Fredag







Sista skoldagen på veckan är gjord och det är helg. En efterlängtad helg, of course.
Har egentligen inte hänt något speciellt idag. Vi stack till bowlinghallen på lunchen, jag och Vickan har börjat ta det som en vana. Gå och äta en smörgås, dock brukar det sluta med att smörgåsen ligger i soporna ändå. Mest för att jag har tröttnat på de mackorna.
Cyklade i regnet, det gjorde mig kall, så jag la mig i ett varmt bad med högsta volym på den bästa musiken. Det förtjanade jag tycker jag. Jag är ensam hemma, så jag passar på att spela hög musik och sjunga högt och falskt.
Det låter inte bra, men ack vad skönt och roligt det är att ta ut toner. Tur att jag är ensam hemma, bara Harry hemma. Stackars honom, nu gick han och la sig under ett bord. Kan inte vara lätt för honom.
Hålle just nu på att göra mig iordning inför ikväll, då det blir klubbfest i bowlingahallen, vet inte om det blir kul eller inte. Går dit ändå. Har ändå inget bättre för mig.
Är lite stressad, börjar snart och jag har inte gjort något. Dags att gå härifrån.
Förresten ska jag få skorna på H&M av pappa i födelsedag. Åh, vad glad jag blir. Får välja vilka jag vill av de. Vet inte riktigt vilka jag ska ta men.
Nej, nu måste jag dra. Ha en bra kväll.

Kommentarer
Postat av: Johanna

ÅH, ta de vita! :D

2009-05-08 @ 17:44:43
URL: http://leona-a.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0