Älskar midsommar
Jag vet inte riktigt hur man ska summera min midsommarhelg. Den började med att kolla borejoggen vilket är obligatoriskt, sen fortsatte det obligatoriska fikat hos mormor och sen ännu mera mat. Sen tog jag min bror under armen och åkte till Ambjörby av alla ställen i världen. Där skulle vi fira midsommar. Där sprang vi med gurkor mellan benen, blev uppäten av mygg, drack lite för många shottar, försökte mig på att prata engelska med några fotbollsspelare (mission failed). Sen tappade jag bort min telefon och åkte till Torsby. Drabbades av panik över att min telebubu var borta och sen la jag mig och sov. 

Vaknade bakfull och jävlig, hade ännu mera panik och började förstå att jag skulle få lägga ut ytterligare några tusen kronor på en telefon pågrund av att jag är världens slarvigaste människa. Sen åkte jag upp till Ambjörby igen, letade ännu mera desperat utan några framsteg. Då blev jag bitter igen och åkte hem och tänkte att det är bäst att bli full igen. Så det blev jag. Så då åkte jag upp till stöllet igen, hittade min telefon (!!!!!!) var lycklig och sen åkte vi till lysvik. Det var en sån himla fin kväll igår, jisses. Jag var glad, lite halvt jätteberusad, det var solnedgång och festen var på en sandstrand med massa sköna folk. Det kunde inte bli bättre, så då kom jag på den otroligt smarta idén att jag skulle bada. Så det gjorde vi. Ja en sån där kväll som man kommer minnas när man tänker tillbaka på sommaren 2016. 

Så ja tack för en bra helg, nu ska jag jobba en vecka sen ska jag ta mig en hel veckas semester.. Och det är jag ju otroligt värd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0