Ungefär så ser jag ut när jag skrattar, vilket jag gör när jag är glad och det är jag ganska ofta dessa dagar. Det är underbart att känna att man inte har något att klaga på. Att livet leker. För det gör det just nu. Jag har verkligen ingenting att sura över och så har jag inte känt på a loooooong time. Detta ska mina kära vänner, familj och ja en till ha tack för. Ni gör mina dagar ljusa och jag har ärligt talat aldrig varit lyckligare i mitt liv.

Är det inte underbart? ♥

<3



Åh, middag med världens bästa igår då. Linette fattas dock på bilden, ni är så fruktansvärt bra så ja.
Vi firade att Fia har blivit stor eller iaf större. Ha-ha.
Ja, nu är det söndag igen. Det gillar vi verkligen inte, vart tar helgerna vägen? Jag blir gaaaalen.

Bäääääästa du!



Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Fias födelsedag! Grattis världens bästa, jag är grymt glad för att du finns!


Ja, nu är det helg igen, skönt är det! Kommer bli en helg med massa roligheter, match och födelsedagskalas imorgon. Gilla! Men ikväll blir det dock jobb, jaja. Stockholm snart, money behövs.

Let's go to you



Hej brun och blondast hår! Nu fick jag en lust att färga mig, får nog ta och göra det snart.
Idag har vi haft friluftsdag, vi tittade på JVM. Finast väder var det iaf, så det gjorde min dag. Sooool <3

Yeio



Det händer något stort i lilla Torsby, nämligen JVM i skidskytte! Lite coolt är det faktiskt, jag var på invigningen och fotade lite. Kevin Borg var där, om jag tycker om honom? Nääh, verkligen inte. Men värd att ta fram kameran var han!

Stars




Åååh, nu blir jag lite smågalen på min dator. Den gör inte som jag vill, därför blir min bloggning ganska kass. Ajaj och fyfy.
Så kan det vara ibland. Just nu sprängs mina högtalare till datorn, de mår inte så värst bra. Muuuuusik! <3

Yeeeeh



Åh hej och hå vad jag vill ha sommar. Eller ja, vår iallafall. Denna bild är tagen på min varma födelsedag, alltså den 11 maj. Värmen kom tidigt och jag minns hur skönt det var att kunna ta av sig till endast t-shirt. Nu får det räcka med snö och vinter.

Like the old time



Ja ni, såhär har jag också sett ut en gång. Denna bild är tagen för lite mer än i år sen. Har jag förändras? Om jag har. Nu är jag en aning längre, lite mindre, blondare, mycket längre hår och myyyyycket gladare.
Wonderful.

Green light



Goooodmorgon! Jag sov superlänge idag, hade många timmar att ta igen. Tror jag fick ihop 13,5 timmar inatt, gött. Ahja, jag är fortfarande lite småsjuk men jag mår inte så dåligt vilket är det viktigaste.
Varför går helgerna så grymt snabbt förresten? Men usch.

Watching the star



Jag vill inte bli sjuk! Tror dock jag kommer bli det, jag nyser hela tiden och har ont i halsen. Ajajaj. Men imorgon får det bli en slappdag, om jag inte hittar på något roligare.
Ikväll blir det Robinson, känns hur länge sen som helst jag var hemma en kväll. Haha.

Fiiiiiia! <3



Ojojoj vad jag har haft fullt upp de senaste dagarna. En massa träning på torsdag och igår hade jag en mysig middag med mina bästa! Fia på bilden t ex. Så jävla snygg är hon! Sen serverade jag mat och sen blev det innebandyturnering hela kvällen och en bit in på natten.
Och idag var jag i Karlstad och såg på broder spela bowling. Åh säger jag bara! Och nu har jag själv spelat match, vi vann igen och jag spelade bra. Gött sa jag!

Kiss me



Härliga onsdag. Det har varit en bra dag kan jag lova, kort skoldag sen träningar! Åhå, nu är jag nyduschad och ska njuta av en lugn kväll med Andra Avenyn. Äntligen säger jag bara!

Clocks



Måndagar och torsdagar kommer bli usla bloggdagar, detta pga. mina fritidsintressen. Som just nu är gym, bowling och Friskis. Det passar perfekt att gymma, bowla och sen friskis. Så himla skönt.
Så nu vet ni varför jag kommer vara lite off ibland.

