~

Ibland är man så kluven, ibland vet man varken ut eller in, höger eller vänster. Där är jag nu, av flera anledningar. Jag vet att man ibland måste förlora något för att vinna något ännu bättre. Bara man vågar att förlora. Jag vet det, för jag har gjort det själv. Jag förlorade, men i slutändan vann jag något som var så jäkla mycket bättre. Och det är det som var så mycket bättre som jag nu kan förlora. 

Men den vägen, den vägen man går när man förlorade det dyrbaraste man då hade, den gör så ont. Det är branta backar varje dag, hela dagen, varje minut. Och man går med en ryggsäck full med stenar, varje steg gör så jäkla ont. Men som sagt, av erfarenhet så vet jag att det släpper en sten lite då och då och nerförsbackarna anländer. Och då blir det lättare. Herregud jag vet ju det där. Men det är fortfarande så hårt att se den där vägen. För man vet ju aldrig när stenarna börjar släppa. Man vet ju bara Att dom gör det tillslut. Och det är en vacker dag. När man kan andas igen. 

Så jag tror att man ibland måste våga att förlora. Vi alla måste våga det, för att vinna något som är bättre. Man ska inte nöja sig. För det bästa ska det bästa ha helt enkelt. Och det är något jag tycker ni ska tänka på alla ni fina guldkorn. 

Sen så är man aldrig ensam, jag är verkligen inte ensam. Ibland behöver man en självförtroendeboost och det har jag fått av mina vänner, mina fina fina vänner. Tänk att jag kan ha så många och så bra. Som bryr sig jämt och ständigt. Vill ge er hela världen. 

Fan vilken konstigt inlägg, jag är kluven som sagt. Och förvirrad. Men det är bra att vara det ibland också. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

❤️

2014-06-28 @ 15:30:16
Postat av: amanda

<3

2014-06-29 @ 19:44:25
URL: http://aepplepaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0