Int riktigt klok

Som jag antog så fick jag några kommentarer lite här och där på mitt inlägg om mina ovanor som jag besitter. Jag kan väl egentligen bara säga att detta är ren fakta, så för mig är det inget konstigt att sitta ner i duschen för exempel.  Tänkte fortsätta att berätta om lite vanor och ovanor jag har, bara för att vara helt säker på att jag är dum i huvudet. 

Ja, ska vi börja med mina sovvanor kanske? Ja, jag ligger alltså här klockan halv 1 om natten och bloggar lite. Och ja jag jobbar imorgon, det är bara såhär jag fungerar. Bäst på kvällen och inte alls på morgonen. Jag har alltså stoooooora problem med att gå upp på morgonen. Jag vet inte hur många gånger Sofia fick stå och ringa på porttelefonen på morgonen, för att jag skulle komma upp. Och jag vaknade knappt då. Jag får hjälp av både den ena och den andra, som ringer mig på morgonen för att jag inte ska försova mig. Varje morgon kommer antingen Malin eller Håkon in och hoppar på mig när jag är i Norge. Stora problem alltså. Så nej, jag fungerar inte på morgonen. Runt 12 blir jag lite till en människa igen. 

Matvanor? Mat är något som är väldigt viktigt för mig haha. Har aldrig varit så glad i mat som jag är nu, jag ääääälskar mat. Men herrejävlar vad kräsen jag är. Vill ni bjuda mig på mat, laga något med dyra råvaror så gillar jag det. Det var väldigt enkelt att va student, då åt jag ingenting istället för inget billigt dög. Lätt :))) kan heller inte laga mat för den delen, så har vi fått det sagt också. 

En otroligt jobbig ovana jag har, är att jag alltid vänder strumporna upp och ner på foten, ja jag har alltså hälen ovanpå foten. Det kan ju inte va så svårt tänker ni, det klarar en ettåring tillochmed. Ja, men nu ska jag förklara varför. Det går lite i hand i hand med mina morgonproblem. Jag klarar alltså inte av att ta på mig strumporna rätt på morgonen, för att jag är inte kapabel till det, är inte människa nog för det. 

Så för att utöka min dejtingannons ett hack till, så får väl det bli såhär typ. " söker en man som kan agera väckarklocka till mig, eftersom jag ör kapabel till att försova mig till jobb när jag börjar 13.00. Att du kan laga mat är inget plus, det är ett måste. Och att du kan se till att klä på mig kläderna rätt på morgonen vore ju en bra grej också :) det är obehagligt att ha hälen uppe på foten nämligen:) " 

Ja ni ser, att hitta en man till mig är inte det lättaste här i världen. Nej nu ska jag sluta fjanta mig och sova. Annars blir det definitivt en försovning imorgon. 

Kommentarer
Postat av: Jullan B

Hahaha jag sitter också ner i duschen, det bästa i livet ju ❤️❤️❤️

2016-03-16 @ 12:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0