Blue things



Har haft en bra lägerhelg. Dock lite långtråkig ibland, men med bästa sällskapet så gör det inte så mycket. Men jag är nu otroligt trött, usch. Imorgon är det skola igen och det ser jag allt annat än fram emot.
Har även grattat min farfar som fyllde 80 idag. Och spelat match som vi vann, gött säger jag!

Crazy thing




Jag har varit och druckit en latte med Erica och Fia och åh vilka sötnosar. Som ni märker så fikar jag rätt ofta med my girls, det är nog det bästa som finns just nu. Haha.
Sen kom vi på massa idèer, som vi förmodligen kommer att göra snart.
Jag har packat klart och ska snart åka på läger. Det blir mys, tror jag iaf. Har världens bästa sällskap med mig, så det blir nog great! ♥

I love you



Åh, guuuud vad jag älskar denna tjej! <3

Idag har det varit ännu en fullspäckad dag, kom hem vid halv tio. Har varit på gym och där blev jag ovanligt trött. Sen blev det bowling och sen Friskis. Jag älskar att träna och så är det bara.
Mina bästa Fia och Erica var med på friskis idag också, har nog aldrig haft ett sånt roligt friskispass som jag hade idag! Puss.

Imorgon åker jag förövrigt på läger och kommer vara där hela helgen så förvänta er ingen bloggning alls.

The smile in my face



Idag har det varit ett fullspäckat schema kan jag lova. Hade en mysig fika med brudsen idag också, Fia fattades dock. Efter det blev det friskis, åh så underbart skönt det är att svettas. Och efter det blev det bowlingmatch som vi vann. Nu sitter jag här och måste duscha, ikväll blir det bara mys. Kan behövas.

Förövrigt har jag världens bästa vänner som betyder otroligt mycket och idag är jag världens gladaste också och känner mig som världens lyckligaste. Puss på det.

The fourth



Jag har nyss kommit hem från konfirmationen och jag har ingen aning om hur jag skulle klara mig utan mina söta vänner som är där. För uuuuusch vad hemskt tråkigt det är och till helgen ska vi på läger. Vilket ska bli lite kul, spännande men samtidigt tråkigt. ♥

Like it



Dessa tre är inspiration som bara den! Jag kan sitta och titta på The Hills hela dagen och i alla avsnitt är de lika snygga och har grymt snygga kläder. Åååh säger jag bara.


Nu är dag två i skolan färdig, himla skönt. Jag och Emms gick till gymmet också, det var också riktigt skönt. Armarna är slut nu.

Close



Nu är första skoldagen över och den gick bra. Nu känns allt som vanligt igen konstigt nog, det bästa är såklart alla underbara vänner.
Eftersom allt är som vanligt igen är det även Friskis klockan åtta. Som jag har längtat efter att få träna, så äntligen!

Tiiips!



När jag känner mig äcklig, ful och ofräsch tar jag oftast på mig en ansiktsmask och har i en hårinpackning. Eller så sminkar jag mig extra mycket, fixar till håret och tar på fina kläder. Helt plötsligt känns det mycket bättre. Konstigt detdär.

Look



Detta är väl ungefär de saker jag har att se fram emot. Eftersom skolan börjar imorgon och det är slut på det fria. Så måste jag helt enkelt ha saker att se fram emot, så är det bara.
Nu är julgranen borta också, vilket jag tycker är ganska skönt. Slut på julen och in med våren. Puss på det.

BästaEmms



Idag har jag sovit länge, vilket är skönt det också. Men att vakna tidigt är skönare, då kan man ha en lång morgon. Jaja.
Solen skiner idag också, men det är fortfarande kallt. Men det är sista dagen på lovet idag, så jag får nog ta och gå ut på en promenix, eftersom det kanske inte blir så mycket sånt när skolan drar igång.

Summertime




Vad säger ni? Ska vi ta och ta sommar nu eller? Jag börjar bli lite trött på kyla nu och sommarlov är aldrig fel. Denna bild är ifrån i somras då jag var med tjejerna på bad, dock badade bara jag och Ällen flitigt. Haha.

