mobilen. Men vet ni vad? Det är gött. Och vet ni vad? Idag ska jag se på O.c hela dagen, för jag är sååå trött.

Förövrigt så var jag och min älskling i Charlottenberg och shoppade igår enligt mig, så jaaa det vinner nog mot karlstad faktiskt. Nöjd och belåten med två plagg till min garderob och två plagg till henriks valda av mig, så åkte vi hem. Och jag fick julklappar! Bättre sent än aldrig. Är jävligt trött som sagt, hejdå.



Fråga mig inte

Idag fyller Justin Bieber 18 år.. Såhär känner jag över det




Jag bryr mig inte och kära läsare, det borde inte ni heller göra. Han är ju liksom inte ens snygg...Gosh

hej och hå hejdå





Idag är jag väldigt trött, jag längtar efter en kaffekopp. Det vore väldigt väldigt gott, fast jag har inte tid med det. Nu ska jag fika och må gött med Olivia. Hejhejhejhejhejhej på dig.





RSS 2.0