hur det är att leva själv om man heter amanda carle

I mitt rum står det tre kaffekoppar men kallt kaffe i. Dom har stått här ett tag, det ligger en massa kläder i soffan. För jag har ingen byrå än. Henrik's två t-shirtar ligger på golvet, för jag hade inget annat att torka mig med när jag duscha förut. Smart som jag är, kasta jag in alla handdukar i tvättmaskin samtidigt. Smart tjej.
Det ligger tjugotals med tuggummipapper på soffbordet för jag har ingen papperskorg i mitt rum och jag orkar inte gå och slänga dom varje gång jag tar ett tuggummi. Det tar för mycket av min dyrbara energi, som jag förövrigt har noll av just nu.
Jag har lagat mat cirka tre gånger på tre veckor, resten av dagarna har jag antingen, ej varit hungirg, ätit smörgås, eller havrefras, eller havregrynsgröt eller helt enkelt tagit med henrik till statoil för en korv i baugette. Som jag förövrigt skulle kunna livnära mig på.
Mina gardiner är alltid igentäckta för fönstret. För jag hatar tanken på att någon jävel står och glor på mig när jag ligger i min sköna nya säng och äter lila vindruvor.
Jag diskar ganska ofta, eller ja det måste man göra när man har världens minsta diskho och när man inte har någon diskmaskin. Jag och min kära sambo camilla brukar kriga om vem som ska diska, för vi båda tycker det är så roligt. Det slutar med att vi dänger ner varandra och har blåtiror. Allt för disken, ungefär.
I våran frys finns det glass, det finns lax, kyckling och kött, grönsaksgrejs och bröd. Laxen, kycklingen och köttet har mamma köpt till mig, för jag är för snål för att köpa det själv. Fast som sagt, jag orkar aldrig laga iordning dom, men bara tanken på att det finns känns lite lyx. Och jag gillar lyx, typ därför jag äter nudlar ibland också. Hehe.

Som ni kan läsa här och kanske kan komma fram till själv, så är jag inte så vuxen av mig, eller ordentlig. Ganska slapp faktiskt. Men jag är duktig. För jag är duktig på att diska.


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, nej faaaan nu glömde vi slänga soporna igen! fin du är förresten, like always! puss hjärta puss

2011-09-11 @ 16:03:12
URL: http://camillapernefur@hotmail,com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0