Give me

http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/64/3g-iphone.jpg


Just nu sitter jag i bowlinghallen efter en helt-okej match. Vi vann tillslut. Vilket var otroligt skönt.
Eftersom jag inte har några bilder som jag har tagit, så tänkte jag visa er vad jag just nu vill ha. En Iphone. Efter alla gånger jag har sett min bror suttit med den och lekt, så vill man inget annat än att ha den nu. Men, det finns ändå en massa annat som jag vill lägga pengarna på. Som tex. kläder. Ha-ha.

Let it snow



Lördagsmorgon, de som brukar vara ganska tidiga och fyllda med mys. Så är det även denna morgon, då jag gick upp nio. Så jag har hunnit med en lång frukost vilket är väldigt skönt ibland. Och nu håller jag på att tagga till matchen som är klockan 11.20. Efter det, tror jag att jag ska jobba ett par timmar. Så, om det blir en lika bra bloggdag som igår är tveksamt.

King



En bild på Emms bara för hon är så söt och har min fina mössa på sig. Haha.
Jag har haft en bra fredag, har skrattat, sjungit, redigerat bilder och varit och köpt mig ett par svarta jeans som satt fint! Äntligen säger jag bara. Och en väst, som jag tror kommer bli skitsnygg till jeansen faktiskt.
Förövrigt så känner jag mig king på att blogga nu, fem inlägg hittills. Shiet, har aldrig hänt under mitt bloggliv!

White tee



Dagens lilla klädsel, nya t-shirten sitter på. Baksidan är grymt snygg också, jag köpte den för 69 kronor, vilket fynd. Annars är det bara vanliga jeans och världens skönaste mössa. Varm som bara den!

Action



Ungefär såhär ser det ut nu, jag har försökt att klistra på lösnaglar på Emms. Hur det gick? Haha, det slutade med att vi drog bort dom. Kanske är jag lite vinögd eller så är jag bara väldigt kass på sånt. Så istället sjöng vi Singstar. Haha. Kulkul.

Cut?



Såhär skulle jag antagligen se ut i page. Nja är väl ungefär hur jag tycker. Men, jag skulle aldrig klippa av mig mitt hår. Iaf inte nu, när jag precis har fått en ganska lång längd. Så, page får nog vänta.
Skulle jag passa i page tycker ni?

Love it



Åh, Sex and the City filmen! Jag gillar den sååå mycket och jag vet inte hur många gånger jag kan se den. Den har så mycket mode i sig, så mycket skratt, kärlek och även tårar. Så som en film ska va! Så nu är det bara att se fram emot tvåan som kommer snart. Eller ja, i juni rättare sagt. Haha.
Så nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och njuta av denna film!

Happy faces



Varför inte en nyårsbild till? Haha.

Idag har jag varit med världens bästa Emms, vi har druckit latte, sjungit singstar och hämtat ut vårt paket från Nelly. Vi beställde en likadan t-shirt/ topp. Som sitter grymt snyggt, bild kommer I think.
Just nu vill jag bara lägga mig i sängen, är så grymt trött. Men klockan är liksom halv nio, så nej.

Smile like you mean it



Godmorgon på er! Själv har man varit vaken i några timmar och jag har kört på det vanliga. Kaffe framför tv:n. Idag fick det bli en film, Sex and the City. Puss på den ni.
Igår hade jag en ganska rolig kväll med mammi, pappi och sis. Vi spelade Buzz, som enligt mig är det perfekta spelet. Jag höll på att skratta ihjäl mig några gånger, åt mammi. Haha.

Strong



Ifrån dörren till bilen, vilket är ungefär 15 meter, höll jag på att frysa ihjäl. Illa detta. Man kan inte direkt ta med kameran ut på en promenad, för då finns det nog risk på att den också fryser ihjäl. Och det vill vi ju verkligen inte, så jag bjuder er på en nygammal bild.


Ikväll kommer sis hit, hon sover över också. Det får nog bli att titta på en film I guess!

Dagens vettja



En titt på dagens klädsel kanske? Så ser den ut, enkel men bekväm. Jag gillar tights, som ni kanske vet? Förra veckan hittade jag dessa snyggingar, med skinndetaljer på. Gilla! Annars är det knokk-klockan och skjorta från Jack & Jones.

Godmorgon!



Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag och min morgon har sett ut som på bilden. Kaffe och dator. Såklart är det bowling jag kikar på, jag skriver endel om bowling nu. Men bowling är en ganska stor del i mitt liv och jag bloggar ju om mitt liv, right?
Åh, är himla bloggsugen nu faktiskt, så roligt att logga in och mötas av så många kommentarer. Woo!

