The end it's not near, it's hear











Idag är det den dagen då alla ungdomar springer runt med lycka i kroppen och är förväntansfulla inför långledigheten som väntar. Vi skrattar och ler åt det som kommer ske under sommarmånaderna. Vi ser fram emot långa kvällar med kompisar, solen, bad och grillkväller. Vi kommer känna oss avslappnade och vi kommer inte ha något tungt som finns på axlarna. Förhoppningsvis kommer alla att njuta. För idag har vi fått sommarlov. Men, det var med blandade känslor jag gick ut ut kyrkporten och möttes av sommarlovet. En liten del av skolan är rolig, en liten del av skolan trivs jag med. Visst, skolan är dryg, ond och vi sliter verklige varje dag då vi läser spanska verb och räknar ekvationer. Trots det, så ka jag ibland tycka om att gå till skolan. I skolan finns alla vänner, i skolan finns det tid att vara tonåring. Man kan vara ungdom där utan några problem, men man måste även börja ta mer ansvar och man börjar sakta komma in i vuxenvärlden. Jag är avslappnad i skolan samtidigt som jag är så spänd. Jag är glad i skolan, men samtidigt sur. Jag är lugn, men även så stressad. Så, det var med blandade känslor jag gick hem i min vita volangklänning och mina höga pumps i spöregnet.
Min klass har inte varit lätt, den har varit så jobbig och ibland har jag kunnat stått upp och bara skrika på de för att de har lekt så omogna och så extremt dryga. Jag har gått hem med huvudvärk. Men som i allt annat, så finns det även bra delar i klassen. Jag orkar inte babbla upp de, trots att de inte är så många.
Ikväll ska jag vara avslappnad och njuta av ledigheten med mina kära vänner som kommer befinna sig hos mig ikväll för grillning. Dock ser inte vädret allt för lockande ut, men det kanske klarnar upp och blir bra. Jag ska iallfall ha det bra trots vädret. Ni fick se en bild på mig hur jag såg ut idag. En klänning från Zara, pumps från Johanna, hade även en väska som matchade skorna. Köpt på second hand.
Håret idag var lockigt och provade även att använa det såkallade hippiebandet, dock tyckte jag inte jag passade i det.

Kommentarer
Postat av: Ida

Herregud vilken skönhet! Lång är du dessutom, avundsjuk, det är vad jag är.

2009-06-11 @ 15:50:20
URL: http://ahojojoj.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, du var så himla fin idag. Du passade hur bra som helst med hippieband!

2009-06-11 @ 16:50:42
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Lola ♥

Ska vi premunera via bloglovin?

Snygg header

2009-06-12 @ 22:16:45
URL: http://kramizzzen.blogg.se/
Postat av: J [foto,mode&vardag]

Fin outfit!:)

2009-06-12 @ 23:20:15
URL: http://justbyjulia.blogg.se/
Postat av: natta

jätte fin du va :D

2009-06-13 @ 00:01:49
URL: http://natalies.se
Postat av: My J

söta bilder ^^

2009-06-13 @ 19:00:22
URL: http://mitsukononame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0