Stuck



Nu har jag fått en massa idèer inom foto. Så nu är det bara att hoppas att det håller i sig och att jag genomför de sakerna jag har i huvudet.


Idag har jag varit en otroligt trött och lat flicka, som inte har gjort så mycket annat än att vara inne. Se på tv, sitta vid datorn, spelat bowling och sett på tv än en gång. Men det kan vara skönt det också, dock börjar jag på att bli trött på det. ♥

Sunshine



Eftersom vi har det så kallt här i vårat land, så sitter jag och längtar bort till värmen. Att sitta och drömma sig bort, det får mig iaf på andra tankar. Dessa bilder tog jag i Egypten 2008. Det är verkligen ett resemål jag rekommenderar. Superfint, ni ser väl själv på bilderna? Som tagna ut en resekatalog. Dock inte lika bra kvalitè, men whatever.

Det svarta tornet



Detta är då höjdskräcken på Liseberg, jag hittade denna bild i någon gammal mapp och satte mig och redigerade den. Tycker den blev ganska cool faktiskt.


Idag är det sjukt kallt, 22 minusgrader. Inte vill man gå ut iaf, men jag antar att jag måste. Vovven måste ju ut, jag måste ut och jag måsta till bowlinghallen och träna idag också.

Like it



Ni ni kära läsare ska jag måndagsmysa med en Wallanderfilm. Wallander och Beck är favoriter om man heter Amanda. Senare ikväll blir det nog en annan film, men då tror jag det får bli en riktigt tjejfilm.

Kom ihåg mig då



En solig och kall dag har vi fått idag, så nu ska jag ta en promenad. Mest för att rensa tankarna, kan vara välbehövligt en dag som denna. Sen ska jag gå till bowlinghallen för att träna, kan behövas till Masters i Stockholm den 12 februari till förhoppningvis 14 februari.

Tack ja!





Sa jag grymt? Ja, jag gjorde nog det. Puss på lookbook. Jag vill ha leggins med små hjärtan på, jag vill ha en grym vårjacka. Jag vill helt plötsligt ha knallrött hår. En helt ny garderob vill jag också ha.
Och en ny säng.

Feeling



Detta är en favoritbild sen i höstas, mycket känslor i denna bild.
Just nu sitter jag och sjunger till Viva La Vida med Darin. Jag som näst intill avskyr Darin och avgudar Coldplay. Så varför sitter jag och lyssnar på min favoritlåt med Darin? Ja, inte vet jag. Jag tycker den är helt-okej-bra.

Love to you



Bild från nyår. Jag kan sitta och tänka på nyår och bara längta tillbaka. Massa nya minnen bildades och det tycker vi om. Dessa två brudar är så himla fina och så grymt glada. Det spelar ingen roll hur sur, ledsen och grinig jag har varit. Och så kommer dessa två, så blir jag glad. Tack för det!

2009

Nu ni har ett nytt år påbörjats, och jag säger 2010 i all ära. Men, 2009 var ett bra år. Så nu ska jag ge er en kort årsresumè.



Januari; Jag tyckte min nya systemkamera var underbar och jag märkte snabbt att det skulle bli ett stort intresse. Ett annat intresse som dök fram var kläder, jag kunde sitta och avguda plaggen ifrån Nelly i flera timmar. Januari var en ganska vanlig månad, inget mer jag minns.



Februari; Mina blogginlägg blev allt längre och jag skrev en text efter text. Det bara rann bokstäver och jag kan tycka texterna var väldigt dåliga och onödiga, men jag kan också känna att det var bra att jag skrev dom. Som jag kan gå tillbaka och läsa och fundera. För det var så jag kände då. Jag hade även min första tjejkväll med mina nu, bästa. Den kommer jag aldrig glömma.



Mars; Snön försvann och det blev ett underbart vårväder. Mitt intresse för mode, hår och skönhet växte ännu mer. Jag åkte på en tripp till Stockholm med bästa Vickan. Vi såg på musical, vi shoppade, möljde i vårat egna hotellrum. Min mamma köpte även Nikon D90, vilket jag tyckte grymt mycket om.



April; April var en mycket fin månad. Jag fotade Sofia och Johanna. Jag lärde mig endel efter det. Och det bästa, att min kära vän Julia kom och hälsade på. Vi hade ett par fartfyllda dagar, med mycket fotande, skratt och mys.



Maj; Maj erbjöd en massa roliga saker, värme som en grej. Vi tog en tripp till Göteborg, jag kom hem med en massa kläder och en massa choklad. Jag fyllde även åt, det var en härlig månad. Att sommaren började komma var också en härlig känsla.



Juni; Vi fick sommarlov, vilket var otroligt skönt. En blöt skolavslutning blev det, jag bar min vita volangklänning och klackar för första gången. Vilket gjorde mig 8 cm längre längre. Jag började att fota människor och jag älskade den. Photoshop och jag blev ganska bra vänner också. Och jag sa tack och hej till min dåvarande klass. Som skulle splittras.



Juli; Det var systers födelsedag, vilket firades. Jag njöt av sommarlovet och de ynka soltimmarna vi fick. Jag var även med brudarna endel. Kameran var en bra vän även då, mycket färger och härliga minnen.



Augusti; Jag och Linette var ute och fotade, reslutatet blev mycket bra. Jag testade även att bygga en minnustudio, vilket var intressant och även där blev resultatet toppen. Skolan började även, jag tog mina gamla minnen ifrån min förra klass med mig och började en helt ny och rolig klass. Som jag är otroligt glad för, utan mina E tjejer vet jag inte vad jag skulle göra.



September; Och så kom hösten, löven bytte färg och tempraturen sjönk. Jag fotade endel under september, för det bjöds på endel fina dagar med solsken. Skolan flöt på och jag trivdes grymt bra i klassen.



Oktober; Nu blev det helt plötsligt väldigt grått och trist. Jag hade en toppenkväll med tjejerna på bilden. Vi skrattade, myste med film och godis. Jag blev mer och mer modig att leka med photoshop. Jag gick ut och fotade en morgon, resultatet? Himla nöjd, bilden ovanför ett exempel.



November; Det blev ännu tristare med allt, man ville ha december, snö och jullov. Det blev ett 20 årskalas också, brorsan blev en stor pojk. I slutet av månaden hade jag världens roligaste kväll med Fia och Emma. Åh, säger jag. Jag har aldrig skrattat så mycket som den kvällen, herregud.



December; Åh, december. Årets finaste månad. Jag blir alldeles varm när jag tänker på denna månad. Den har varit otroligt bra. Jag har kommit så nära Emma och Fia, vi har haft en massa mysdagar och kvällar tillsammans. Vi har spenderat hur många timmar på fiket tillsammans med muffins och latte. Jag har varit glad varje dag, aldrig ett bekymmer. Tack och lov för det. Jag har haft en jättefin jul, tillsammans med familjen. Jag har tillbringat många timmar i bowlinghallen, där en av Sveriges största tävling har spelats.
Jag hade ett toppen nyår, firade in det nya året med de bästa som finns. Nu i slutet har jag även varit fast i sms världen. Vilket jag kan vara hur länge som helst, för jag blir så varm av det. Jag hoppas det fortsätter så och att det blir något av det.

Med detta extremt långa inlägg vill jag tacka 2009 för ett bra år. Nu vill jag att 2010 ska bli ännu bättre! ♥




Yesterday



Ungefär sådär såg jag ut igår, tripplade som sagt mitt hår. Och körde på min älskade klänning som jag fick av pappa i julklapp, haha.

Bara som ni vet så är jag så himla glad, så lite kan göra så mycket.

Welcome



Med denna bild kan jag visa er hur vi hade det igår, vi var så fruktansvärt glada, pigga och hade energi för att springa 10 mil. Jag skrattade grymt mycket, jag mådde så bra och jag var så förväntansfull. Min smsinkorg kunde ha dött av överbelastning tror jag, men jag var lika glad ändå.
Det har hänt mycket 2009, den andra halvan av året har varit fruktansvärt bra. Jag har skaffat så himla bra vänner, som jag älskar så mycket. Jag har haft hur många kvällar med er tjejer, som jag aldrig kommer glömma.

Med detta kan jag väl bara säga, välkommen 2010! Hoppas du blir ännu bättre än det som har varit. ♥

RSS 2.0